Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ברכישת רכב) ראשון, עד 8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, החורף הגיע ואיתו גם הצורך לקנות לעצמי אוטו.

אשמח לשמוע עצות לאיזה כיוון ודגמים ללכת, התקציב שלי הוא עד 8K.

חשוב לי באוטו בעיקר האמינות שלו כי אם הוא יתחיל להכנס לי למוסכים ויכניס אותי לנזק כבד זה יגמור אותי כלכלית.

הכיון שלי הוא יותר לכיוון האמריקאיות, כי אפשר להביא אחת משנתון גבוה יחסית למחיר, ואפילו שהן צורכות יותר דלק, הן נורא אמינות (מנסיון עם מאליבו). חשבתי ללכת לכיוון של פורד טאורוס, למישהו יש ניסיון עם הרכב?

אשמח לשמוע עצות לעוד דגמים..

הדרישה היחידה שלי מהאוטו היא שיהיה בו גיר אוטומטי.

תודה לעוזרים ושבת שלום,

רז

תן חיוך הכל לטובה :-P

פורסם

ממליץ ללכת על פיג'ו 406 רכב אמין (שטופל כמו שצריך) אחזקה סבירה, צריכת דלק רגילה (כמו כל משפחתית יפית ) יפה, נוח מאוד ומפנק! תמורה מעולה למחיר!

רק המחיר שלו בסביבות 10,000 ש"ח, ללכת על רכב עם נתונים טובים וק"מ נמוך כמה שאפשר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

את האמת שדי מפחיד אותי ללכת על פיג'ו, עד כמה שאני יודע האמינות שלהם לא ממש מוצלחת ולא כ"כ התחברתי לדגם הזה.. למרות שאני לא שולל את האופציה שלו.

תודה על העצה.

יש לעוד אנשים רעיונות?

פורסם

טוארוס?

אחד בעבודה שלי קנה שברולט אפיקה,כול יום סיפר על כמה מהמנוע חזק והוא נהנה,לאחר שבועיים פתאום התחילו דיבורים על "שמע תידלתי ב450 שקל ונסעתי סך הכול לפה ולשם.."

הטאורוס לא אוכל דלק,אלא זולל!

מעבר לזה שאין הרבה יחידות כאלו,מה שיעלה את מחיר התחזוקה.

אני מציע לך לבדוק רכבים יותר הגיונים,כמו שרייד שהיא מאוד אמינה,יונדאי אקסנט עם מנוע 1.5 גם תהיה זריזה יחסית ולא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שמכוניות אמריקאיות נועדו למי שמחפש רכב בתקציב נמוך.

גם אני, כמו יוליאן, חושב שכדאי לך לחפש דהייטסו שרייד,יונדאי אקסנט, והייתי גם מוסיף סוזוקי בלנו לרשימה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אוקי תודה על התגובות, מה דעתכם על מונדאו מהדגם הראשון אחרי המתיחת פנים (שנתונים 96-01)?

פורסם
טוארוס?

אחד בעבודה שלי קנה שברולט אפיקה,כול יום סיפר על כמה מהמנוע חזק והוא נהנה,לאחר שבועיים פתאום התחילו דיבורים על "שמע תידלתי ב450 שקל ונסעתי סך הכול לפה ולשם.."

הטאורוס לא אוכל דלק,אלא זולל!

מעבר לזה שאין הרבה יחידות כאלו,מה שיעלה את מחיר התחזוקה.

אני מציע לך לבדוק רכבים יותר הגיונים,כמו שרייד שהיא מאוד אמינה,יונדאי אקסנט עם מנוע 1.5 גם תהיה זריזה יחסית ולא יקרה לאחזקה.

הוא רוצה מנהלים אז למה אתם דוחפים לו אקסנט או שרייד? (דרך אגב אקסנט אוכל דלק כמו מנהלים!)

אם לא בא לך על פיג'ו 406, נסה לחפש מזדה 626 זה רכב מאוד אמין והאחזקה זולה יחסית, אבל אוכל דלק ! וקשה למצוא רכב עם נתונים טובים!

