Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, זה היה ממזמן.

בכל אופן,

לא כל דמוי קסנון מסנוור.(אבל זו דעתי, יכול להיות שאני טועה וגם חברה איכותית שמייצרת דמויי קסנונים עדיין הנורות שלהם יסנוורו).

ואם היה חוקי במדינת ישראל לשים איזשהו אור שאתה רוצה(כמו קסנון שמפיק צבעים יפים)למרות שהרכב לא הגיע עם קסנון,

אך הייתה חובה לבדוק בדיקה מקיפה אצל מי שצריך כדי לוודא שהאור לא מסנוור הסיפור היה אחרת.

לא, משרד התחבורע פסל לגמרי.

אתה יכול להאשים אותי שאני אוהב אור לבן או כחול?זה פשוט יפה יותר, פעם חשבתי על זה בפוזה, היום ממש אבל ממש לא.

אני אוהב אור כחול או לבן מקדימה, זה הרבה יותר מרשים, הרבה.

חוץ מזה שאני בן 19-20, לדעתי אני לא צריך לבוא בטענות למה אני מעדיף אור כזה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי ספק שמשהו עקום בארץ, אך אם נהג מרגיש צורך לנסוע באורות גבוהים כי החליף לאור לבן\ כחול ובעקבות ההחלפה התאורה שלו נחלשה זו בעיה שלו, או שיראה פחות טוב או שיחליף לנורות רגילות.

אני בספק אם יש נורות שמפיקות אור לבן ולא נפגעת בגלל התאורה אם זה לא קסנון אמיתי שעוצמות גבוהה יותר וכך מכפה על הבעיה הזו שיש עם נורות לבנות.

פורסם

ואם היה חוקי במדינת ישראל לשים איזשהו אור שאתה רוצה(כמו קסנון שמפיק צבעים יפים)למרות שהרכב לא הגיע עם קסנון,

אך הייתה חובה לבדוק בדיקה מקיפה אצל מי שצריך כדי לוודא שהאור לא מסנוור הסיפור היה אחרת.

לא, משרד התחבורע פסל לגמרי.

אתה יכול להאשים אותי שאני אוהב אור לבן או כחול?זה פשוט יפה יותר, פעם חשבתי על זה בפוזה, היום ממש אבל ממש לא.

אני אוהב אור כחול או לבן מקדימה, זה הרבה יותר מרשים, הרבה.

זה בדיוק ההגדרה ל"פוזה". שים גם סמל של פרארי, שמעתי שמוסיף הרבה רושם

וכמה בדיוק נראה לך שבדיקה כזו תעלה? גם בחו"ל, היכן שמותר להתקין קיטים כאלו שאר הנהגים מתעצבנים בגלל הסינוור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שהייתה עולה, אבל לפחות הייתה אפשרות לשים מבחינה חוקית.(כמה היו לוקחים לבדיקה, 200-300 שקלים במקרה הכי גרוע ואצל בוחן רשמי של המשרד תחבורה?).

אתה חושב שזה פוזה, אני חושב שזה פוזה וגם יפה, אבל הדעה האישית שלי היא לא בשביל פוזה אלא בשביל יופי.

כן יש אנשים כאלה.

אור לבן או כחול נקי זה הרבה יותר מרשים.

לגבי הדמוי קסנון, אני עדיין סגור על זה שלא כל דמוי קסנון מסנוור,

אבל זה ברור שהעוצמה נבלעת והאור יורד אבל הצבע לבן\כחול,

דיאמונד ויז'ן זו דוגמה מצויינת.

פורסם
שהייתה עולה, אבל לפחות הייתה אפשרות לשים מבחינה חוקית.(כמה היו לוקחים לבדיקה, 200-300 שקלים במקרה הכי גרוע ואצל בוחן רשמי של המשרד תחבורה?).

אתה חושב שזה פוזה, אני חושב שזה פוזה וגם יפה, אבל הדעה האישית שלי היא לא בשביל פוזה אלא בשביל יופי.

what?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
what?

הבחור התכוון שהאור גם מקנה לו "פוזה" וגם יופי לרכב.

החלק שמושך אותו יותר הוא היופי של הרכב - לא "הפוזה".

כמו שאנשים מסוימים לא יקנו רכב כי הצורה החיצונית שלו לא מספיק יפה לדעתם. סלח לי, אבל אני לא רואה הבדל גדול בין השניים.

פורסם

"פוזה" זה בעייתי במיוחד אלה שנוסעים עם אור גבוה כי חסר להם אור על הכביש ומסנוורים את כולם - ונתקלתי בכמה כאלה כבר.

להעיר להם אין טעם - מה לעשות אזניים להם ולא שומעים.

אור חזק "חוקי" על הכביש אפשרי וגם עם גוון בהיר יותר ולא כחלחל.

אם בארץ היו מאפשרים התקנת "קסנונים" ולא קיטים סיניים זו היתה אופציה מעולה... אולי מישהו יתעורר בממשלה הבאה..

