Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בגג הונדה סיוויק 2002

shoke8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

קניתי את הרכב הנ"ל ,וידעתי שיש לו חלודה בגג , הבעלים הקודמים החליפו את השמשה עכב סדק שנוצר בה, אני מצרף סרטון קטן אשר רואים בו את החלודה .

מבקש חוות דעת מי שהתנסה בנושא .

היום קפצתי לפחח , והוא אמר לי שתיקון כזה עולה 300 ש"ח אבל הוא לא נותן שום אחריות , הוא אומר שזה אולי יחזיק חודש אולי שנה אולי שנתיים, אבל בבירור זה יחזור. (הוא לא באמת בדק את המצב טוב ונראה לי שהוא עושה רק תיקון צבע ולא באמת מטפל לי בחלודה)

ברצוני לציין שעדיין לא מטפטפים מים מהגג אל תוך הרכב.

אני רוצה פתרון טוב ושיחזיק הרבה זמן , (ללא חיתוך פח וללא הורדת שמשה). כי לדעתי המצב לא כזה חמור ואפשר להציל אותו.

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא פחח אבל מניסיון מדובר בחלודה המחייבת פירוק השמשה וליטוש החלודה שכנראה יביא לחשיפת חור אותו יש לתקן עם טלאי ממתכת.

הסיבה לחלודה נעוצה במרזבי ניקוז מים הסתומים מלכלוך, אין מה לתקן תיקון כפי שהוצע לך ב-300 שקל כי החלודה תחזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון , היום הלכתי לעוד פחח ,והסברתי לו שאני צריך טיפול ארוך טווח , שיחזיק לפחות 5 שנים.

הוא התחייב ולקח אחריות על העבודה שלו ל10 שנים . שהחלודה לא תחזור .

המחיר 800 ש"ח.

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא פחח אבל מניסיון מדובר בחלודה המחייבת פירוק השמשה וליטוש החלודה שכנראה יביא לחשיפת חור אותו יש לתקן עם טלאי ממתכת.

הסיבה לחלודה נעוצה במרזבי ניקוז מים הסתומים מלכלוך, אין מה לתקן תיקון כפי שהוצע לך ב-300 שקל כי החלודה תחזור.

+1

חובה לפרק את השמשה ולבצע תיקון יסודי. סביר להניח שמה שגרם לסדק בשמשה הוא חלודה ש"התנפחה" ויצרה לחץ על השמשה, מה שעלול לקרות שוב אם לא יתוקן כראוי. קרה גם לי בעבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה סדק בשמשה אתה מדבר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לתת את פרטי הפחח? יש לי בעיה דומה לשלך והיתי רוצה לפנות אליו.

עדכון , היום הלכתי לעוד פחח ,והסברתי לו שאני צריך טיפול ארוך טווח , שיחזיק לפחות 5 שנים.

הוא התחייב ולקח אחריות על העבודה שלו ל10 שנים . שהחלודה לא תחזור .

המחיר 800 ש"ח.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...