Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מעוניין לרכוש פיאט בראבו גיר רובוטי ושכן שלי מוכר רכב כזה,הדגם הוא דינמיק שנת 2010,יד 3,הרכב עם 25000 ק"מ.

אני ראיתי את הרכב הוא שמור מאוד.

יש לציין שיש טסט בפברואר 2013

בכמה מעריכים רכב כזה.

תודה.

פורסם

כמה שיותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה קשים אתם :lol:.

האם 57000 ש"ח הגיוני עבור רכב כזה או שצריך להוריד עוד.

חברה אני עזרה בבקשה, כמה לדעתכם שוה רכב כזה.

תודה.

פורסם

לפי המחירים המופיעים ביד 2 57000 הינו מחיר סביר בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד כדאי לעשות מו"מ עם המוכר ולנסות להוריד. אם המוכר בר-כיפוף, הרווחת. עם זאת - זכור שמדובר ברכב לא הכי נפוץ, בפרט כרכב פרטי (לא השכרה) ועם קילומטרז' נמוך ומצב טוב - נשמע כמו עסקה שיהיה חבל לפספס בגלל אלף שקל לפה או לשם.

אגב הבראבו שלי בת שנתיים (מז"ט) נכנסה היום למוסך לראשונה בחייה (טיפול דו-שנתי במועדו), עד כה 26,000 ק"מ בלי בעיה הקטנה ביותר וגם היום לא דרשה כל תיקון או פעולה מלבד דרישות היצרן לטיפול תקופתי. תענוג של רכב, והזדמנות להמליץ עליו שוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...