ואם לגמרי להיות בחוסר אור

נורת H7 לד עם תקן E לנסיעה על הכביש

http://www.ebay.com/itm/2x-H7-Chrisp-WHITE-LED-18-SMD-CAN-BUS-Fog-Car-Bulbs-Xenon-Look-FORD-/180856349244?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1be0e23c

וגם כאן

http://www.ebay.com/itm/2x-H7-Chrisp-WHITE-LED-27-SMD-STRONGER-6W-POWER-CAN-BUS-Fog-Car-Bulbs-Xenon-Look-/180843368880?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1b1ad1b0

אז בקרוב - יעלמו כל הנורות הרגילת ה"כחלחלות" ונקבל נורות LED

כי כבר יש כאלה עם אור חזק - ולא עם הרבה לדים קטנים - דוגמה

http://www.ebay.com/itm/H7-499-4-HIGH-POWER-CAN-BUS-LED-FRONT-FOG-CAR-BULBS-MERCEDES-BENZ-2-/330792874201?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d04cab0d9

וגם לנורות צד T10 או W5W יש גירסה איכותית

http://www.ebay.com/itm/Power-Lumen-LED-Side-Light-bulb-HONDA-CIVIC-12V-501-T10-W5W-white-/270996950300?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f18ad4d1c

לא זול אבל כניראה איכותי וחזק

קובי

:-)

פורסם
"פוזה" זה בעייתי במיוחד אלה שנוסעים עם אור גבוה כי חסר להם אור על הכביש ומסנוורים את כולם - ונתקלתי בכמה כאלה כבר.

להעיר להם אין טעם - מה לעשות אזניים להם ולא שומעים.

אור חזק "חוקי" על הכביש אפשרי וגם עם גוון בהיר יותר ולא כחלחל.

אם בארץ היו מאפשרים התקנת "קסנונים" ולא קיטים סיניים זו היתה אופציה מעולה... אולי מישהו יתעורר בממשלה הבאה..

ואם לגמרי להיות בחוסר אור

נורת H7 לד עם תקן E לנסיעה על הכביש

http://www.ebay.com/itm/2x-H7-Chrisp-WHITE-LED-18-SMD-CAN-BUS-Fog-Car-Bulbs-Xenon-Look-FORD-/180856349244?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1be0e23c

וגם כאן

http://www.ebay.com/itm/2x-H7-Chrisp-WHITE-LED-27-SMD-STRONGER-6W-POWER-CAN-BUS-Fog-Car-Bulbs-Xenon-Look-/180843368880?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1b1ad1b0

אז בקרוב - יעלמו כל הנורות הרגילת ה"כחלחלות" ונקבל נורות LED

כי כבר יש כאלה עם אור חזק - ולא עם הרבה לדים קטנים - דוגמה

http://www.ebay.com/itm/H7-499-4-HIGH-POWER-CAN-BUS-LED-FRONT-FOG-CAR-BULBS-MERCEDES-BENZ-2-/330792874201?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d04cab0d9

וגם לנורות צד T10 או W5W יש גירסה איכותית

http://www.ebay.com/itm/Power-Lumen-LED-Side-Light-bulb-HONDA-CIVIC-12V-501-T10-W5W-white-/270996950300?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f18ad4d1c

לא זול אבל כניראה איכותי וחזק

הבנתי שלשים LED באורות דרך ( אור יום, אור בינוני - איך שקורים לזה :roll: ) זה נראה טוב , אבל פשוט לא מאיר את הדרך.

אתה חושב שהלדים ששמת פה שונים מההצהרה הזאת ? אני אשמח לנסות למרות שהם יקרים קצת :?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
קודם כל, בדקתי עם עצמי וחשבתי שהנורות לא מסנוורות באור גבוה.

מה לעשות, שילמתי על הבלו חרטה ויז'ן 180 שקלים, רציתי להישאר איתם קצת ולא לזרוק אותם ישר ולא ראיתי כלום באור הנמוך.

מצחיק, אבל עם הדיאמונד ויז'ן שהיא בלי תקן והיא עם גוון חזק יותר מה שאומר שהעוצמה אמורה להיות חלשהי יותר, רואה יותר טוב.

מוזר.

לי יש בלו וויז'ין בפאביה עם פנס עם עדשה והעוצמה מאוד טובה. אין תלונות.

פורסם
הם חזקים מאד

אבל לא ממליץ לנהיגה איתם עדיין.

מאיפה לך?

לעוצמת תאורה ישנו מדד מאוד פשוט אשר נקרא "לומנס".

לא ראיתי אף אזכור לכך בפרסום שלהם.

פספסתי משהו?

פורסם

אני באמת לא בטוח כמה אור כבר יכול לד כזה לתת. במיוחד שרוב הנורות מכוונות לצדדים ולא קדימה.

אני רק מניח שבמידה וזה באמת נותן אלומת אור חזקה זה דורש עדשה ולא רפלקטור רגיל.

פורסם

הלדים נכון להיום הם באמת ליופי, למשל כאורות חניה.

הם גם מעולים לתאורה של פנים הרכב. אני קצת חולה בקטע הזה, קניתי פנל של 6X4 לדים וזה מאיר את הרכב בלילה בכזאת צורה שבקלות ניתן לקרוא בו ספר. ומאחור איפה שיש מקום לנורת T10 רגילה שמתי נורה עם 6 לדים מכל צד, גם כן נורא חזקה והתוצאה לדעתי מעולה :) (כמובן מדובר על לדים SMD5050)

לצערי הלדים האלה לא שווים כלום לתאורת דרך. למשל הרכבים החדשים\יוקרתיים של אודי היום מגיעים עם אורות דרך\גבוהים מבוססים על לדים. אלה לדים מיוחדים עם עוצמה גבוהה מאד שמאירים רפלקטורים שנמצאים בזווית מאד ספציפית כדי להאיר את הכביש בצורה טובה ומדוייקת.

לדעתי צריך לדים של סביב ה-10W (או שילוב של מספר לדים "חלשים" יותר) כדי לקבל תאורה טובה לכביש (מקבילה לנורות רגילות של היום).

פורסם
מוזר.

לי יש בלו וויז'ין בפאביה עם פנס עם עדשה והעוצמה מאוד טובה. אין תלונות.

אתה יכול בבקשה לפרסם לינק מאי ביי ? אשמח לראות איך זה נראה ...

אוטו-מאניה :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...