Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה vs מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך רכב שני אוטומטי שמיועד לנסוע כל יום ממודיעין לתל אביב ובחזרה אבל לא לעשות נסיעות ארוכות יותר.

האם ניסאן מיקרה 1.2 אוטומט חדשה תספק את הצרכים שלי?

יש לציין שאני מטר ושמונים ושאני אמור לנסוע ברכב הזה לבד (מלבד כמה דקות עם 2 ילדים מאחורה)

במקור תכננתי לקחת מאזדה 2 אבל היא אזלה והוצע לי באותו מחיר את הניסאן מיקרה, האם היא נחותה ביחס למאזדה?

פורסם

שלום amirberner,

ניסאן מיקרה אוטומטית בהחלט תספק את הצרכים שלך ותוכל לעשות את הנסיעות למודיעין וחזרה ללא שום בעיה או מאמץ מיוחד. למיקרה החדשה יש צריכת דלק מצוינת ורמת אבזור גבוהה יחסית. בנוסף, למרות שהיא קטנה יחסית היא מציעה מרווח פנים טוב ואני בטוחה שגם נהג בגובה מטר ושמונים יישב בה בנוחות.

עם זאת, למאזדה 2 יש יתרון חשוב גדול על פני המיקרה והוא בביצועים. למאזדה 2 יש מנוע גדול יותר, 1.5 ליטר לעומת 1.2 ליטר בניסאן, וכתוצאה מכך יש גם הבדל משמעותי ובהספק – 103 לעומת 80 כוחות סוס.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני חושב שמזדה 2 עדיפה. מנוע חזק יותר 1.5 יתן עדיפות בבין עירוני. מעבר למנוע, מזדה 2 רכב פשוט ביותר, אפילו דשבורד מפלסטיק קשיח ולא נעים למגע. יחסית לאבזור עלוב שמזדה 2 חדשה מציעה, במיוחד בגירסת הליסינג עם 2 כריות אויר, הרכב יקר מאוד. אבל אם מחיר טוב שלה כמשומשת, זה כדאי יותר מרכב בעל מנוע קטן יותר. אבל צריך לקחת בחשבון שמבחינת צריכת הדלק היא כימעט כמו מזדה 3. בכל אופן קיימת גם סוזוקי סויפט עם מנוע 1.5 וזה רכב הרבה יותר נחמד ממזדה 2 - בהכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...