Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו קורבן אונס, מאשימים את הנאנס

אתה בסדר גמור, הוא חתיכת חרא ואתם שמצדדים בו לא פחות גרועים ממנו

עד שלא יבינו במדינה הזאת שזכות קדימה מקבלים לא לוקחים המצב לא ישתנה

פורסם
כמו קורבן אונס, מאשימים את הנאנס

אתה בסדר גמור, הוא חתיכת חרא ואתם שמצדדים בו לא פחות גרועים ממנו

עד שלא יבינו במדינה הזאת שזכות קדימה מקבלים לא לוקחים המצב לא ישתנה

לא צידדנו בו, אבל אין טעם להלחם עם בבון.. שימשיך בחייו וזהו

פורסם
לא צידדנו בו, אבל אין טעם להלחם עם בבון.. שימשיך בחייו וזהו

בבונים מבינים כוח, ברגע שמראים להם חולשה הם פשוט משתלטים

ברגע שהרוב שותק לאנשים כאלו הם תופסים את זה כהתנהגות מותרת ועושים מה שבא להם אם יתחילו להתנגד לחראות כאלו הכל היה נראה הרבה יותר טוב

פורסם

ברגע שהרוב שותק לאנשים כאלו הם תופסים את זה כהתנהגות מותרת ועושים מה שבא להם אם יתחילו להתנגד לחראות כאלו הכל היה נראה הרבה יותר טוב

חשבתי כמוך עד לא מזמן, והבנתי שאין עם מי לדבר. יש להם אייקיו נמוך משלנו ואי אפשר לחנך אותך, רק גורמי אכיפת החוק, שלא עושים מספיק, אנחנו כאזרחים לא יכולים לתקן דברים כאלו.
פורסם (נערך)

ברגע שהרוב שותק לאנשים כאלו הם תופסים את זה כהתנהגות מותרת.

אני חושב שאתה מפריז ביכולת שלך להפגין אסרטיביות בכביש. קשה מאוד להשפיע על הנהיגה של הזולת בדרך שאתה מציע. אולי אם כולם היו עושים את זה זה היה עובד, אבל ״אם״ בהקשר הזה זו לא הרבה יותר מאשר מלה יפה.

אז עדיף לצאת מהראש של ״לעשות שינוי בכבישים״, ולדאוג לבטיחות האישית שלך בדרכים מבלי להניח שהנהג האחר ישמור על החוקים (לרבות הבסיסיים ביותר) ולהתאים את עצמך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אני הייתי נותן לבחור להשתלב בבטחה. לא רוצה לחפש איך לצאת מסיטואציות שונות, רוצה לא להכנס לסיטואציות כאלה בכלל.

יש עוד נהגים אדיבים בכביש שמאפשרים להשתלב לרכבים בתנועה עמוסה. לפעמים כל אחד צריך להשתלב.

יותר מזה, סביר להניח שאנשים שלא מאפשרים להשתלב לאחרים על פרינציפ, יהיו גם אותם אנשים שבעצמם ישתלבו בכוחניות - נהיגה כוחנית זה סטייט אוף מיינד, מי שנוהג בצורה כוחנית הוא נוהג בצורה כוחנית.

אני מתנהג בכביש בצורה כזאת כמו שאני רוצה שיתנהגו איתי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אתם מדברים על חכם וצודק בלי להכיר את המקום. זאת צומת בעייתית עם פקק תמידי בכיוון שבו נוסע מעלה הסרטון. אם נותנים לאנשים להשתלב נוצר מצב שהצומת נחסמת לנוסעים בכביש הראשי. אני אישית לא מאפשר למגיעים מימין להשתלב בצומת הזו אלא אם כן הכביש מאחוריי פנוי, ואם אני מגיע מהפניה ימינה אני לא נדחף. אותו ואן יכול לחכות בסבלנות (כפי שנדרש ממנו בחוק).

מצד שני, צפצופים הם אוברקיל במקרה הזה, פשוט סע כרגיל ואל תתאמץ במיוחד כדי לתת לו להשתלב. אם הוא ממש נדחף בכוח, כמו במקרה הזה, לא צריך להתעקש בצורה מוגזמת.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

תרומה ראשונה שלי לשרשור

1. מונית פונה ימינה ממרכז הצומת

2. גולף 85-292-70 עוקף פקק מנתיב פניה

3. ריינג' רובר 54-839-78 עוקף תור פנייה ימינה

4. פיאט 500 58-155-11 פותח נתיב חדש

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מקרה קלאסי של "יש לי רכב גדול ומעבודה, אז מה אכפת לי". זה גם מקרה קלאסי שאני מתפלל לקבל נשיקה.

נשיקה מאחד כזה מלווה בשיחה נוקבת של החלפת פרטים עם המנשק, טלפונים לחברת הביטוח, ריצות וטירטורים בין פחחים.

איך הולך המשפט הנדוש הזה שכתב פה בערך כל הודעה שלישית, משהו על חכמים וצודקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשוב מאד להפסיק את האלימות בדרכים אבל זה לא בשליטתך. מה שכן בשליטתך (לפעמים) זה למנוע תאונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...