Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתמצא בחוקיות שלהן, כבר הגיבו פה לעניין החוקיות.

אני רק המלצתי לא לקנות נורות בעלות גוון לבן כי רואים פחות טוב עם אור לבן, בקסנון הסיפור שונה כי העוצמה של האור גבוהה יותר.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מתמצא בחוקיות שלהן, כבר הגיבו פה לעניין החוקיות.

אני רק המלצתי לא לקנות נורות בעלות גוון לבן כי רואים פחות טוב עם אור לבן, בקסנון הסיפור שונה כי העוצמה של האור גבוהה יותר.

סבבה אחי תודה, לדעתך הXTREME VISION נראה לבן או די צהוב?

פורסם
סבבה אחי תודה, לדעתך הXTREME VISION נראה לבן או די צהוב?

אין לי מושג, אני חזרתי להשתמש בנורות הרגילות אחרי הניסיון שהיה לי עם "הלבנות".

פורסם
אין לי מושג, אני חזרתי להשתמש בנורות הרגילות אחרי הניסיון שהיה לי עם "הלבנות".

תיקנה X-TREME של פיליפס

אור מדהים חוקי והרבה יותר מכל נורה "סטנדרתית שהכרת.

קובי

:-)

פורסם

האקסטרים וויז'ן אכן אמורה להיות חזקה יותר.

הגוון הבהיר יותר, כמו גם העוצמה הגבוהה יותר, נובעים משימוש בחוט להט דק יותר אשר פועל בטמפ' גבוהות יותר מנורה רגילה.

החיסרון הוא תוחלת חיים קצרה יותר באופן משמעותי.

כל האמור, על פי הצהרת היצרן ומספרות היצרן, לא אין ניסיון אישי עם הנורות האלו (רציתי לנסות אך לא מצאתי H11).

לגבי נורות כחולות אשר חלשות יותר מנורה סטנדרתית,

אני לא מבין את הטיפשות של אנשים..

מוכנים לסכן את החיים שלהם ושל יתר משתמשי הדרך, רק בשביל "היופי", מדהים! :shock:

אותו כנ"ל לגבי מי שנוסע עם פנסים עכורים ולא מטפל בהם!

פשוט טימטום.

פורסם

טסט אחרון היו לי מנורות של OSRAM בצבע כחלחל שקוף (לא היה לי מושג ששמו לי אותם) ממש בהיר והכשילו אותי טסט על זה.

בקושי רואים כחול, ממש לבן בהיר ומחוזקות אבל לא יודע למה הכשיל אותי על זה.

Opel Adam S 2017

פורסם
האקסטרים וויז'ן אכן אמורה להיות חזקה יותר.

הגוון הבהיר יותר, כמו גם העוצמה הגבוהה יותר, נובעים משימוש בחוט להט דק יותר אשר פועל בטמפ' גבוהות יותר מנורה רגילה.

החיסרון הוא תוחלת חיים קצרה יותר באופן משמעותי.

כל האמור, על פי הצהרת היצרן ומספרות היצרן, לא אין ניסיון אישי עם הנורות האלו (רציתי לנסות אך לא מצאתי H11).

לגבי נורות כחולות אשר חלשות יותר מנורה סטנדרתית,

אני לא מבין את הטיפשות של אנשים..

מוכנים לסכן את החיים שלהם ושל יתר משתמשי הדרך, רק בשביל "היופי", מדהים! :shock:

אותו כנ"ל לגבי מי שנוסע עם פנסים עכורים ולא מטפל בהם!

פשוט טימטום.

יש גם מטומטמים מסוג אחר שבגלל שמרגישים שהאור לא מספיק חזק להם פתאום נוסעים עם אורות גבוהים בגלל זה, היום היה מאחורי איזה אידיוט כזה בהונדה סיוויק מהדגם שהיה עד שנת 2001 ממש חיכיתי לרגע שהוא יעקוף אותי בשביל שיפסיק לסנוור אותי בגלל שהוא לא רואה מספיק טוב עם האורות הכחולים שלו בכביש החוף.

פורסם

קניתי פעם נורות של פיליפס של בלו ויז'ן אולטרה,

איך ששמו לי אותם האור היה כל כך על הפנים שנסעתי תקופה על אורות גבוהים.

אתה לא יכול להאשים, יש אורות שלא רואים בהם טוב באורות הנמוכים.

תאשים כשזה בכוונה.

פורסם

מה זה "לא בכוונה"? התקנת נורות זלא מתאימות אז עברת לאור גבוה וסינוורת את כולם. זה הכי "בכוונה" שיש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קודם כל, בדקתי עם עצמי וחשבתי שהנורות לא מסנוורות באור גבוה.

מה לעשות, שילמתי על הבלו חרטה ויז'ן 180 שקלים, רציתי להישאר איתם קצת ולא לזרוק אותם ישר ולא ראיתי כלום באור הנמוך.

מצחיק, אבל עם הדיאמונד ויז'ן שהיא בלי תקן והיא עם גוון חזק יותר מה שאומר שהעוצמה אמורה להיות חלשהי יותר, רואה יותר טוב.

פורסם
קניתי פעם נורות של פיליפס של בלו ויז'ן אולטרה,

איך ששמו לי אותם האור היה כל כך על הפנים שנסעתי תקופה על אורות גבוהים.

אתה לא יכול להאשים, יש אורות שלא רואים בהם טוב באורות הנמוכים.

תאשים כשזה בכוונה.

זאת ממש לא הבעיה של שאר הנהגים שהוא התקין נורות חלשות, התקנת נורות שמאירות חלש? תחליף אותם , לא בעיה שלי ושל שאר הנהגים שיש כאלה שרוצים אור לבן בשביל הפוזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...