Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקודה שאף אחד לא הזכיר, ג'ימני עם שיפורים מינימאליים (הגנה בסיסית+צמיגי שטח) אוכלת את הפג'רו בשטח. היא לא פחות מ"מדלגת מעל" המכשולים בשטח כמו איזה עז.

צריכת הדלק שלה משהו כמו 1 ל 10.

אם אתה באמת צריך רכב שטח אני לא יכול לחשוב על שום רכב שנותן כ"כ הרבה תמורה למחיר. הייתי אומר שעם השיפורים המינימאליים שצוינו לעיל היא עוברת ב 90%+ מהמקומות שלנד קרוזר בסיסית יכולה לעבור.

אני מזמין אותך לנסות להעמיס ציוד של יום, יום וחצי עבור שני אנשים בלבד על הג'ימני.

זה כמו לפתור את החידה של הכנסת פיל לסוסיתא.

בבחירת רכב, גם רכב שטח, יש המון שיקולים מלבד עבירות.

לפותח השירשור אם אתה לא עושה טיולים, למה אתה לא מוכן לחזור לפרייוט?

הגובהה? יש מספיק רכבים גבוהים שיתנו לך את התשובה.

תחושת הביטחון והגודל?

ממש לא תקבל את זה מהג'ימני.

סלח לי, לא מצליח להבין.

אני עם פראדו ואין לי שום בעיה לנסוע בפרייוט, להפך, אני הרבה יותר נהנה ביום יום מהפרייוט.

פורסם

פנדה לשטח? ד"ר סובארו אתה רציני? אין לדבר הזה הילוך כוח, נעילות וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה לי שזה השילוב המנצח בין הרצון לחסוך (אבל באמת לחסוך) לבין הרצון לטייל.

אמנם זה לא מתאים ליותר משבילי קק"ל, אבל מצד שני - לא נראה לי שגם הג'ימי הקטן של סוזוקי זו חיית שטח ברמה של הסמוראי וכו'...אולי אני טועה.

פורסם

לגבי ג'ימני אתה טועה. יש לו יכולות שטח רציניות ביותר ברמה של שטח טכני מסובך (תלוי כמובן משיפורים, כימעט אף רכב לא בא מוכן לדברים כאלה ודרושה השקעה). אומנם זה לא דיפנדר וגם לא ג'יפ של קרייזלר, אבל זה שני סרנים חיים, הילוך כוח (ניתן לשנות יחס העברה של טרנספר, סרנים ועוד) והמון שיפורים שיכולים לשפר את העבירות שלו. הוא בדיוק כמו סמוראי, למעשה מה ששווק כסמוראי זה ג'ימני.

אין מה להשווק עם כל מיני "ג'יפונים" כמו טוסון ושאר דברים, הם לא מיועדים לשטח, ג'ימני כן מיועד לשטח אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מדברת על נעילה קבועה, לוקרייט 1510. עולה כ200 דולר בארה"ב.

סכנת נפשות או לא, הרבה ג'ימני ו-ויטארה מסתובבים איתה. אני קניתי את הג'ימני שלי עם כזו מותקנת כבר, ולאחר כשנה הורדתי אותה. הנסיעה המנהלתית איתה היתה על סף הבלתי נסבלת עבורי.

נעילה אוטומטית לא אמורה להפריע כלל בנסיעה מנהלתית או איך שתרצו לקרוא לזה. שנים רבות נסעתי עם נעילות כאלה ולא הרגשתי שום הבדל, מלבד התקתוקים שנשמעים לפעמים בסיבוב (מנגינה עריבה לאוזן). בשטח תכלס, נעילה אוטומטית עדיפה על נשלטת. ובכלל, יש פה כמה שכותבים בנושא הזה דברים שכואב הלב לקרוא את השטויות.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני בעל פגארו ארוך 2000, 2.8. הכל אורגינל. צמיגים צרים. הרכב ממוצע עושה 8.4. גימני עושה 10.

אז מה הרווח פה?

קניתי קטנוע אקסבו, 1 ל 25... אין פקקים, כיף!!! והפגארו להסעת הילדים וטיולי שבילים פה שם.

תעשה חשבון שנתי כמה הבדל בין פגארו לגימני כך שלא שווה להחליף. מה גם שזה פגארו כייפי.

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

• תוכן חדש...