Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי לי במיטו חדשה והמערכת שמגיעה עם הרכב די צולעת. אני רוצה לשדרג אותה.

לא מעוניין בעוצמה מחרישת אוזניים, יותר חשוב לי סאונד איכותי ונקי

בנוסף, חיבור לאייפון פלוס דיבורית שתאפשר שמיעה של השיחות דרך הרמקולים.

התקציב הוא באיזור ה3500, מוכן לעלות גם לאיזור ה4000 אם אצטרך.

האם סאב הוא בגדר חובה? הבגאז' של המיטו גם ככה קטנטן, אפשרי לקבל איכות טובה רק ממגבר ורמקולים?

אני אשמח להמלצות, יעזור לי מאוד. ואם אפשר גם על מקום שמתייחס לרכב בעדינות וידוע שמבצע עבודה מקצועית, אחרי הכל רכב חדש שעלה לא מעט.

תודה רבה לעוזרים שבוע טוב.

פורסם

סאב הוא בכלל לא חובה, הוספת סאבוופר או לא זה לפי טעם אישי, תקנה מערכת ותחליט.

במידה ואתה מעוניין בסאב תקנה, השוק מציע כמובן סאב-וופרים קטנים.

JL Audio

פורסם

לדעתי למי שמחפש איכות , אין מנוס מהוספת סאב (סאב קטן בתיבה אטומה ישדרג את אופי הצליל אלפי מונים ממערכת ללא סאב)

לדעתי ניתן להרכיב אחלה מערכת בתקציב שלך , רצוי לעשות שימוש במוצרים מיד 2 , ככה תוכל להביא מוצרים ברמה גבוהה ועדיין להשאר במסגרת התקציב, מה גם שאין שום חובה לקנות הכל במכה אחת .

1. HU , תבדוק שיש בו את כל הפיצ'רים שאתה רוצה (USB ו AUX , יכולת התממשקות עם אייפון, לפחות 2 יציאות RCA ), תתקצב לו בין 700-1000 שקל , בלוטוס לדעתי מייקר את המערכת מאד , ועדיף למצוא פתרון אחר (דיבורית קבועה עולה 100 שקל), תחפש ביד 2 יש שם אחלה הזדמניות

2. מגבר ניתן לקנות חדש (כמו ה JBL 1004 או ההיפוניקס 100.4) אך באמת שרצוי משומש , מכיוון שהבלאי במגברים הוא נמוך, תוכל להביא מגבר טוב גם בחצי מחיר, תתקצב למגבר בערך אלפייה.

3. קומפוננט - עניין של טעם , רצוי לשמוע לפני שאתה קונה ,תתקצב לעצמך 800-1000 שקלים (מורל , פוקל, הרץ הם חברות מובילות ), תראה מה מתאים לך

4. סאב ,תחפש ביד שנייה סאב קטן (10 או 8 אינטצ) בתיבה אטומה לא אמור לעבור את ה 500-700 שקל ..

5. התקנה וחיווט מינימום 500 התקנה איכותית תיקר במעט את העלות.

הגענו בערך ל 4K , אם שימוש נבון ביד 2 ניתן לחתוך בהצאות יפה מאד, אל תפחד ממוצרים מיד 2 , ואם אתה מוצא משהו מעניין תודיע כאן.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
לדעתי למי שמחפש איכות , אין מנוס מהוספת סאב (סאב קטן בתיבה אטומה ישדרג את אופי הצליל אלפי מונים ממערכת ללא סאב)

לדעתי ניתן להרכיב אחלה מערכת בתקציב שלך , רצוי לעשות שימוש במוצרים מיד 2 , ככה תוכל להביא מוצרים ברמה גבוהה ועדיין להשאר במסגרת התקציב, מה גם שאין שום חובה לקנות הכל במכה אחת .

1. HU , תבדוק שיש בו את כל הפיצ'רים שאתה רוצה (USB ו AUX , יכולת התממשקות עם אייפון, לפחות 2 יציאות RCA ), תתקצב לו בין 700-1000 שקל , בלוטוס לדעתי מייקר את המערכת מאד , ועדיף למצוא פתרון אחר (דיבורית קבועה עולה 100 שקל), תחפש ביד 2 יש שם אחלה הזדמניות

2. מגבר ניתן לקנות חדש (כמו ה JBL 1004 או ההיפוניקס 100.4) אך באמת שרצוי משומש , מכיוון שהבלאי במגברים הוא נמוך, תוכל להביא מגבר טוב גם בחצי מחיר, תתקצב למגבר בערך אלפייה.

3. קומפוננט - עניין של טעם , רצוי לשמוע לפני שאתה קונה ,תתקצב לעצמך 800-1000 שקלים (מורל , פוקל, הרץ הם חברות מובילות ), תראה מה מתאים לך

4. סאב ,תחפש ביד שנייה סאב קטן (10 או 8 אינטצ) בתיבה אטומה לא אמור לעבור את ה 500-700 שקל ..

5. התקנה וחיווט מינימום 500 התקנה איכותית תיקר במעט את העלות.

הגענו בערך ל 4K , אם שימוש נבון ביד 2 ניתן לחתוך בהצאות יפה מאד, אל תפחד ממוצרים מיד 2 , ואם אתה מוצא משהו מעניין תודיע כאן.

בהצלחה.

א. תודה רבה על התשובה המפורטת! מעריך את ההשקעה ועשית לי קצת סדר ופרופורציות.

ב. בנוגע לסעיף הראשון, יש 2-3 דגמים מומלצים? אני לא ממש יודע מה לחפש ומה איכות המרכיבים. אשמח רק לחידוד בסעיף הזה ואצא לדרך בחיפושים.

בכל מקרה, תודה רבה רבה!

פורסם

תבדוק קודם כל את נושא ההתקנה של HU אחר אצלך ברכב, לא תמיד זה טרויאלי , מתאם פלסטיקה אולי בניה מיוחדת ? לא מכיר את המיטו אבל ראיתי התקנה בג'ולייטה שהבנתי שיוסי היה צריך לבנות שם חצי דשבורד מחדש.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

כמה שזה נכון , זה פשוט החלק האחרון בפאזל .

אתה יכול להתחיל בלי ואז לקנות ולהרכיב , ואז אתה תבין את ההפרש . ( ותשאל את עצמך "למה לא עשיתי את זה קודם ?")

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
א. תודה רבה על התשובה המפורטת! מעריך את ההשקעה ועשית לי קצת סדר ופרופורציות.

ב. בנוגע לסעיף הראשון, יש 2-3 דגמים מומלצים? אני לא ממש יודע מה לחפש ומה איכות המרכיבים. אשמח רק לחידוד בסעיף הזה ואצא לדרך בחיפושים.

בכל מקרה, תודה רבה רבה!

לגבי ה HU אני לא כ"כ מכיר את הרכב, ובשאר התגובות מדובר על צורך במתאם לדאבל דין (מערכת עם מסך מגע), אישית אני חושב שדאבל דין זה סתם , לא שווה את ההשקעה , בטוח שהרבה פחות איכותי מבחינת צליל (ויקר מאד, הפשוטים מתחילים ב 3000 שקל)

לא הייתי ממליץ על דאבל דין , לדעתי לך על HU "סטנדרטי" , המתקין יסדר לך שלא יהיה "חור" בדאשבורד

יש המון דגמים טובים וטובים פחות

תשים לב לפיצרים המוצעים ,USB AUX שליטה על אייפון/אנדרואיד , ולפחות 2 יציאות RCA רצוי 3, יש מבחר אדיר .

SCANSPEAK

• תוכן חדש...