Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית מתחממת רק בנסיעה מהירה. ירידה למהירות נמוכה (60) מקררת את עד למצב נורמלי.

המאוור נכנס לפעולה נורמלי ( לא הצלחתי להבחין האם יש 2 מהירויות)

אין איבוד נוזל קירור (יש נוזל ולא מים)

תודה על כל מידע !

פורסם

יכול להיות שמשאבת המים שלך אינה עובדת בצורה טובה. ככל שהמנוע מתאמץ יותר,

כך הוא מסובב את הרצועה שמניעה את משאבת המים והאלטרנטור מהר יותר. במקרה

שמשאבת המים אינה עובדת בצורה טובה, סירקולציית המים אינה מלאה. חוץ מזה מה מצב הרדיאטור

שלך ?

פורסם

המכונית אצלי כחודש וחצי. כך שאין לי מושג מתי טופלו/שופצו/תוקנו/הוחלפו המשאבה והרדיאטור.

הרדיאטור חיצונית נראה סביר - ללא נזילות, פגיעות וחלודות (נדמה לי שהמוכר סיפר לי באחת הפעמים שהרדיאטור הוחלף בשנה האחרונה, האם במשומש - לא יודע)

האם יש דרך לבדוק (לבד) את המשאבה, מבלי לפרק אותה ? האם ניתן לבד לבדוק את הרדיאטור ?

פורסם

לא הייתי מנסה לבדוק זאת לבד, וגם לא הייתי מחכה ( כי המנוע יכול ללכת קודם...)

יכול להיות שהרדיאטור סתום, משאבת המים לא תקינה, ויכול היות גם שמעברי המים במנוע סובלים מהסתיידות.

גש למכון דיאטורים לבדיקה - הם בדרך לא גובים כסף על כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...