Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

טוב אז לרגל חגיגות ה 160 אלף ק"מ התחילה לי נזילה ממסרק ההגה, הנזילה לא נראית לעין, הנזילה הולכת ישירות לגרמושקה ורק בצד שמאל. כנראה האטם השמאלי נפרץ.

אין לי מושג למה האמת,אני לא משתולל עם הרכב - ודי נמנע בחניות מלא להחנות אותו במצב שהוא לא ישר/ להגיע לקצה שלו בתמרונים.

בכל אופן,

יש לי נסיון רע מאוד עם הקאוואליר השניה מול חברת "דיסק-קל" .

3 פעמים !!! ובכל הפעמים אגב ההגה נשאר יחסית מאוד קשה למקור.

האם במצב הנוכחי יש טעם לנסות תוסף מונע נזילות?

האם כדאי לרוקן בינתיים את הגרמושקה? היא מעט מעט יותר מלאה מהשניה.

האם כדאי לשפץ את המסרק? ואיפה?

תודה רבה :|

פורסם

אין לי מושג אם המסרק זהה לדגם 95-98 , אם כן,

המסרק מאוד אמין בפרט שיש גובלים מכניים בקוואליר ששומרים עליו ועל הציריות (בגלל זה קוטר הסיבוב לא משהו).

בקיצור, עדיף לרכוש מפירוקיה.

רענן

פורסם
לא מכיר אמריקאית שאפשר לקרוא למסרק הגה שלה אמין.

לא אימפאלה לא אפלנדר,לא אלרו לא מאליבו ולא קאוואליר.

אז עוד לא נתקלת במסרקים גרועים.

רענן

פורסם
האם עליה של בואו נניח מ140 כ"ס ל190 כ"ס יכולה להשפיע על בלאי של ההיגוי? גם במקרה ולא משתוללים עם הרכב?

ציריות הן המושפעות העיקריות .

גיר וקלאץ (בהנחה שזה ידני) גם קיימת השפעה, אוטומט יהיה רגיש יותר.

מסרק ההגה כמעט ולא מושפע כלל. למעט אם אתה אוהב "לחימת הגה" (סיבובים ועקומות חדות עם דוושה גז בריצפה).

רענן

פורסם

לא מאמין שגם הציריות מושפעות כי שוב פעם אני נוהג מאוד רגוע. ובפעמים שלא מדובר בהאצה מתונה במהירויות שנזק לציריות בטוח לא נגרם.

האמת שגם החברה שלי נוהגת על הרכב,הרכב לא קיבל שום מכות - מה עוד יכול להוביל לנזילה.

פורסם
האמת שגם החברה שלי נוהגת על הרכב,הרכב לא קיבל שום מכות - מה עוד יכול להוביל לנזילה.

התגבור כוח בקוואליר (וכמו במרבית האמריקאיות) מאוד חזק.

סיבוב הגה כנגד אבן השפה בחניה, גורם לנזקים מצטברים.

רענן

פורסם

כדאי לטפל בבעיה כי גם החברה נוהגת ברכב ,ואם הבעיה תחמיר בהפתעה כאשר היא נוהגת ..

נסה לברר ב בת-ים יש חברה טובה לשיפוץ חידוש ומכירת מסרקי הגה וציריות במחירים נוחים .

יש להם ידע - התקשר והיתייעץ איתם , שירותי בלמים בע"מ (לשעבר "הבולם" מ-1971)

http://www.service-brakes.co.il/

הם גם עובדים עם מוסכים בסביבה ויפנו אותך במידה וצריך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...