Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה עבר לי בראש כשעשיתי זאת, אבל ברוב טיפשותי פשוט חיברתי את מטען הסוללות של המכשיר (שהגיע מארה"ב) ישירות לשקע החשמל באמצעות מתאם - ובתוך מספר שניות פרץ ממנו עשן לבן והוא פשוט מת.

יש לי את המכשיר פחות מ-20 דקות, ועכשיו אני תקוע בלי מטען לסוללה שלו. למישהו יש המלצה על מעבדה שמסוגלת לתקן אותו? סביר להניח שמדובר בסך הכל בקבל שהלך קיבינימט. וגם: יש אפשרות להתאים מטען כזה, שמיועד ל-110V, לשימוש בארץ ללא איזה שנאי חיצוני ענקי?

תודה לעוזרים!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

טעות... אבל אין פתרון חוץ מכנראה לקנות חדש.

http://www.ebay.com/itm/Dremel-12V-Li-Ion-Charger-876-for-Battery-875-for-Multi-Max-Tools-8200-8300-/121021550345?pt=US_Power_Tools_Batteries_Chargers&hash=item1c2d724f09

אם יש לך חבר שמתעסק עם אלקטרוניקה אולי הוא יוכל לפתוח את המטען ואולי יש איזה משהו שנשרף ואפשר להחליף אבל אני בספק.

לגבי המרה מ110 ל220 אין משהו אחר חוץ מהשנאים הגדולים האלה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפי זיכרוני היבואן הוא לדיקו , נסה את מזלך ותחזור לעדכן .

2. נשמח לתמונות ונראה אם הדבר הפיך בכלל .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מה שכפי הנראה נשרף זה השנאי.

אפשר ללפף אחד חדש בעלות משוערת של 150 ש"ח.

לדעתי יותר כלכלי להזמין מטען חדש מאיבי.

http://www.ebay.com/itm/New-Dremel-10-8-12v-One-Hour-Charger-876-For-10-8-12v-Max-Li-ion-Batteries-875-/160724853749

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נראה לי שזה השנאי שהלך. לא רואים את זה כל כך ברור בתמונות, אבל זה הקבל הגדול הזה שהחזיר את נשמתו לבורא.

IMG_20121130_113251.jpg

IMG_20121130_113322.jpg

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם יש לך כישורי הלחמה בסיסיים שווה לנסות את מזלך בלהחליף את הקבל 100 מיקרו פארד לאחד חדש.

קבל כזה עושה גרושים, 2-3 שקל. ממליץ רק על קבלים של Rubycon.

תבדוק גם אם הפיוז שליד הקבל עדיין תקין.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הפיוז תקין, וגם אני שאלתי את עצמי בדיוק את אותה השאלה^^^

פורסם

לפי מה שראיתי מדובר בספק ממותג. הקבל אוגר עליו dc מיושר במכפלת שתים שורש שתים מה ac שזה אומר 308 וולט. כנראה שהקבל הזה מתאים לרשת של 110 בלבד וערכו המקסימלי 200 וולט בערך ולכן התפוצץ. סביר להניח שגם טרנזיסטור המיתוג נפח את נשמתו. הסיכוי שתחליף קבל והמטען יעבוד שואף לאפס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואם כבר, הייתי מחפש מדריכים ברשת איך להפוך את המטען מ 110V ל 220V.

למשל לשואבי אבק הרובוטיים של irobot יש מדריך של הפיכת הספק ממתח של 110V ל 220V באמצעות החלפה של משהו כמו 4 רכיבים שעולים 2.5 שקלים בחנות אלקטרוניקה.

בינתיים לא הייתי ממהר להספיד את הספק, יכול להיות שהחלפת הקבל והטרנזיסטור יחזירו אותו לחיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...