Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ידידה שלי מחפשת להחליף את היונדאי אתוס שלה (יד 1, שנת 2000, קילומטראז נמוך מאוד) ברכב עירוני.

הדרישות:

1. נוסעת מעט מאוד- רוב השבוע הרכב בחניה- סדר גודל של 4,000 ק"מ בשנה

2. גיר ידני

3.היא רווקה כך שהיא צריכה רכב קטן ביותר- חניה בתל אביב אין מה לעשות.

4. אמינות- שבמעט שהיא נוסעת שלא תבלו איתו במוסכים בגלל בעיות חשמל וכד'.

5. מחיר- עד 60,000 ש"ח.

מאחר והשוק היום מציע לפחות 10 מכוניות שונות בקטגוריה זו (טויוטה אייגו, סקודה החדשה, שברולקט ספארק, מיקרה, פיאט 500, סמארט (תלוי במחיר), 107, אלטו וכ' וכ') הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם והמלצתכם לאור דרישותיה.

תודה רבה

פורסם

אין סמארט ידנית בארץ, רק רובוטית.

חוץ מזה, נראה לי שכל הרכבים יכולים להתאים לדרישותיה. השאלה היא רק מבחינת תקציב - אלטו, 107/C1 וסיטיגו/סיאט מיי תוכלו לקנות חדשות בתקציב כזה. כל האחרות - רק כמשומשות.

נראה לי שבתור התחלה זה צריך להיות החתך הראשוני ומשם יהיה קל יותר להתמקד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם ה-i10 נמכרת כרגע ב-60000 ש"ח, ואם יש לה יונדאי והיא מרוצה, למה לא להמשיך עם זה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי אטוס זה הרכב שתפור עליה, חבל שהיא מחליפה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
יונדאי אטוס זה הרכב שתפור עליה, חבל שהיא מחליפה...

מסכים לגמרי.

עם נסועה כל כך נמוכה, למה לה להחליף רכב כזה? יש בו תקלות כרוניות? בעיות אחרות?

רק על ההפרשים בביטוח (צד ג' על מה שיש לה היום אני מניח לעומת מקיף על רכב חדש) היא תשלם מאות שקלים מיותרים בשנה.

פורסם

במידה והיא סגורה מבחינה כלכלית על להחליף מכל סיבה שהיא.

אני הייתי הולך על הסקודה, על אף הביטוח היקר יותר.

מכולן היא עושה רושם של הכי מאובזרת והכי מודרנית.

זו דעתי.

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אם היונדאי אטוס התאים לה, כל אחת מן המכוניות שהוזכרו לא תהיה פחות טובה.

אני חושב שהאלטו היא בסיסית מדי, המיקרה והפיאט 500 לא בתקציב, סמארט היא גימיק , ספארק לא נמכרת ב- 60K ,

בלי קשר לדגם הספציפי, כדאי לה לחפש רכב 0 קילומטר 2012 מליסינג. היא תוכל לקנות רכב חדש בפחות כסף.

מכיוון שהיא מחליפה רכב פעם ב- 10 שנים - היד הנוספת אינה משמעותית.

פורסם
הספארק תוכל מאוד להתאים לה-

מנוע 1.2, רמת אבזור גבוהה, המרווחת בקטגוריה.

טבלת השוואה למתחרות ניתן לראות כאן>> http://chevrolet.co.il/spark/compare1.htm

"אהבתי" את הראש השווקי והיצירתי של טבלת ההשוואה:

מסמנים בצבע ירוק יתרון לשברולט גם כאשר הנתונים הם זהים. (לדוגמא: גם לi10 יש מנוע 4 צילינדרים, לא רק לספארק יש 6 כריות אוויר,ועוד).

אורך המכונית הכללי מצויין כיתרון אבסולוטי כשהוא גדול מן המתחרים אבל הרוחב החיצוני מסומן כייתרון יחסי כאשר הוא קטן יותר (למה לא להיפך, כשמדובר ברכב עירוני - אולי הרכב הקצר עדיף? ומה שחשוב הוא בכלל הרוחב הפנימי שאיש לא מתייחס אליו.

אגב כך, מי קבע שצמיג 155/70-14 עדיף על פני צמיג 165/60-14 ? דווקא לשני יש יתרון של 6.5% ברוחב ורק -1.2% פחות גובה דופן. לצמיג הרחב יותר יש יתרון בטיחותי.

באמת חבל לבלבל ללקוחות הפוטנציאלים את המוח עם עובדות כשאפשר פשוט לצבוע בירוק את הנתונים. "ירוק" זה אופנתי.

• תוכן חדש...