Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מכונית החלומות" - 400000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו היו לך כ-400000 ש"ח, "מכונית החלומות" שהיית קונה היא:  

149 הצבעות

1. 1. אילו היו לך כ-400000 ש"ח, "מכונית החלומות" שהיית קונה היא:

• אאודי TT 225 קופה/רודסטר
    • אלפא 166 3.2
    • ב.מ.וו 330 או 330 קופה או 325 קבריולה
    • ב.מ.וו 520
    • ב.מ.וו Z4 3.0
    • וולבו S80 T6
      0
    • יגואר S-TYPE 3.0
    • מרצדס C320
    • מרצדס SLK 200K
    • סאאב 9-5 ארו 2.3

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה את סדרה 5 החדשה של ב.מ.וו ותודיע לי איך הלך...

בנוסף הבחירה שלי היא ה 330

ואני יסביר לכם למה, כי אני שונא לנסוע לבד וגם 2 אנשים באוטו זה לא הכי סבבה

אבל 3 4 אנשים זה הדבר גם צחוקים, גם כיף ואחלה פוזה.

בנוסף זהוא רכב חזק, יפה, מפנק, איכותי, ומה עוד בן אדם צריך.

אין מה להשוות בכלל בין הנוחכות ותפיסת העין מהאנשים, גם מכוניות יקרות בהרבה מה-s-type לא יודעות לתת כזה קסם. פעם היה לי s-type ביישוב אני זוכר שראיתי אותה הייתי נעצר לידה דקות שלמות או שסתם הייתי עושה טיול ברחוב כדי לראות אותה.... לפני כמה ימים ראיתי שלושה מרצדס sl משנתונים שונים באותו מקום ואחת מהם חדשה לגמרי ואחת כמו ההיא מאביר על גלגלים ועוד אחת שביניהם משנת 93 אם אני לא טועה אף אחת לא תפסה לי תעין כמו ה-s-type!!! גם היה שם בוקסטר s גם היא לא תפסה לי תעין כמו ה-s-type!!

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

330i קופה, ללא ספק. אוטו גדול אני לא צריך, אבל לפחות קצת פרקטיות זה נחמד (ולכן נשללו הרודסטרים למיניהם).

חוץ מזה שזו מכונית חלומית למדיי :)

פורסם
אין מה להשוות בכלל בין הנוחכות ותפיסת העין מהאנשים, גם מכוניות יקרות בהרבה מה-s-type לא יודעות לתת כזה קסם. פעם היה לי s-type ביישוב אני זוכר שראיתי אותה הייתי נעצר לידה דקות שלמות או שסתם הייתי עושה טיול ברחוב כדי לראות אותה.... לפני כמה ימים ראיתי שלושה מרצדס sl משנתונים שונים באותו מקום ואחת מהם חדשה לגמרי ואחת כמו ההיא מאביר על גלגלים ועוד אחת שביניהם משנת 93 אם אני לא טועה אף אחת לא תפסה לי תעין כמו ה-s-type!!! גם היה שם בוקסטר s גם היא לא תפסה לי תעין כמו ה-s-type!!

עד שלא תנהג לפחות ב 530 החדשה ותסתכל עליה קצת מבפנים ומבחוץ

אז תחזור אל עם תשובה...

כי אתה מדבר פשוט שטיות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
עד שלא תנהג לפחות ב 530 החדשה ותסתכל עליה קצת מבפנים ומבחוץ

אז תחזור אל עם תשובה...

כי אתה מדבר פשוט שטיות.

שמע אני חובב מושבע של ב.מ.וו ולכן אני בפרופורציות. וכן ראיתי את שני המכוניות במציאות ולדעתי אין על יגואר בעיצוב.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

מרצדס SL באביר על גלגלים? תגיד על מה אתה מדבר?

פורסם
אני קצת לא מבין את ההתלבטויות שלכם. חלקכם הגדול כותב שהוא מתלבט בין איזו מכונית סאלון לבין רודסטר. נשמע קצת מוזר.

