Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

תאונה בLIVE.

לצערי האודיו נדפק בצילום, אך זה קרה אתמול יום שבת 18.1.14 בשעה 12:45 לערך(שעה ותאריך לא מעודכנים במצלמה-DVR 037)

זה מה שקורה כששתי 2 זוגות אופניים נופלים ממתקן אופניים של שני שקל כמו זה:

oh4ew0.jpg

איך זה מקבל תו תקן אלוהים ישמור.

JcVAD-8GHmc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק לסרטון אם זה לא הטמיע:

האוטו הסתחרר מספר פעמים, תראו את הקיה ריו הכסופה כמעט מאבדת שליטה ונכנסת באוטו/מעקה בטיחות.

הבחור בסוזוקי אלטו בצבע תכלת כמעט נדרס.

00:26 - האוטו(גולף כסוף) בנתיב השמאלי כבר מתחיל להסתחרר

00:29- אופניים חתוכות לחצי על הכביש.

00:30 - הקיה ריו כמעט מאבדת שליטה.

00:31 - זוג אופניים שני בשוליים השמאליים.

1:00- כולם יוצאים מהגולף , אישה מבועתת עם תינוק.

המקרה המוזר, כ200-300 מטר אחרי רואים את הפורד פוקס הכחולה עם המתלה אופניים מתחילה לעשות רוורס(1:16 עד סוף הסרטון) בשוליים בצד ימין אחרי שהוא כנראה הבין שנפלו לו האופניים(או שהוא פשוט ברח והחליט לחזור מהמצפון שלו כי אין מצב שלא צפרו לו 7 מכוניות שזה קרה).

יש צורך לראות מספר פעמים את הסרטון בשביל להבין מה קרה שם.

בנס זה נגמר טוב.

שמרו מרחק!

פורסם

מזל שכולם יצאו בשלום.

האם העברת להם את הסרטון ?

אגב, מישהו מכיר תוכנה שחותכת קטעים מהסרט בלי לפגוע באיכות? נראה שהאיכות ירדה משמעותית (או שזה בגלל יוטיוב?)

מה סוג הקובץ שיש לך ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

מיראז' - אם תסתכל היטב רואים את הגולף מאבדת שליטה ופוגעת במעקה הבטיחות מצד שמאל, בערך היכן שהריו נעצרת בסופו של דבר (גם רואים סימני צמיגים על הכביש).

פורסם
מזל שכולם יצאו בשלום.

האם העברת להם את הסרטון ?

מה סוג הקובץ שיש לך ?

קובץ MOV

וואו!! אגב אני מניח שהגורם פה הוא אי שמירת מרחק, למרות שהמכשול גדול יחסית ומקשה מאוד על התחמקות ממנו במיוחד בתנועה ערה.

פורסם

אגב זה נראה מהר משום מה, אבל נסעתי במהירות של 40 קמ"ש בערך.

לפעמים צפירה, סתם שידעו שאתה שם, עושה פלאים. ילדים אידיוטים.

חברים,

תאונה בLIVE.

זה אני או שבמהלך הסרטון ליגת הצדק (סופרמן וחבריו) עפה בשמיים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למתקני אופניים מהסוג הזה אין שום תו תקן ואסור להשתמש בהם לפי החוק. רק מתקן מיוחד בו יש תאורה ולוחית רישוי נוספת הוא תיקני, למרות שמן הסתם האשם הוא הגולם ש"קשר" את האופניים ולא מי שתיכנן את המתקן :roll:

פורסם

בעבר היה לנו מתקן אופניים כזה ובאחת הנסיעות הארוכות שמנו לב שהאופניים מתחילים להתרחק מהאוטו, עצרנו בצד וראינו שהחלק השחור פשוט מחליק, חיזקנו ועצרנו כל כמה זמן לוודא שזה לא עף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה אני או שבמהלך הסרטון ליגת הצדק (סופרמן וחבריו) עפה בשמיים?

מה זה לעזאזל?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מה כ"כ קשה לחכות בתור?

מה כ"כ קשה להחליט לאן אתה רוצה ליסוע?

2 מקרים מהיום.

מה יהיה?

http://www.youtube.com/watch?v=KHkYVlvr3DU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פשוט מזגזג על שטח ההפרדה בנונשלנטיות, וזה מאוד נפוץ בארץ לצערי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חברים,

תאונה בLIVE.

לצערי האודיו נדפק בצילום, אך זה קרה אתמול יום שבת 18.1.14 בשעה 12:45 לערך(שעה ותאריך לא מעודכנים במצלמה-DVR 037)

זה מה שקורה כששתי 2 זוגות אופניים נופלים ממתקן אופניים של שני שקל כמו זה:

JcVAD-8GHmc דרך יוטיוב

לינק לסרטון אם זה לא הטמיע:

כל הכבוד לנהג הריו על ההתחמקות המרשימה

(סוף סוף אקשן ולא סרטוני "אוייי עקפו אותי")

Boris.K

פורסם

צומת מת"מ בבוקר, המאזדה יוצאת מהתחנת רכבת\תחנה מרכזית ורוצה להמשיך ישר (כביש 4), בצומת יש אפשרות לפנות שמאלה, או להמשיך ישר וימינה שמופרדים בניהם ע"י מדרכה.

הבחור בסרטון נכנס לנתיב שלי בלי איתות וניסה להידחף, אני לא יודע למה אבל צפרתי קלות והוא פשוט המשיך, חשבתי שהוא וויתר והולך לעשות סיבוב ולנסוע כמו בן אדם (ניתן לשמוע את צהלות השמחה על כך שהוא לא הצליח להידחף).

אנחנו בנתיב שפונה שמאלה והוא פשוט המשיך ישר, האמת הייתי די המום באותו רגע, לא האמנתי שהוא הולך לעשות את זה.

http://www.youtube.com/watch?v=4ujXRdodS64&feature=youtu.be דרך יוטיוב

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...