Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפוסט הבא עשוי להישמע לכם ביזארי, אבל אני מאוד שומר על הרכב של אבא ואני בטוח שכמה פה יבינו אותי.

לעיתים אני נפגש עם חברים ויושב איתם באוטו ושומע מוזיקה. לפני כחודש הייתי עם חבר בחוף בת גלים עם האוטו. היינו בתוכו והגיעה ניידת. שוטרים החלו לחפש עלינו סמים. הם זרקו את בקבוק הבירה שלי בטענה שהוצא חוק בישראל שאסור לשתות אלכוהול ברחוב, אלא רק בביתי או בפאב\מסעדה. בנוסף, אחד השוטרים נכנס לבדיקה ברכב, עכשיו במקום לשבת על המושב ולבדוק עם הפנס הוא "התעצל" ושם את הברך על הכיסא, בצורה כזו שהמון לחץ מופעל על נקודה אחת של המושב, דבר שיכול להרוס את תפירת הבד של המושב (הוא כבר נראה קצת משוחרר). באותו זמן לא אמרתי על זה כלום.

אתמול זה קרה שוב. חניתי עם הרכב ליד בית של חבר. שהינו ברכב ואותו נוהל בדיוק. הפעם הערתי לשוטר שלא יישען עם הברך על הכיסא, ואף משכתי אותו קלות. הוא זז אחורה, אבל אז השוטר השני שאל אותי משהו והראשון שוב נשען עם הברך על הכיסא. ביקשתי ממנו להפסיק, הוא לא ממש התייחס ומיד סיים את הבדיקה. אמרתי להם שאני שומר על האוטו.

להבא אני אגיד לשוטרים מראש שאם הם רוצים לחפש סמים על האוטו שישבו בצורה נורמלית על הכיסא ולא יישענו על הכיסא, כי אני שומר על האוטו. באם ייסרבו אשלוף את הפלא' ואתעד הכל בוידאו. בנוסף אקח את שמו של השוטר.

מה דעתכם? האם לרעיוני יש משום הרתעה לשוטר המזלזל? האם בתחנת משטרה יתייחסו ברצינות לדבר כזה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי התחנה אני לא יודע, מה שבטוח, שאם השוטר היה עושה משהו ברכב שלי וזה לא נראה לי, מיד היתי מעיר לו על זה. על אחת כמה וכמה אם הוא הורס את הריפוד.

פורסם
לגבי התחנה אני לא יודע, מה שבטוח, שאם השוטר היה עושה משהו ברכב שלי וזה לא נראה לי, מיד היתי מעיר לו על זה. על אחת כמה וכמה אם הוא הורס את הריפוד.

עם כל הכבוד לאיך שאתה שומר על האוטו נראה לי שנסחפת. זנ לא שהוא הניח את הרגל על המושב אלא רק את הברך. הבד מספיק אלסטי כדי לספוג כמה עשרות קילוגרם של שוטר...

פורסם

בלשון המעטה ,זה לא חדש שהשוטרים עושים מה שבז' שלהם .

כשאני מגיע למצב ששוטר אומר לי: "לא מעניין אותי שהרחוב שלך חסום ואין לך איפה להחנות ,תלך תחפש חניה ותישן ברחוב מצידי" .

אז המצב חרבנה .

אני לא אוהב להכליל . אבל לא חסרים מקרים כאלה .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם
עם כל הכבוד לאיך שאתה שומר על האוטו נראה לי שנסחפת. זנ לא שהוא הניח את הרגל על המושב אלא רק את הברך. הבד מספיק אלסטי כדי לספוג כמה עשרות קילוגרם של שוטר...

ואם יש לי פרארי עם ריפוד מעוד של תאו סקנדינבי? בעצם זה לא משנה מה יש לי, זכותי לדרוש מכל אדם שנמצא ברכב שלי לכבד את הרצון והכללים שלי. כמו שלא מעשנים באוטו שלי כי הריח נספג בריפוד (למרות שזה מתאוורר מתישהו), אני לא רוצה שמישהו ימתח את הריפוד "האלסטי" שנצמא על המושב.

