Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי סיטרואן c3 .

חום המנוע נהג לעלות מדי פעם למקסימום ואז לרדת במכה אחת.

מבדיקה עם מוסכניק, גילינו שהמאוורר נדלק רק מדי פעם בעוצמה מלאה,ושאר הזמן או כבוי,או בעוצמה נמוכה.

עובדה נוספת שהתגלתה :

1.כשמדליקים מזגן ברכב-המאוורר כן מסתובב בעוצמה מלאה (ברוב המקרים ) .

2.כשנותנים לו מכה קלה במרכז-הוא מתחיל פתאום להסתובב (מדי פעם ) .

המסקנה שלי היא שהמאוורר עובד,משום שבמקרים מסויימים יש ביכולתו להדלק ולקרר .

השאלה היא- מה עשויה להיות הבעיה שגורמת לו לא להדלק תמיד,או להדלק בחצי עוצמה .

החלפת מאוורר כזה יקרה בצורה מחרידה, ולכן,משום שנראה שהוא נקי,ועובד, אני תוהה האם הבעיה היא חשמלית.

אשמח לעזרה והכוונה איך לבדוק זאת .

תודה רבה .

פורסם
היי

ברשותי סיטרואן c3 .

חום המנוע נהג לעלות מדי פעם למקסימום ואז לרדת במכה אחת.

מבדיקה עם מוסכניק, גילינו שהמאוורר נדלק רק מדי פעם בעוצמה מלאה,ושאר הזמן או כבוי,או בעוצמה נמוכה.

עובדה נוספת שהתגלתה :

1.כשמדליקים מזגן ברכב-המאוורר כן מסתובב בעוצמה מלאה (ברוב המקרים ) .

2.כשנותנים לו מכה קלה במרכז-הוא מתחיל פתאום להסתובב (מדי פעם ) .

המסקנה שלי היא שהמאוורר עובד,משום שבמקרים מסויימים יש ביכולתו להדלק ולקרר .

השאלה היא- מה עשויה להיות הבעיה שגורמת לו לא להדלק תמיד,או להדלק בחצי עוצמה .

החלפת מאוורר כזה יקרה בצורה מחרידה, ולכן,משום שנראה שהוא נקי,ועובד, אני תוהה האם הבעיה היא חשמלית.

אשמח לעזרה והכוונה איך לבדוק זאת .

תודה רבה .

מה היא התקלה הרשומה בזיכרון של מחשב ההזרקה?

פורסם

וואו האמת שהפתעת אותי- אני לא יודע מהו מחשב ההזרקה ...

או בכלל איך נגשים למחשב ..

תוכל לעזור לי איך לבדוק את זה ?

פורסם
וואו האמת שהפתעת אותי- אני לא יודע מהו מחשב ההזרקה ...

או בכלל איך נגשים למחשב ..

תוכל לעזור לי איך לבדוק את זה ?

גש למוסך לעבור אבחון בעזרת מחשב שמתחבר לרשת המחשבים שמורכבים ברכב על מנת לדעת מה הן התקלות.

פורסם

1. איך אדע אם אלו מייסבים , והאם ניתן לתקן אותם ?

2. לגבי בדיקה במוסך-אני פשוט לא מוכן לשלם סכום עתק בשביל שמישהו יחבר כבל טורי לרכב שלי וישלח פקודה למיקרו בקר כדי לראות מה קורה בתוכו, את זה הייתי רוצה לעשות לבד ,ולא לשלם סכום שבמקומו הייתי מחליף חלק .

תודה על ההצעות , יש דרך שאוכל לרדת ולבדוק מה זה באופן יותר ספציפי ?

פורסם
1. איך אדע אם אלו מייסבים , והאם ניתן לתקן אותם ?

2. לגבי בדיקה במוסך-אני פשוט לא מוכן לשלם סכום עתק בשביל שמישהו יחבר כבל טורי לרכב שלי וישלח פקודה למיקרו בקר כדי לראות מה קורה בתוכו, את זה הייתי רוצה לעשות לבד ,ולא לשלם סכום שבמקומו הייתי מחליף חלק .

תודה על ההצעות , יש דרך שאוכל לרדת ולבדוק מה זה באופן יותר ספציפי ?

