Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מתחסד מצידך, אבל ניחא..

65-70 זו מהירות סבירה לכביש הזה, מהירות ממוצעת של התנועה, כמו בהרבה כבישים שהם עירוניים בהגדרה אבל בתכלס לא סביר לנסוע שם 50. 

לא היה הגיון לחזור לימני כשיש שם עוד רכב שאני עוקף עוד רגע. גם ככה תמיד בשעות שיש תנועה ערה נוסעים שם בשני טורים מקבילים.

• לא הבנתי... 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המהירות המותרת היא 60. לפי המצלמה האחורית הגעת ל-74.

אני מכיר את כביש הזה היטב, גרתי באיזור בערך 45 שנה ונסעתי בו אלפי פעמים. הכביש הזה מטעה מאוד, הנתיבים מעט צרים, יש שם כמה רמזורים, מעברי חציה וצמתים, ולמרות שנדמה ששדה הראיה טוב זה רק נדמה, יש שם הרבה עיקולים כאלה קטנים ומסתירים. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יופי, וזה 73 אם כבר, רגעית, רוב הזמן מתחת ל-70, בוא קח לי את הרשיון כי נסעתי 70 במקום 60. 

יש לך עוד צדקנות לתרום?

• אהבתי 2
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יכול להיות שנסעת מהר מדי אבל הרשלנות העיקרית פה היא של הרשות המקומית (חיפה?) שיש כביש שהוא עירוני אבל מזמין לנסוע מהר ואם המהירות המירבית שם 60 אז בכלל. התאונה הבאה שם עניין של זמן.

ברגע שיש מעבר חציה בלי רמזור - לדעתי - אסור מעל 35-40.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, baer כתב:

יכול להיות שנסעת מהר מדי אבל הרשלנות העיקרית פה היא של הרשות המקומית (חיפה?) שיש כביש שהוא עירוני אבל מזמין לנסוע מהר ואם המהירות המירבית שם 60 אז בכלל. התאונה הבאה שם עניין של זמן.

ברגע שיש מעבר חציה בלי רמזור - לדעתי - אסור מעל 35-40.

כמה אחוזים מהנהגים היו מתייחסים לשלט שמגביל את המהירות ל-35-40 קמ"ש? לשים שלט זה לא ממש פתרון.

פורסם

יש בכביש הזה גם מדי המהירות האלה שמציגים לך פרצופים ירוקים ואדומים.

למה בניה של כביש רחב היא רשלנות? רוצה שכביש מרכזי שמקשר כמה וכמה שכונות גדולות וכמובן את האוניברסיטה והיצירה ל-672 יהיה סימטה סתומה? האחריות היא קודם כל של הנהגים שמתיחסים לכביש עירוני כאילו הוא כביש ארצי עורקי.

בעבר היו בכביש הזה כמה נקודות לזירה, אבל כבר די הרבה שנים לא נתקלתי בהן (וצריך להוסיף שאני כבר לא גר שם אז עובר רק בסביבות פעם בשבוע).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, misterb כתב:

יופי, וזה 73 אם כבר, רגעית, רוב הזמן מתחת ל-70, בוא קח לי את הרשיון כי נסעתי 70 במקום 60. 

יש לך עוד צדקנות לתרום?

צודק או טועה אני לא הייתי מעלה סרטון שמתעד עבירת תנועה שעשיתי. שקול להוריד, לטשטש ולהעלות שוב.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הייתי מוריד, לא בגלל המשטרה, אלא בגלל הסיכוי שחברת הביטוח תראה את הסרטון וינסו לשכנע את בית המשפט שאם הייתי נוסע במהירות החוקית אז הנזק היה פחות, לפיכך לא מגיעים לך כל הפיצויים.

• רעיון טוב! 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קשה להאמין שזה יתפוס בכדי להוסיף אחריות, זה לא מכויל לשום סטנדרט משפטי.

