Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באופן אישי הייתי מעדיף I20 .

הכי מעודכנת,הכי מעודנת והכי יפה.

איביזה די נמאס גם ככה ישנו צורה ממש בקרוב.

סוזוקי סויפט כבר שבעים משנת 2007.

היונדאי עודכנה ממש עכשיו ותמורת 75000 ש"ח אתה מקבל חבילה יפה,מה גם במבחן יצאה בסדר לחלוטין.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נמרוד, כדאי שתתעדכן - הסויפט הוחלף בדגם חדש ב-2012. נכון שיש דמיון בעיצוב לדגם הישן, אבל מדובר במרכב יותר ארוך ובמערכת הנעה שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם האיביזה עודכנה לאחרונה...

מבין השלושה דווקא האיביזה לדעתי הכי אטרקטיבית, בייחוד החדשה. אני גם חושב שהיא החזקה מבין שלושתן.

פורסם

לדרישות שלך אולי כדאי את הסוויפט היא הכי קלה ועם הספק גבוהה יותר,יש לך 7כריות אוויר לאיביזה רק 4 ו ליונדאי,החיסרון שלה הוא תא מטען הכי קטן.

בכללי הייתי לוקי את היונדאי,תא מטען גדול מאובזרת יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...