סדרה 5 או SLK? מי עושה מין כזאת התלבטות?

330 או Z4? כן, יש להן מנוע זהה, אבל כל אחת פונה לפלח שוק שונה לגמרי...

התלבטויות הרבה יותר נורמליות הן בין ה-SLK ל-Z4 ול-TT. או בין ה-520 לוולבו וליגואר, נניח.

רוני

להתלבט בין סידרה 5 ל SLK זה באמת מוזר אבל התלבטות בין Z4 ל330CI היא לגיטימית לחלוטין מהסיבה שתיהן לא מכוניות משפחתיות ושתיהן פונות לרווק \ה או בתור אוטו שני.

באופן אישי הכרעה בין השתיים היא די קשה, אני חושב שבסוף הייתי הולך על ה Z פשוט בגלל ששני מושבים זה יתרון מבחינתי (לא נדחפים כל מיני נודניקים ואתה לא מרגיש לא נעים לא לקחת מישהו) ויותר חשוב היא מאוררת את הראש. תכלס' אחד מתענוגות הנהיגה היותר מהנים זה כביש הררי, שעת בוקר מוקדמת\שעת אחה"צ מאוחרת, הנעה אחורית, שני מושבים וגג נפתח.

second is the first looser

פורסם

330 קופה

גם יפיפיה גם איכותית גם מהנה וגם חזקה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם היו לי עכשיו 400000 אז ברור שלא אקנה בהם אוטו

אם היו לי 400000 בתור תקציב לאוטו אז פירוש הדבר שיש לי עוד הרבה בבנק ואז לא מעניינת אותי ירידת הערך או מחיר הביטוח

הרכב האחרון מהרשימה שעליו נהגתי הוא הוולבו ואני חייב לומר שזה רכב כ"כ מפנק ונוח והייתי רוכש אחת אם הייתי קצת יותר מבוגר

520 - לא נראה לי הגיוני להשקיע כ"כ הרבה כסף על מכונית כאילו ז"א אני חושב ש5 צריכה לבוא עם תוספת של 40 מאחורה

אאודי - איכס, לי היא נראית כמו חיפושית על סטרואידים, לא אוהב את העיצוב השמן הזה.

SLK - מכיר אישית את הדגם הקודם ומאוד אוהב אבל המנוע פה קטן

Z4 - עיצוב מהמם, סקסי וכוחני - ההתלבטות היא בינה ל330 קופה

330 קופה - נהגתי על כזאת אוטומטית והתאהבתי ולמחרת נהגתי על Z3 והתאהבתי גם בה אז קשה לי לבחור ממש ממש קשה ד"א היא אחת המכוניות היחידות שאני חושב שנראית טוב בצבע לבן

Z4 בסופו של דבר, אני מנסה לחשוב כמו מיליונר ואם ה330 עומדת להיות מוחלפת אז הZ תישאר מודרנית קצת יותר

טוב נו, כולם פה לוקחים Z4 ככה שרשימת ההמתנה תהיה ארוכה וגם יגידו עליי שאני הולך אחרי העדר אז מצטער מאוד - 325 קבריולט או 330 קופה, בגלל שזה אותו כפתור יש לי המון זמן להתלבט. קופה צבע לבן, קבריולט ממש לא בלבן.

haters will hate

פורסם

הייתה לי התלבטות בין ה Z4 ל TT , והייתה קצת מחשבה על ה SLK אבל היא חלשה יחסית למתחרות .

בסוף בחרתי את ה Z4 .

אבל כמו מישהו שכבר רשם כאן אם הייתה מוצעת כאן ה S2000 אין ספק שהייתי בוחר בה כיוון שהיא לדעתי

הרבה יותר יפה וכמובן עם המנוע המדהים שלה איך אפשר לוותר על הצליל הזה ...

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...