אולי גם תצילח למצוא הונדה אקורד משנות ה90 במצב נורמלי במחיר הזה.

ואגב פיג'ו 406 יכולה להיות מאוד אמינה במידה ומטולפת בזמן כמו שצריך!

את האמת שבתקציב הזה קשה למצוא רכב מנהלים שמור, אבל לפעמים יש מציאות צריך לחפש בסבלנות!

לגבי האמריקאיות ממולץ לא! להכנס לזה רק אם יש לך כסף בצד (והרבה) לאחזקה, טיפולים, קו ישור, דלק וכו'

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אשמח לשמוע עצות לאיזה כיוון ודגמים ללכת,

חשוב לי באוטו בעיקר האמינות שלו

הכיון שלי הוא יותר לכיוון האמריקאיות, הן נורא אמינות (מנסיון עם מאליבו).

אשמח לשמוע עצות לעוד דגמים..

הדרישה היחידה שלי מהאוטו היא שיהיה בו גיר אוטומטי.

תודה לעוזרים ושבת שלום,

רז

מאיפה בדיוק הסקת שהוא רוצה רכב מנהלים? מזה שהוא קצת פוזל לאמריקאיות כי לדעתו הן יותר אמינות?

מוזר לי שעוד לא הציעו לו טויוטה קרולה. פשוטה, זולה, לא זוללת דלק, קלה וזולה לאחזקה. תמצא רכב מדוקדק שעבר טיפולים בזמן ואני לא רואה סיבה שהיא תתקלקל.

.Your average Notepad

פורסם

ואיזו קורולה תכנס לו בתקציב?

מודל 94'?

עדיף לו בתקציב הזה לחפש לנטרה 97-98'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מאיפה בדיוק הסקת שהוא רוצה רכב מנהלים? מזה שהוא קצת פוזל לאמריקאיות כי לדעתו הן יותר אמינות?

מוזר לי שעוד לא הציעו לו טויוטה קרולה. פשוטה, זולה, לא זוללת דלק, קלה וזולה לאחזקה. תמצא רכב מדוקדק שעבר טיפולים בזמן ואני לא רואה סיבה שהיא תתקלקל.

אני באמת פוזל לכיוון של רכב מנהלים, ביום יום אני נוהג על מאליבו 2005 ולרדת לאוטו לרמה של אוטו כמו שרייד זה קצת מוגזם מדי בשבילי... ברור לי שמנהלים במחיר הזה בטח יהיו במצב גרוע אבל עם משפחתית רגילה אני אוכל להסתדר או סופר מיני משנתון קצת יותר מתקדם. אני אבדק עכשיו לגבי שאר המכוניות שנתתם לי.

פורסם

סיפור קלאסי של מישהו שיש לו כסף ל200 גרם שחורים עם מלח, אבל מחפש בכל מחיר לאכול אנטרקוט, אפילו אם הוא קצן ישן ולא טרי, אז צפה כנראה לקלקול קיבה רציני (אל תיעלב).

ב8 אלף, מחפשים משהו זול, אמין ידני (אלא אם אתה חייב אוט' מבחינת הנהיגה למשל, לא מבחינת פינוק). גיר אוט' שתצטרך לשפץ ויעלה 4-5 אלף ש"ח, ישבית לך את הרכב. בלי בקרות אקלים, בלי פיצ'יפקס.

רכב שתוכל להכניס לכל מוסך כללי ויש לו חלפים בשפע.

לקחת בחשבון יישור קו? ברו לך שתצטרך להוציא איזה 1500 - 2000 ש"ח על יישור קו בלבד? צמיגים, טיפול וכו'.

האם יש לטיפול ולביטוחים תקציב נפרד, או שזה אותו תקציב?

אתה נשמע כמו אחד שקונה רכב על הגרוש האחרון ומאד מקווה שלא יהיו לו הפתעות, אז קח בחשבון שהפתעות יהיו, כדאי שתהיה מוכן להן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...