Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

חבר מתעניין ברכישת הרכב הנ''ל , הוא מצא רכב שעבר 500 אלף ק''מ נהג יחיד עם היסטורית טיפולים מלאה במורשה , במחיר מאוד אטרקטיבי עבורו (לא יודע מה המחיר שהוצע לו - אך הבנתי שבאותו המחיר הוא יכול לקחת טויוטה קורולה 2009) .

השאלות הם האם באופן כללי האם כדאי בכלל להתקרב לרכב כזה (ברמת האמינות) ?

במידה וכן על מה יש לשים לב בבדיקה לפני קנייה ?

הערות לחיוב ושלילה מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה , אך אנא התייחסו לרכב הנ''ל ואל תציעו חלופות אחרות שאינן עומדות כרגע על הפרק.

תודה .

פורסם

רכב עם קילומטראז' כזה - זה הימור.

יכול להיות שיהיה ממש מוצלח, אך אם לא - אלוקים ישמור...

אישית אם אין לו סנטימנטים מיוחדים למרצדס - שירד מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי לא משתלם והסיבות לכך הן:

הבלאי הוא לא רק של מנוע וגיר אלא בולמים מושבים הגה וכו׳.

הרכב כנראה לא ימכר בגלל הנסועה הגבוהה יחסית אלא אם

חברך יצטרך להוריד המון במחיר וגם אז יהיה קשה.

חלקים מאוד יקרים מין הסתם מרצדס.

אפשר למצוא כאלו רכבים אחריי מונית עם ק״מ של בין 250,000

ל 350,000 ק״מ שזה נשמע יותר הגיוני. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

C220 זה הדגם החזק, הדגם החלש יותר זה C200. בעיקרון מנוע מוצלח, רכב אמין ולא יקר בכלל לאחזקה. אם מטופל כמו שצריך חצי מיליון קילומטר זה לא נורא. יש לבחון את מצב הרכב בקפדנות. מי שלא מבין חצי מיליון זה ניראה לו הרבה ואז מתחילה לנגן אצלו קלטת: "בלאי, סיכון וכד'". בפועל אם הרכב טופל ונסע נסיעות בין עירוניות ולא כל הזמן הסתובב בעיר, הבלאי יהיה לא גבוה.

כל רכב משומש ואפילו חדש יש סיכון לקנות. במידה ועושים בדיקה קפדנית הסיכון לא יותר גדול מקניית כל רכב משומש. אני דווקא הייתי הרבה יותר מפחד מרכב ליסינג אבל אנשים קופצים על ה"מציאה" בכיף.

בעלים של מרצדס חדשה זה נהג מונית מצליח שיש לו סידורי VIP, נסיעות לנמל התעופה ועוד. אדם כזה מטפל ברכב שלו באהבה.

אני משאר שהמחיר הוא 65Kש"ח + מכס שזה עוד 15-20K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הזה נמכר לאחר מונית בסביבות ה-60K ש"ח, פלוס משהו כמו 30-35K מכס (אני מדבר על שנת 2009). בשביל קילומטרז' כזה על רכב בן 3 לא הייתי משלם יותר מ-65-70K ש"ח כולל מכס. אם המוכר מבקש יותר, חברך יוצא פה פראייר, אפילו אם הרכב תקין לחלוטין. למצוא C מודל 2009 עם 300K ק"מ גג זו ממש לא בעיה, ואפשר גם פחות.

• תוכן חדש...