זה פיצ'ר נחמד כדי למכור 

אם זה היה 30-40 קמש מעל המותר עוד היה אפשר לחשוש ממשהו.

ובכללי רואים בוידאו שהוא הוריד מהירות באופן דרסטי לכמעט עצירה והמהירות לא השתנתה אלא ירדה ל56 ואז 0 מוחלט. בקיצור, זה לא נראה קביל בשום קנה מידה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 17 שעות, misterb כתב:

נכנסתי לסטטיסטיקה לצערי, נסיעת בוקר לעבודה, דרך אבא חושי בחיפה.  מטומטם עם סופרב (מהמגזר..) נצמד לי לתחת, והרכב מלפניי עוצר בחדות יחסית להולכת רגל במעבר חציה (מקום מועד לתאונות כאלה), 
אני בלמתי בזמן, אבל הייתי מודע לזה שמאחורי והיה לי ברור שהוא לא יספיק לבלום, אז שברתי ימינה ואכן הוא נכנס בי והעיף אותי קדימה.

אם לא הייתי מגיב הייתי נהיה סנדויץ׳ וסיכוי טוב שהרכב שלפניי היה גם עף על הולכת הרגל..

לסופרב נזק של כריות אויר בעיקר (ספרתי בערך 4 שנפתחו), לי מעיכה בפח האחורי מאחורי הפגוש, מחר נראה מה יגיד השמאי.

מבסוט שלא התעצלתי להתקין את המצלמה האחורית בסוף אחרי חודשים שהיא ישבה אצלי בהמתנה להתקנה..

יש משהו הרבה יותר חמור מסתם נסיעה מהירה או היצמדות של טמבל בסופרב.
כולכם טבלים.
מי נוסע במהירות כזו כשאתה באיזור עם מעברי חציה?
כולכם הייתם צריכים להאט הרבה לפני ולא היה קורה כלום.
לא יכול לספור את הפעמים שחטפתי צעקות, צפירות וקללות רק בגלל שאני מאט באיזור מעבר חציה או אפילו (רחמנא ליצלן) נותן להולכי רגל לעבור.
הגיע זמן לגדל שכל וסבלנות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מדידה על ידי GPS תמיד תהיה בדיליי מסויים, תלוי באיזה קצב המקלט דוגם ומחשב את המהירות.

ההתייחסות שלי היתה לחוסר ההתאמה של המהירות לתנאי הכביש, לא לצדדים המשפטיים שללא ספק יהיו חסרי משמעות. אילו המצלם היה פוגע במישהו מאחור אולי מישהו היה מנסה לעשות מהמהירות איזה גורם לתאונה, במקרה פגיעה מאחור אין לה משמעות. 

פורסם

חלק מהאשמה מוטלת על התקנה של זכות קדימה להולכי על שניים.

היא גורמת להם להסיר אחריות מעצמם לחלוטין.

לא זוכר מתי ראיתי הולך רגל מציץ ימינה או שמאלה לפני חצייה, העניים שלהם תקועות בסלולרי ושישרף העולם.

• אהבתי 5

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

למה התקנה הזו פועלת במרבית אירופה (טוב, לא ביוון) ואצלנו לא?

אחת הסיבות היא כי באירופה בכביש הזה אף אחד לא היה עובר את ה-59 קמ"ש (כאמור, ה-436 מציין 60). זה בדיוק המצב של "מהירות הורגת". במדינה כמו שווייץ או הולנד כנראה שבקטע הזה היתה לפחות מצלמה אחת בכל כיוון, אבל רוב האירופים לא צריכים מצלמות כדי להקפיד על המהירות. צילום במהנרות של 13 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית היתה גוררת קנס מכובד. בגרמניה, למשל, 50 אירו. בהולנד 72 אירו. בצרפת 68 אירו. אצלנו כנראה שהשוטר לא היה טורח לעצור אותו.

אגב, החיילת בסרטון היתה ערנית וזהירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...