Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה היא רוצה מהחיים שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה בדיוק? שידכת לחבר את הבחורה. הם יצאו יחד והכל טוב ויפה. למה להחשיב אותה בתור בוגדנית? אולי אחרי כמה פגישות עם החבר היא הבינה שזה לא בשבילה? אולי הוא משעמם אותה? אולי היא נשארת עם החבר רק בגלל שאם הם יפרדו אז כביכול לה ולך לא יהיה שום קשר יותר? אולי היא חשה שאיתך היא יכולה לדבר על דברים והוא מצידו לא מוכן להקשיב? יש מבין?

אנחנו כבר מזמן עברנו את גיל 16, החיים הם לא שחור ולבן. יש הרבה באמצע. זה לא מחייב שהיא בוגדנית הם עדיין לא נשואים. אולי היא לא מסוגלת לומר לבחור ההוא שזה לא הולך.

מה שכן, הדרך הראויה מבחינתה הייתה לומר לך מר קנוורט "תשמע, העסק בני לבין החבר שלך לא ממש מסתדר. אני חשה שיש יותר כימיה בני לבינך" או משהו כזה. בכל מקרה, תאמר לבחורה מיכוון שיש לכם דיבור שאם היא חושבת שזה לא הולך בינה לבינו שתהיה כנה ותאמר את זה לחבר בצורה מכובדת. זה לא נאה, לא מכובד ובטח לא מוסרי לצאת איתה מאחורי הגב שלו בלי שהיא תאמר לו כלום. זה לא עובד ככה.

מה שכן מר קנוורט, אין לך בעיה לצאת איתה במידה ואתה רוצה. אבל קודם היא צריכה לומר לו שזה לא מסתדר בינה לבינו וגם הייתי מחכה שהוא יכיר מישהי אחרת. ככה לא יהיה איכפת לו כבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם החבר הוא חבר - ספר לו את הסיפור, כנראה הוא ימשיך איתה את הקשר כל עוד מתאים לו, ואני מעריך שלא לזמן ארוך, אתה תוכל להנות איתה קצת אם היא לטעמך והעתיד מענג.

מה שהיא עושה לו ואיתו - יכול/עלול (המינוח תלוי בזוית הראיה והציפיות) לקרות גם בקשר שלך איתה. ועל טעם וריח לא מתווכחים.

מוכר לי סיפור דומה, מישהי חתיכית שנדלקה על חבר (וואהו.. איזה ב.מ.וו. יש לו) - כל אחד עשה מה שעשה (איתה - ולא ביחד...), כולם נהנו, עד שאמרנו די.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דיברתי איתו, הוא היה בשוק בהתחלה וחשב שאני עושה עליו קטע,

אחרי שהשמעתי לו את ההקלטה הוא חתך ממנה והודה לי, וכמובן, עישן את עצמו כמעט למוות מירוב דיכאון,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

למה שלא יהיה דיכאון ? אולי הוא היה באמת מאוהב בה ?

הזמן ירפא את הפצעים בסופו של דבר ולא סיגריות או שתייה חריפה (זה לא בריא :lol:).

(ולמרות זאת, אני חושב שעשית את המעשה הנכון)

alfa 156 2.5.

פורסם

מזל שהקלטת. פעמים רבות במקרים כאלה מאבדים חבר. אני ממש שמח בשבילך שזה הסתדר לטובה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה רבה,

לא שווה לי לאבד חבר טוב שהוא גם אח לנשק במילואים בגלל איזו מטומטמת!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אין דיכאון על דברים כאלו - יש רק "ברוך שפטרנו מעונשה של זו" וללכת לבאר הקרוב.

מי את, רבקה אמנו?

כבר מזמן הפסיקו ללכת לבאר! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...