Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק כמו שאני עברתי עם שימשה אחורית מושחרת...

חח סבבה אחי אבל זה סתם מזל.. זה לא שזה אמור להיות ככה אני מניח. בכל אופן אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה חד משמעית לשאלה שלי: איזה נורה לבנה אני יכול לקנות שתהיה חוקית?

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ד"א לא זוכר מי שאל על הנורה בטויוטה קורולה אבל הרוב עם הקרולה החדשה קונים אצלי HB4 55W

יש מצב זה אני חח.. 100% חוקי? אם אתה יכול להביא קישור אני אשמח ;)

פורסם
אתה רוצה לרכוש דרך אביי?

את האמת שזה לא משנה לי, אפשר גם באינטרנט וגם בחנות פה בארץ. אבל תקשיב אחי, אתה בטוח שזה חוקי ב100%? פשוט עד עכשיו אף אחד לא הציע לי את זה, אני לא רוצה לקחת אפילו סיכון קטן שאני יכול לקבל הורדה על זה. מה אומר?

פורסם

אני כבר שנה מוכר את הנורות האלה ואף פעם לא שמעתי מלקוחות שהם נכשלו בטסט בגלל זה

אבל אם אתה כל כך מפחד אז תחליף לפני

פורסם
לכל אלה שמחפשים תאורה לבנה ומפחדים ממשטרה אם תקנו קיט קססנון D2R או מי שיש לו נורה H7 ברכב יכול לקנות קיט H7R אני אישית עברתי עם מאזדה 626 שבוע שעבר טסט עם קיט H7R 4300K התקנה+כיוון עלה 150 רואים מצויין שווה כל שקל

תודה רבה על העצה. איפה עשית את זה ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
מה אתה אומר על הנורה MTEC SUPERWHITE H7? חוקית ולבנה?

היא לפי דעתי לא שווה את המחיר כי כל 8 חודשים זה נשרף וחלק אומרים שהיא לא באמת לוקחת 55W אלא יותר

פורסם
היא לפי דעתי לא שווה את המחיר כי כל 8 חודשים זה נשרף וחלק אומרים שהיא לא באמת לוקחת 55W אלא יותר

עזוב שניה את האורך חיים של הנורה, הנורה חוקית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...