Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שניקזת אוויר מהצנרת בשיטת Purge ולא השתמשת במשאבת וואקום. האוויר נוקז כמו שצריך?

המזגן מכוון כמו שצריך לחימום? הטמפ' מספיק גבוהה?

המדחס נכנס בכלל לעבודה?

פורסם

אם הרכבת אותו אתה אמור לדעת על מה אני מדבר... אם לא אתה עלול להיות בבעיה וחבל שהתקנת לבד בלי להתייעץ לפחות.

מכל מקום, אם הוא מקרר וודא שאתה מעביר אותו למצב חימום בשלט ומעלה את הטמפ' נניח למקסימום לצורך הבדיקה.

אם למרות זאת הוא לא מחמם כנראה שיש תקלה.

פורסם

אוקי... אז איך אני יכול להתקדם מכאן והלאה?מה אתה מציע לי לעשות כרגע? לדעתך יש תקלה? פתחנו את 2 הברזים עם ראשי ה"אלן" כדי שהגז יעבור מהמדחס ליחידה הפנימית.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כמה חוטים סה"כ חיברתם ?

האם המדחס נכנס לעבודה כאשר אתם בוחרים "חום" בשלט וטמפ' גבוהה (30 מעלות) ?

שים לב שלמזגן חייבים לתת כ-חצי דקה עד שהוא בונה לחץ ומתחיל להוציא אויר חם (שמתחמם ככל שהוא ממשיך לעבוד)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקיי.

דבר ראשון, אין דבר כזה חיבור 6 גידים (ראה המשך).

אם המדחס נכנס לעבודה, עליך לבדוק דבר פשוט:

הרם את מכסה הסננים כלפי מעלה, ובדוק בזהירות האם המאייד מתחמם (הנח עליו את היד).

אם המאייד חם, סביר להניח שיש תקלה בחיישן טמפ' מאייד (הבקר לא מזהה שהמאייד חם ולכן לא מפעיל את המפוח).

אם המאייד קר, יש סיכוי שחיברתם לא נכון את הכבל למזגן (כנראה שהסולונואיד של הסליל חימום לא מקבל פיקוד).

דרך אגב, החיווט למזגן תדיראן הוא 5 גידים או 7 גידים. יש לך הארקה (חוט 1) "אפס" משותף (חוט 2), פאזה למדחס (חוט 3), פאזה למאוורר (חוט 4) ופאזה לסולונויד של הסליל חימום (חוט 5).

לרוב, חלק מהמזגנים האלו מגיעים עם חיווט חלקי: כבל 2 גידים עבור הפאזה למאוורר ולסולונואיד של הסליל חימום, ואת 3 הגידים הנותרים אתה שם בכבל נפרד. יש דגמים שמגיעים עם חיווט מלא (כבל 3 גידים ועוד כבל 2 גידים).

במזגנים עם 7 גידים, תקבל עוד סט של כבל דק נפרד (כמו חוט טלפון) עבור חיישן טמפ' מעבה.

הסבירות שיש תקלה בסליל של החימום היא קלושה, אבל צריך לקחת אותה בחשבון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ראה את שרשם איציק -

אתמול הוא ומשה בצעו עבודה מעולה, והתקינו אצלי שני מזגני תדיראן A10 חדשים , והחימום עובד אש ..

כך שזה עדיין טרי אצלו בראש :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...