Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

110 כ"ס, שנת 2006 עם 95 אלף ק"מ.

כשקניתי את הרכב בספטמבר 2011 הרכב הרגיש חי, הרגיש נמרץ ולא עגלה זקנה כמו שהוא היום.

עם הזמן כניראה מסיבה שאני לא יודע הסחיבה של האוטו "ירדה" קצת, כמובן שהרגשתי את זה אבל חשבתי באותו הרגע שאולי אני מדמיין, אם הזמן כניראה התרגלתי לחוסר סחיבה הזה שלא שמתי לב אליו.

לפני כמה זמן הייתה לי בעיה ברכב, המומחים פה אמרו לי שהלך לי קוייל, סליל הצתה.

אבא שלי [מכונאי רכב] החליף לי לאחד חדש ובנוסף החליף פלאגים ועשינו בדיקה פשוטה על הדרך [שמן, פילטרים וכדומה].

לאחר מכן עליתי על הרכב והמילה היחידה שיצאה לי מהפה הייתה "וואו", הרכב הרגיש חי! כמו שזה נשמע, פתאום היה לי חשק ללחוץ על הדוושה, הרכב דרש את זה.

ובנוסף הופיעה תופעה חדשה שלא הייתה לפני זה, בעבר כשהייתי בהילוך שלישי ובערך על 25 קמ"ש הייתי יכול לסחוב ככה עם הרכב ולנסוע ולהאיץ, לאחר הטיפול, על 25 קמ"ש והילוך שלישי הרכב כל כך רעד שזה הרגיש שעוד שנייה המנוע נכבה ואני חייב להוריד הילוך.

היום, כחודש לאחר הטיפול, אני מרגיש ירידה דרסטית בסחיבה של הרכב, הוא פחות סוחב עוד מלפני הטיפול.

הרכב מרגיש זקן, עייף, לא נמרץ, תחושה שאני חייב להדביק את הדוושה לרצפה בשביל שהאוטו יעשה טובה ויסע, בנסיעה עירונית רגועה הרכב מרגיש ממש חלש ועייף, ומדובר פה על 110 כ"ס על רכב ששוקל פחות מטון [אם אני זוכר נכון].

התייעצתי עם אבא שלי מה יכולה להיות הבעיה, בינתיים אין פיתרון.

פה אני פונה אליכם המומחים, מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

שוב אני מזכיר שלאחר הטיפול הרכב הרגיש חי ונמרץ ולאט לאט ירדה התחושה ושוב יש הרגשה שהרכב לא סוחב.

שיהיה שבוע טוב!

תודה.

פורסם

תחילה תבדוק פילטר אוויר, שהוא יבש ונקי

ושהכבל גז לא משחורר...

ובקשר לרעידות,

אתה בטוח ששמת את הפלאגים הנכונים?

במנועים האלו צריך רק פלאג ייעדוי לרכב שלך אם לא האוטו רועד :\

פורסם

כן הפלאגים הנכונים.

הרעידות הפסיקו, הן קרו רק תקופה קצרה לאחר הטיפול, באותה תקופה שהרכב הרגיש חי ונמרץ וברגע שהחלה ירידה בסחיבה אז גם הרכב חזר למצבו הקודם שאפשר למשוך את ההילוך השלישי עד ל-20 קמ"ש ופחות בלי שהמנוע יכבה.

פילטר אויר בדקתי אז בטיפול אני יבדוק שוב.

כבל גז לא בדקתי, אבדוק.

עוד אנשים?

• תוכן חדש...