Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי בעיה שקשורה לחום מנוע - פיג'ו 206 99' מנוע מתחמם לסירוגין חום עולה מעל 90 ויורד אחרי כמה שניות, וחוזר חלילה

זה לא ממש עקבי, לעיתים נדירות מגיע לאדום, בדר"כ עולה ויורד בין שתי השנתות שמעל ל-90

רוב הנסיעה שלי היא בינעירונית, זה מתחיל די מוקדם בנסיעה, לפעמים זה מפסיק והחום מנוע מתייצב על 90.

אחרי כמה ביקורים במוסכים עלו כמה השערות...

תחילה חשד בתרמוסטט שהוחלף ולא נפתר

אח"כ חשד שלוח השעונים תקול, נשמע הגיוני כי נורית כרית האויר גם הבהבה מדי פעם - אציין שביטלתי לפני כן את כרית האויר והנורה דולקת קבוע. באיזה שלב הבהבה אבל זה פסק.

אח"כ עשיתי ניקוי רדיאטור והבעיה נעלמה לשבועיים.

אח"כ בדיקת לחץ במוסך - אומר שצריך שיפוץ ראש מנוע...

האם התופעה הזו של חום שעולה ויורד אחרי כמה שניות ואח"כ שוב ושוב מסתדרת עם האבחנה?

אם המנוע לא אמור לקחת לו זמן משמעותי יותר להתקרר ולא רק כמה שניות?

תודה

פורסם

היי יורי

תודה על הלינקים - זה עוזר מאוד

ראיתי שחפרת את הנושא כהוגן - כל הכבוד לך על ההשקעה !

לגבי הבעיה בפיג'ו שלי:

בביקור האחרון במוסך אמרו שביצעו בדיקת לחץ (או לחץ הפוך לא זוכר) ואמרו חד משמעית שחודרים מים לשמן או משהו כזה וזה אומר בעיה בראש מנוע וצריך שיפוץ...

אני לא רואה משהו שונה בשמן או במים , אבל אני לא מקצועי.

מה שמוזר זה שלא כל הזמן הרכב מתחמם בצורה בולטת, אני אנסה לתאר:

1. רוב הזמן הוא עובר את ה-90 עד הקו הבא במחוג. במקרים האלה אין איבוד של מים ואני לא שומע את המאוורר נכנס לפעולה.

2. לפעמים המחוג עובר את ה-90 מעל הקו הבא ועולה יורד בין שני הקווים שלפני האדום. במקרים מסויימים הוא מגיע לאדום ואז המאוורר נכנס לפעולה. העליות והירידות די מחזוריות. במקרים האלה בדר"כ יש איבוד של מים, ואני רואה שאריות של מים על מיכל המים.

האם לדעתך כדאי לנסות את הפתרונות הקלים יותר שאתה ניסית:

1. ניקוז אויר (אני די בטוח שלא עשו זאת ...)

2. ניקוי רדיאטור חימום (דרך אגב לפני כשנה היתה נזילת מים ליד המושב הקדמי הימני ללא איבוד מי קירור וללא תופעות אחריה - החימום באוטו עדיין עובד).

3. החלפת יוניט חום?

תוכל לתת אינדיקציה מה העלויות של הבדיקות הללו?

שוב תודה

• תוכן חדש...