Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך היום, קניתי גומייה למכסה שסתומים (לא מקורי ) הגיע הזמן להחליף את הגומייה.

המוכנאי ניסה להרכיב את הגומייה אך לא הצליח וטען שהיא לא תואמת כי היא לא מקורית. ומרח סיליקון על

כל המכסה שסתומים כדי ליצור אטם אני חשבתי שהוא מרח מעט סיליקון כדי לחבר את הגומייה אבל לא.

הפטנט שהוא ניסה לא מוצלח כל כך. כי חזרתי הבייתה ויש עדיין הזעות שמן

הוא טען "זה עובד טוב אל תדאג " ,לשאלתי האם אפשר להוציא את הסיליקון מתוך המכסה ולהרכיב גומייה חדשה או להביא מכסה

חדש? וכמה אמורה לעלות לי גומייה חדשה מקורית? (200 ש"ח שילמתי לו ).

פורסם

אני לא מבין אותך, בחור.

ביקשת המלצות למוסך טוב, כדי לסדר כל מיני דברים ברכב שלך, טיימינג, אבחון בעיות גיר .

קיבלת המלצות על 3-4 מוסכים טובים.

נכון, צריך לנסוע למרכז הארץ, הדלק עולה כסף.

אבל מה שווה המוסך שנסעת לשם אתמול? איזה מוסך זה?

שרפת 200 ש"ח, יש לך סיליקון מרוח והזעת שמן.

בשביל מה קנית גומיה לא מקורית? מה חסכת בזה? עכשיו צריך לקנות עוד אחת - מקורית.

מתי תבין שהזול יוצא לפעמים יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אילו שתי גומיות אם זה כמו אצלי והן בעלות צורה מורכבת עדיף מקורי שיתאים בול.

סט שלייף קומפלט עולה 500 שח אז כמה כבר יכולות לעלות 2 גומיות.

פורסם

vladclar אוקיי קיבלתי המלצות טובות אני לא אלך על כל בעיה למוסך במרכז ... (רק לדברים כמו טיימינג וכאלה..

אני אלך לגבע ,אמ הדרך וכו'... )

יש לי גם כאלה שהם סבבה באיזור שלי פשוט באותו יום המוסכניק שלי היה מפוצץ בלקוחות כמו תמיד ואין לו דקה

לנשום , חבר המליץ לי על מוסך אחר שמסתבר שהוא טעה, לעניינו אנו לגבי הגומיה הוא מחליף לי אותה למקורית

ולהוסיף לו את ההפרש שהוא אמר שזה לא הרבה בכלל צריך להחזיר לי תשובה לגבי מחיר .שאלתי האם הסיליקון אפשר לגרד /להוציא אותו ???

(ויש לי דגם מנוע F6Z )

פורסם

לשאלתך ,

כן, אפשר לגרד את הסיליקון מהמכסה שסתומים.

ולפי איך שזה נשמע, לא הייתי מציע לך, לחזור לאותו מוסכניק .

{איזה מן מכונאי זה שמורח סיליקון בלי לשים גומיה :shock::roll: }

מה שכן, אני ממליץ לך לנקות ביסודיות, את "כל" השאריות של הסיליקון...

{אתה יכול להעזר, גם בנייר שיוף דק, שיקל את העבודה :lol: }

בהצלחה.

אלי לוי :-D

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

לאותו אחד להבא אני לא חוזר , חוץ מהפעם שהוא לא לוקח ממני כסף

ואני אבדוק הוא יגרד את הסיליקון וישים את הגומיה לעקוב אחרי כל צעד שהוא עושה ..

פורסם

לאחר שהוא שם את הגומיה צריך למרוח סיליקון או לוותר ?? (אני מתכוון בנוסף לגומיה המקורית אחרי שהוא העיף את הסיליקון הישן )

קראתי בפורום שיש כאלה שאומרים חייב ויש כאלה שחושבים לא צריך ....

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה הכי גדולה במריחת כמות סיליקון גדולה היא שהסיליקון העודף "זוחל" פנימה ומתייבש,ואז נתלש ונופל לתוך המנוע,סותם את פתח יניקת השמן או איזה חריר לחץ שמן,ומפה ועד לכשל מנוע הזמן קצר מאוד.

זה לא מקצועי,צריך לנקות את כל הסיליקון להרכיב אטם מקורי עם נגיעות של סיליקון בפינות וזהו.

אורן

פורסם

סיליקון ושמן מנוע לא הולכים טוב ביחד - השמן מפורר את הסיליקון שנכנס לסירקולציה כמו שאורן אמר.

כדאי ללכת למוסכניק רציני שינקה כמה שיותר טוב את הסיליקון...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...