פורסם

אני מבין שעוד לא יצא לך לראות שוטרים מפרקים רכב מהמושבים ועד לשטיח באמצע הכביש מחשש לסמים\כסף\אמל"ח ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן. יותר מזה, הוא גם לא חייב להישאר לסדר אחריו.

(אחרי שהפכו לי את האוטו פעם פעמיים לרמה של הורידו כיסויים של הכיסאות והשאירו לי אותם בידיים אחר כך.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
אולי אל תשים טראנסים של עופר לוי ב 110 דציבלים ואז השוטרים לא יחפשו אתכם בקטנות.

ומה תגיד עליי, לרוב אני שומע טורקית, ולפעמים גם בווליום גבוה (של מערכת סטנדרטית).

זה באמת נאחס, שכל פעם בא שוטר ועושה עליך חיפוש.

פעם הבאה תשבו בפינה כזאת שאיך שאתם רואים אותם עם האורות, פשוט צאו החוצה.

חוץ מזה טיפ קטן, תסרקו טוב טוב את השטח ותראו שאין "שאריות", למה הכל יכול לבוא נגדכם.

הפתרון היחידי שאני מציע, גם אני הייתי עושה ככה, זה להתיידד עם השוטרים, אחר כך הייתי מסתלבט עליהם קצת, ככה שהם יזכרו אותך ולא יחפרו כל פעם.

סך הכל הם סתם עושים חיפוש כי משעמם להם, אתה מדיבור פשוט עם הבנאדם יכול לדעת אם הוא שתה\התשמש.

פורסם
כן. יותר מזה, הוא גם לא חייב להישאר לסדר אחריו.

(אחרי שהפכו לי את האוטו פעם פעמיים לרמה של הורידו כיסויים של הכיסאות והשאירו לי אותם בידיים אחר כך.

לפי מה אתה קובע את זה? לפי ניסיון שלך מחיפושים דומים?

על השאלה הזו יש פוסט משנת 2005:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86857

במילה אחת אסור לבצע חיפוש אלא אם קיים יסוד לחשוד כי מתבצעת עבירה.

במקרה כזה שולפים נייד ומתעדים את סירוב ביצוע החיפוש ואת החיפוש הכפוי של אותו שוטר/וויתור שלו על החיפוש ברגע שהוא מבין שמולו עומד חננה (יעני ילד טוב) ומתכוון לתעד אותו מבצע פעולה שהיא בתחום אפור ויכולה לגרום לאי נעימות.

נוהלי החיפוש בפלילי ותעבורה

חיפוש צריך להיערך בפני שני עדים שאינם שוטרים, אלא אם: א) לא ניתן בנסיבות העניין ובשל דחיפו החיפוש לערכו בפני שני עדים. ב) שופט התיר לערכו שלא בפני עדים. ג) תופש הבית או המקום ביקש שלא לערכו בפני עדים.

adarbaratz- אתה יכול לסרב לביצוע חיפוש.

יום טוב.

פורסם

מוציאים טלפון ומתחילים לצלם, ואומרים בנימוס מרחוק ללא שמפריעים כלל לפעילות השוטר - אדוני השוטר אינני מאשר לך לחפש לי ברכב.

השוטר אולי לא יפסיק מיד אבל:

1. הוא יבין שהוא עלול להסתבך

2. הוא יבין שגם אם ימצא משהוא יש לעו"ד עוד קייס נגדו

3. גם הוא רואה סדרות אמרקאיות ואולי עכשיו הוא רוצה לבדוק שהוא צודק לפני שהו ממשיך

פורסם

צריך יותר להדאיג אותך שפעמיים חיפשו לך סמים באוטו. מקריות ? בדוק את עצמך לפני שתסתבך ביותר מ"שקע של ברך בריפוד" (אגב, אם השקע לא התיישר מהר מומלצת בדיקה לסוכרת).

• תוכן חדש...