Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(אפשר ייעוץ לרכב) קבריולט אוטומטי ?

ofekwac11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סבא שלי יחגוג 70 בחודש הבא ונראלי שמגיע לו כבר בגיל כזה להנות מאיזה רכב קבריולט נחמד.

כרגע בבעלותו טויוטה קורולה 2011 GLI והיא יותר מידי גדולה .

הוא חושב לקנות רכב קבריולט אבל אין לו מושג בדברים האלה. (אוטומט)

איזה אפשרויות יש לו? *הוא לא רוצה להוסיף יותר מהמחיר שבו ימכור את הטויוטה. עד כ-90,000 ש"ח

האפשרויות שמצאתי עד כה:

1) פיג'ו 307 CC

2)מאזדה MX5 1800 אוטומט - נראלי קטן מדי מודל 2005

3) 206 CC

מה עוד אתם מכירים?

איך האפשרויות הללו?

*לא יותר מ 2000 סמ"ק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית המאזדה והפיג'ו 206 CC מאוד קרובות בגודלן והן קטנות,השאלה האם הוא זקוק לרכב גדול ,זה תלוי בצרכיו.

שנית רכבי נישה תמיד יקרים יותר לאחזקה(ביטוח,רכישה,חלקים).

אם סבא שלי היה חפץ ברכב קבריולט\קופה אני חושב שהייתי מחפש לו מרצדס CLK,שאר האלטרנטיבות הקטנות יראו מוזר על אדם מבוגר, אך תקציבכם ידרוש מכם להתפשר על שנתון מאוד נמוך שיעלה לכם המון בתקלות וביישור קו.

אם אינכם רוצים להתפשר יותר מדי יהיה עליכם או להעלות את תקציבכם או לבחון מנוע עתיר נפח מ2000 סמ''ק או מרכב ותוצרת.

למשל

פולקסוואגן איוס אוטו' בעלת מנוע 3200 סמ''ק ובעלת גג קשיח נפתח.(2007)

מוסטנג אוטו' קונברטיבל ,4000 סמ''ק.(2007)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית המאזדה והפיג'ו 206 CC מאוד קרובות בגודלן והן קטנות,השאלה האם הוא זקוק לרכב גדול ,זה תלוי בצרכיו.

שנית רכבי נישה תמיד יקרים יותר לאחזקה(ביטוח,רכישה,חלקים).

אם סבא שלי היה חפץ ברכב קבריולט\קופה אני חושב שהייתי מחפש לו מרצדס CLK,שאר האלטרנטיבות הקטנות יראו מוזר על אדם מבוגר, אך תקציבכם ידרוש מכם להתפשר על שנתון מאוד נמוך שיעלה לכם המון בתקלות וביישור קו.

אם אינכם רוצים להתפשר יותר מדי יהיה עליכם או להעלות את תקציבכם או לבחון מנוע עתיר נפח מ2000 סמ''ק או מרכב ותוצרת.

למשל

פולקסוואגן איוס אוטו' בעלת מנוע 3200 סמ''ק ובעלת גג קשיח נפתח.(2007)

מוסטנג אוטו' קונברטיבל ,4000 סמ''ק.(2007)

אלו רכבים ששותים המון דלק המון.

307CC לא טוב ? בכל זאת הוא קבריולט. הוא גם אהב את היונדאי קופה 2008 אבל אני חושב שקבריולט זה ליגה אחרת . אני אישית לא נסעתי ברכב קבריולט אבל אני מניח שזו חוויה מהנה. אני לא זוכר כיצד נראה רכב זה במציאות אבל לפני זכרוני הרכב היה יפה מאוד. אנחנו גם בבעיה כי לא ניתן להשיג את הרכב הזה בחיפה והקריות ואם נגיד אנחנו רוצים לראות את האוטו אנחנו צריכים לנסוע עד המרכז. הוא לא צריך רכב גדול. הם רק 2 אבל מידי פעם נוסעים עוד אנשים (לא יותר מאחד) כלומר 3 אנשים ברכב. הרכבים שהצעת הם מאוד יקרים יחסית לתקציב. ה307 גדול יותר מפיאסטה אז הוא לא קטן לדעתי. אין עוד אפשרויות חוץ מה307? (אם לא הבנתם כרגע רק307 באופציות) אבל אני רוצה דעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיאטה NB היא לא אופציה עבורו, הגג הוא ידני ומצריך כוח ניכר בשביל פתיחה וסגירה מתוך הרכב. בנוסף הגרסאה האוטומטית איטית בטירוף, למרות שאני בספק אם זה יהיה מה שיפריע לו. אתה יכול במאמץ מסויים להכניס NC (שנת 2006 והלאה), אבל אני לא סגור אם הגג בד הוא ידני או חשמלי והגג הקשיח החשמלי הוא כבר מעבר לתקציב.

מכל הרכבים הפתוחים אני מאוד ממליץ על הרכב הזה. אני לא יודע מה המחירון, אבל אני מאוד ממליץ לבדוק את האופציה ואם צריך למתוח את התקציב קצת, לעשות את זה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-NC היא ידנית בלבד, מעבר לכך גם NB וגם ב-NC הכניסה היציאה טהישיבה לא נראים מתאימים לבן 70 גמיש ככל שיהיה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצב שסבא שלי יסע בידני. גם גג רך הביטוח יקר לא?

