Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מתכנן לירכוש פרוססור ורציתי לדעת מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה.

העין שלי ניתפסה על האודיסון ביט 1 , האם יש מומלצים ממנו ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

אני מתלבט האם להשקיע בפרוססור ואז לעבוד אקטיבי עם המורל אילייט שני חלקים או להשתדרג לסט אחר ולעבוד עם קרוס רגיל

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תשאיר את האילייט כמו שהוא

אבל תעשה את הדברים הבאים:

1. תקנה מידריינג' CDM החדש שלהם הוא 880 ואני שומע לגביו הרבה מאוד תשבוחות.

2. תקנה פרוססור - איזה בדיוק, עוד מעט נדבר על זה.

מה שאתה תעשה זה - את הסט הרגיל שלך תגביר בדיוק כמו שהוא על הקרוס הפסיבי שלו.

את הCDM תגביר על ערוץ הגברה נפרד ותחתוך אותו בין 600 הרץ ל3800 הרץ בסלופ 12 או 18 או 24

האילייט לדעתי לא נועד להיות סט 2WAY הוא זקוק באופן נואש למידריינג' - זו דעתי לפחות.

עכשיו איזה פרוססור?

זה תלוי איך אתה מתכוון לעבוד -

יש לך HU עם יציאה דיגיטלית? בין אם זה SPDIF או אופטית לא משנה לי.

כמה ערוצי הגברה אתה רוצה לנצל?

יותר מחמישה ערוצי הגברה - כן, אתה צריך פרוססור עם 8 יציאות

ביט1

MS8

3sixty3

יש גם אפשרות להזמין מחו"ל DSP (פרוססור) של מוסקוני ואני חושב שגם ARC נכנסו למשחק לאחרונה

H900? לא יודע אם זה נכנס כאן לתקציב

MDSP 4*8

ואם יש לך עד חמישה ערוצי הגברה אני אמליץ בחום לחסוך קצת כסף וללכת על הביט 10 במקום הביט1 - אתה יכול גם לשדרג אותו לגרסאת הBIT TEN D שלו ואז יהיה לך DRC עם שני זכרונות וכניסות דיגיטליות גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...