Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורה נדלקת-מבקש זיהוי תקלה. פולקסווג גולף MK4 שנת 99 מנוע 1.6

eladedry
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, יש ברשותי גולף MK4 שנת 99 מנוע 1.6

לאחרונה נתקלתי בתופעה של 2 נורות שנדלקו (לא בו זמנית)

לפני שבוע באמצע נסיעה נדלקה לי נורה בצבע אדום עם סימן קריאה למשך 3 שניות,ונכבתה ולא נדלקה יותר.

אשמח לדעת אם מישהו יודע מזה אומר.

ואתמול נדלקה לי נורה של מים בצבע אדום,שאמרו לי שזה אומר שחסר מים במיכל עיבוי,כיביתי את האוטו ומאז לא נדלקת הנורה יותר

ולמיטב ידיעתי בדקתי מים שבוע שעבר ולא חסר, היתכן שהחיישן דפוק והתריע סתם ?

אשמח לקבל תשובות. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, יש ברשותי גולף MK4 שנת 99 מנוע 1.6

לאחרונה נתקלתי בתופעה של 2 נורות שנדלקו (לא בו זמנית)

לפני שבוע באמצע נסיעה נדלקה לי נורה בצבע אדום עם סימן קריאה למשך 3 שניות,ונכבתה ולא נדלקה יותר.

אשמח לדעת אם מישהו יודע מזה אומר. יכול להיות ששיחקת עם הHANDBRAKE באמצע נסיעה?

ואתמול נדלקה לי נורה של מים בצבע אדום,שאמרו לי שזה אומר שחסר מים במיכל עיבוי,כיביתי את האוטו ומאז לא נדלקת הנורה יותר

ולמיטב ידיעתי בדקתי מים שבוע שעבר ולא חסר, היתכן שהחיישן דפוק והתריע סתם ? אתמול נדלקה המנורה אבל בדקת שבוע לפני ולא היה חסר - תקרא כמה פעמים את המשפט הזה ואז תגיד מה אתה חושב נכון לעשות.

אשמח לקבל תשובות. תודה

.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הנורה האדומה עם סימן קריאה יכולה להדלק בגלל שבלם היד משוך

או שמפלס נוזל הבלמים נמוך ,או תקלה ב ABS .

תבדוק נוזל בלמים .

לעיניין נוזל הקרור אני ממליץ לך להיכנס למוסך ולבדוק אטימות של מערכת הקרור .

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי מים במיכל איבוי , ואכן היה חסר ליטר וחצי מים. מילאתי עד לגובה המפלס ולאחר כיבוי והדלקה של האוטו הנורה לא מהבהבת יותר. כנראה שהחיישן צדק הפעם.

לגבי הנורה של הסימן קריאה, היא דלקה פעם אחת ומאז לא דלקה יותר, מה שכן גם לאחר שהיא דלקה בדקתי ברקסים, והחלפתי את כל הצלחות בלם+רפידות בכל האוטו כי הם היו גמורות,לא יודע אם זה קשור .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...