אני חוזר לשאלה על ה307 CC אני יודע שMX5 אי אפשר להשוות

ברור שMX5 הרבה יותר טוב וספורטיבי אבל ה307CC נגיד 2008 יעלה לא יותר מ90 אלף שקל.

ואולי הוא יקנה בכלל 2005... נראה לי שמושב אחורי נחוץ במקרה הזה.

לכן הMX5 לא רלוונטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש NB אוטומטית אבל בשביל לסגור את הגג הוא יצתרך לצאת מהרכב.

אישית יותר קל לי לצאת מה-NB מאשר מסקודה יטי, אבל אולי זה רק אני.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה מראש שמה שאני אציע מ-מ-ש לא בתקציב אבל אני חושב שהוא הרכב הכי מתאים:

מיני קופר קבריולט

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע האפשרויות הם כאלו:

פיג'ו 307CC 2005/2008 דוגמא שמצאתי: 120אלף קילומטר . עולה 60אלףש"ח (2005)

מיאטה MX-5 2005 אוטומט ~ 105,000KM

אלפא GT אני יודע שזה קופה 2007 77,000KM עולה כמו המיאטה 78Kש"ח

המיאטה והאלפא יותר קרובות אליי מבחינת אזור.

ההחלטה קשה כי מצד אחד המיאטה-רואדסטר הGT-קופה

יתרונות וחסרונות

יתרונות למיאטה:

1. גג נפתח

2. מנוע קטן יותר

3. אמינה יותר?

חסרונות למיאטה:

1. יותר ישנה מהאלפא

2. גג רך ויכולה להיות נזילה

3. ביטוח לגג פתוח זה יקר.

יתרונות לאלפא:

1.יותר חדשה

חסרונות לאלפא:

1.לא אמינה במיוחד

2. לא גג פתוח

3. גם ביטוח יקר

מה עדיף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאתה מתאר, האלפא לא בשביל סבא שלך. בטח ובטח אם מדובר על מנוע 2 ליטר JTS.

המיאטה נמוכה (מה לעשות, בוא נודה בזה - לא נוחה לאנשים מבוגרים) ויש לה רק שני מקומות.

נראה לי שהפיז'ו CC תהיה אידיאלית. שילוב פנטסטי של גג קשיח וקבריולט 4 מקומות. גיר אוטומטי ואמינות סבירה.

צריך לחפש בסבלנות ולמצא אקזמפלר טוב !

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאתה מתאר, האלפא לא בשביל סבא שלך. בטח ובטח אם מדובר על מנוע 2 ליטר JTS.

המיאטה נמוכה (מה לעשות, בוא נודה בזה - לא נוחה לאנשים מבוגרים) ויש לה רק שני מקומות.

נראה לי שהפיז'ו CC תהיה אידיאלית. שילוב פנטסטי של גג קשיח וקבריולט 4 מקומות. גיר אוטומטי ואמינות סבירה.

צריך לחפש בסבלנות ולמצא אקזמפלר טוב !

סליחה על הבורות אבל מה זה אקזמפלר?זה מילה נרדפת לרכב לא? איך אני יודע מהו רכב טוב? עפ"י קילומטרז' ? ידיים? היסטוריית טיפולים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אקזמפלר הוא "עותק". תכל'ס - למצא רכב טוב, שמור, עם היסטוריה מתועדת של טיפולים. לא לקנות את הרכב הראשון שמופיע בלוחות רק כדי להגיד "קניתי". לקנות עם מחשבה שהאוטו הולך להישאר במשפחה כמה שנים והוא צריך להיות ראוי.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבעיה

סבא שלי אמר לי שמנוע 2000 זה יותר מדי בשבילו, יש לו ניסיון עם מכוניות בעלות מנועים גדולים והוא לא מוכן לעלות מ1600

אז חשבתי על ה206 CC לגבי מקומות מאחורה בואו נגיד שלא אכפת לו אם יש מקום ל2 ל3 או ל4.

שמעתי שיש בעיות בגג , אפשר לדעת על איזה בעיות מדובר?

חשבתי על 2 אופציות:

1. לקנות 206CC "חדשה" יחסית נגיד 2007

2.לקנות מודל יותר ישן ולעצב אותו עם: בbody kit , headlights , tail lights , leather וכו'...

מה עדיף? (בלי שום קשר לקילומטרז' וכאלה רק מה כדאי לי יותר)

או שבכלל לא 206CC?(אוטומטית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

206 CC אוטומט מדובר ברכב דיי חלש בגרסת ה 1600 שלו, הרכב כבד על המנוע. כמו שמישהו כבר רשם בעבר אפילו קטוע רגליים לא יכול לשבת מאחורה, רכב לא מוצלח במיוחד. והיו עם הגגות של ה206 די הרבה בעיות. ה307 הרבה יותר מוצלחת מכל הבחינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...