Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כחודשיים וחצי רכשתי א1 חדשה מצמפיון ..

האוטו הגיע כבר ל3000 ק"מ.

לא מזמן התחלתי להרגיש שכאשר אני עומד ברמזורים וכדומה, האוטו לעיתים רועד/רוטט .. התחושה לא נעימה ואני מפחד שזה קשור לDSG7..

אבקש את עזרתכם

פורסם

אין לך ממה לפחד. לך למוסך ויטפלו לך בזה אם יש בעיה ויתנו לך הארכת אחריות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בצ'מפיון מודעים לתקלה הזו ומציעים תיקון במסגרת האחריות. כמו שיעצו לך לפני, גש למוסך, יתקנו לך את זה על חשבונם ואפילו יאריכו לך את האחריות על הגיר לחמש שנים!

We are the Human Race

פורסם

שמעתי על זה.. השאלה שלי מכיוון שמודבר ברכב מאוד חדש.. א. האם התיקון פותר את התקלה לצמיתות (כמו שצריך) וזה יחזיק?

וב. אם לא צריך לעשות להם בלגן שייתנו רכב חדש (כמו שההורים שלי עשו לרכבים שלהם לפני שנה וחצי)

פורסם

אין לך מה לעשות בלאגן כי יש תיקון ויש מדיניות לגביו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לי יש A1 שקניתי לפני 4 חודשים וגם אצלי היא טיפה רועדת בעמידה, אבל הייתי בטוח שזה משהו נורמלי.

.Your average Notepad

פורסם

שניה, תן לי לטפל לך באוטו בכח המחשבה.

כבר אמרו לך לפנות למוסך ושם יטפלו בזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמעתי על זה.. השאלה שלי מכיוון שמודבר ברכב מאוד חדש.. א. האם התיקון פותר את התקלה לצמיתות (כמו שצריך) וזה יחזיק?

וב. אם לא צריך לעשות להם בלגן שייתנו רכב חדש (כמו שההורים שלי עשו לרכבים שלהם לפני שנה וחצי)

אתם מתלוננים סידרתיים?! מה זה "כמו שההורים שלי עשו לרכבים שלהם לפני שנה וחצי" מה היה להם והאם באמת החליפו?! אתה חושב שעל כל רעידה מחליפים למכונית חדשה? גש למוסך כמו שכולם יעצו לך וקודם שיאתרו את התקלה אם יש כזאת בכלל. אחרי זה תשמע מה אומרים לפני שאתה כבר מאיים לעשות בלאגן.

יכול להיות שמדובר בכיוון פשוט והכל יסתדר ואם זה הגיר אז יחליפו לך אותו אם יחשבו שצריך אבל באמת, תיגש קודם למוסך במקום לנסות לתקן את המכונית בהתכתבות עם החברים כאן.

פורסם

אותו סיפור אם הפולקסווגן החדשה. לקוחה הגישה תביעה משפטית נגד צ'מפיון מוטורס על רעידות באוטו בזמן עצירה מוחלטת ובית המשפט פיצה אותה ב30000 ש"ח ובנוסף חייב את צ׳מפיון לרכוש את רכבה בחזרה במחיר מחירון מלא וזאת משום שכשרכשה את הרכב לא נאמר לה כי הרכב רועד בעצירה וכי יש ספק סביר שבמידה והייתה מודעת למצב לא הייתה מבצעת את העסקה.

פורסם

אותו סיפור אם הפולקסווגן החדשה. לקוחה הגישה תביעה משפטית נגד צ'מפיון מוטורס על רעידות באוטו בזמן עצירה מוחלטת ובית המשפט פיצה אותה ב30000 ש"ח ובנוסף חייב את צ׳מפיון לרכוש את רכבה בחזרה במחיר מחירון מלא וזאת משום שכשרכשה את הרכב לא נאמר לה כי הרכב רועד בעצירה וכי יש ספק סביר שבמידה והייתה מודעת למצב לא הייתה מבצעת את העסקה.

פורסם
אתם מתלוננים סידרתיים?! מה זה "כמו שההורים שלי עשו לרכבים שלהם לפני שנה וחצי" מה היה להם והאם באמת החליפו?! אתה חושב שעל כל רעידה מחליפים למכונית חדשה? גש למוסך כמו שכולם יעצו לך וקודם שיאתרו את התקלה אם יש כזאת בכלל. אחרי זה תשמע מה אומרים לפני שאתה כבר מאיים לעשות בלאגן.

יכול להיות שמדובר בכיוון פשוט והכל יסתדר ואם זה הגיר אז יחליפו לך אותו אם יחשבו שצריך אבל באמת, תיגש קודם למוסך במקום לנסות לתקן את המכונית בהתכתבות עם החברים כאן.

בונה אתה לא נורמלי אחוי

הסיבה שאני בכזו פרנויה זה כי הוריי רכשו 2 רכבי יוקרה של אאודי ולשניהם היו מגוון בעיות ברכבים (החדשים) ובסופו של דבר החליפו לשניהם את המכוניות לחדשות.

אני לא מנסה לתקן את המכונית עם חבריי הפורום, כמובן שאגש למוסך כשאוכל, אני רק מתייעץ עם מביני עניין פה במקרה ומישהו מכיר את הבעיה הזו באוטו..

אם אין לך משהו תורם להגיד עדיף שלא תגיב גבר..

פורסם

אז אמרו לך שקשה לתקן אותה בהתכתבות. גש קודם למוסך ותעדכן אחרי זה, אז גם יהיה הרבה יותר קל לייעץ לך ולהבין את הבעיה. כתבתי לך שלא כל כך מהר מקבלים רכב חדש. היום למשל התפרסמה כתבה בידיעות אחרונות שהלך גיר לטויוטה יאריס אחרי 80 ק"מ (!). 80, לא שמונת אלפים ולא שמונים אלף. 80. אז אתה אומר לעצמך שבטח מחליפים על המקום מכונית חדשה. אז לא. החליפו ללקוח גיר ופיצו אותו בשני טיפולים...

בגלל זה כתבתי לך הסתייגות לגבי נושא ההחלפה לרכב חדש שאל תצפה שכל כך מהר יחליפו לך אותו. בשביל זה נותנים אחריות שתקפה מהק"מ הראשון ועד האחרון ובגלל זה יהיה הרבה יותר קל לך, לצ'מפיון ולגולשים כאן לדעת אם יש בעיה איך יטפלו בך ומה מגיע לך.

פורסם

רק הערה, בונה אני מקווה. ההחלצות שלך לעזרת המותג, כשצריך וגם כשלא, נתפשת כמעט כסוג של רפלקס, לפחות אצלי. מכאן ועד לאובדן האפקטיביות הדרך קצרה מאוד. כדאי לאמץ מינון מעט יותר דליל, גם עובדים פחות קשה, גם התמורה השולית עולה, לא עדיף ?

• תוכן חדש...