אז החלף את מאוורר המנוע!

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך בc5 - במקרה שלי שיפוץ מאוורר החלפת פחמים עלה 300 ש״ח כולל מע״מ זה בעיקר עלות העבודה של המוסך והבעיה לא חזרה.

פורסם

תודה לכם .

בקשר לטרמוסטט תקוע-לא נראה שזו הבעיה -כי כשמדליקים מזגן ,מדי פעם המאוורר מתחיל עבודה .

או , כשנותנים לו מכה קלה, מדי פעם הוא גם מתחיל לעבוד .

נראה שהמאוורר הוא הבעיה .

מבדיקה של מוסכניק(לא חשמלאי) נאמר שהמאוורר נראה די חדש,ונקי , כך שאולי אכן ישנה בעיית פחמים?

אני חושב שלזרוק 2000 שח על מאוורר כשאני סמוך ובטוח שהוא ניתן לתיקון , זה לא מקצועי- זה כמו להחליף מחשב כי הוא לא נדלק .

כמה אמור לעלות החלפת פחמים ? האם ניתן לעשות את זה ?

כשאני מגיע למוסכניק-הוא יוכל לאשר לי שמדובר בפחמים-ואז להחליפם?

משום שאני לא סומך עליהם(על אף לא אחד מהם! ) הייתי רוצה לדעת לפני הטיפול מה מחירו והאם הוא בוודאות יעבוד.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
תודה לכם .

בקשר לטרמוסטט תקוע-לא נראה שזו הבעיה -כי כשמדליקים מזגן ,מדי פעם המאוורר מתחיל עבודה .

או , כשנותנים לו מכה קלה, מדי פעם הוא גם מתחיל לעבוד .

נראה שהמאוורר הוא הבעיה .

מבדיקה של מוסכניק(לא חשמלאי) נאמר שהמאוורר נראה די חדש,ונקי , כך שאולי אכן ישנה בעיית פחמים?

אני חושב שלזרוק 2000 שח על מאוורר כשאני סמוך ובטוח שהוא ניתן לתיקון , זה לא מקצועי- זה כמו להחליף מחשב כי הוא לא נדלק .

כמה אמור לעלות החלפת פחמים ? האם ניתן לעשות את זה ?

כשאני מגיע למוסכניק-הוא יוכל לאשר לי שמדובר בפחמים-ואז להחליפם?

משום שאני לא סומך עליהם(על אף לא אחד מהם! ) הייתי רוצה לדעת לפני הטיפול מה מחירו והאם הוא בוודאות יעבוד.

הי אחי .

יש לי ממש את אותה בעייה !!!!!

לא הצלחתי להבין אם תיקנת בסוף . נראה לי שזאת בעייה של פחמים . בררת כמה זה עולה ? האם אפשר לבד ועוד כמה פרטים .

ממש אשמח לתגובתך

• ספונסר פורום
פורסם

הקפצת שירשור מלפני-7 שנים, בכל מקרה, אם הרכב שלך הוא C3 2003-2008 התקלה היא לרוב בבקר המאוורר שמגיע כיחידה אחת עם המנוע.

פורסם
הי אחי .

יש לי ממש את אותה בעייה !!!!!

לא הצלחתי להבין אם תיקנת בסוף . נראה לי שזאת בעייה של פחמים . בררת כמה זה עולה ? האם אפשר לבד ועוד כמה פרטים .

ממש אשמח לתגובתך

שווה אולי לבדוק מאוורר כזה שמגיע יחד עם הבקר בפירוקיות אני בטוח שניתן להשיג אותו בזול...אם תרצה אחפש לך.

פורסם

הייתה לי בעבר C3 שפעמיים מתוך ה-4 שנים הוחלפה יחידת מאוורר , מהפחד קניתי עוד מאוורר שיהיה ספייר מכיוון שקשה למצוא את הרכב הספציפי הנ"ל בפירוקיות.

לפי מה שאני זוכר בגרסאת 2003-2006 יש 2 קונקטורים למאוורר

ובגרסאת 2007-2008 - קונקטור אחד.

אם תרצה אני אוכל לבדוק אם המאוורר עדיין אצלי ולמכור אותו תמורת סכום סימלי. (בהו"פ)

• תוכן חדש...