Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי שברולט אוויאו 2007 (בסמלון).

כבר בערך חצי שנה שהמתגים של החלונות ברכב "מקרטעים". במושב הנהג ישנה אפשרות לשלוט על כל הארבעה (כל חלונות הרכב חשמליים). ארבעתם עובדים ללא בעיה ממושב הנהג. במושב הנוסע ליד הנהג אין אפשרות לפתוח את החלון אבל אם הנהג פותח אז הנוסע יכול לסגור ממושב הנוסע.

בחלון השמאלי - אחורי אותה בעיה בדיוק. אין אפשרות להוריד אבל אם אני אוריד ממושב הנהג את החלון האחורי הזה יהיה אפשר לסגור אותו משם. חלון ימני - אחורי תקין לחלוטין.

חבר אמר לי שאפשר לפתור את הבעיה ע"י ניקוי המתגים.

הייתי רוצה לקבל חו"ד נוספות בנוגע לפתרון הבעיה ומה היא יכולה להיות אם לא לכלוך במתגים.

תודה רבה !

אבירן.

פורסם

ניקוי לא אמור לעזור. אבל עם בכל זאת אתה רוצה אז.תתן לחץ אויר במתגים ותראה עם יסתדר.

הבעיה אצלך היא 90% המתג תקול ודורש החלפה . וישנה אפשרות גם לבעיית חיווט צריך לבדוק את זה. כנראה המתג דורש החלפה. ההחלפה מאוד פשוטה ואתה יכול לעשות זאת בעצמך. בהצלחה

המלצה שלי גש לחשמלאי רכב לחוות דעת

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אם המתג באמת תקול, הוא לא אמור לא לעבוד בכלל? פשוט לא כ"כ מסתדר לי שהוא תקול אבל רק ! להעלות את החלון הוא נותן.. משהו מוזר.

מחכה לעוד חוות דעת,תודה על העזרה !

פורסם

ישנן מכוניות בהן אפשר לפרק את המתג , להגיע למגעים ולנקות אותם .

לא מכיר את המתג אצלך אבל אם יש לך ידיים ימניות , פרק אותו ותראה אם יש גישה למגעים .

שפשוף קל עם נייר מיים על המגעים והכל מסתדר .

פורסם

קניתי ספריי מגעים וביצעתי מה שרענן המליץ לי.. לצערי לא עבד לי.

אני מחפש דרך לפרק את אזור המתג באינטרנט לפני שאני שובר איזה קליפס.

אעדכן בהמשך.

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך לפרק את הדיפון של הדלת?

ניסיתי לקרוא איך באנגלית אבל לא כ"כ הבנתי כי לא צורפו תמונות, ניסיתי בעצמי ופירקתי שני ברגים, לא הספיק.

תודה לעוזרים :-)

פורסם
ניקוי לא אמור לעזור. אבל עם בכל זאת אתה רוצה אז.תתן לחץ אויר במתגים ותראה עם יסתדר.

הבעיה אצלך היא 90% המתג תקול ודורש החלפה . וישנה אפשרות גם לבעיית חיווט צריך לבדוק את זה. כנראה המתג דורש החלפה. ההחלפה מאוד פשוטה ואתה יכול לעשות זאת בעצמך. בהצלחה

המלצה שלי גש לחשמלאי רכב לחוות דעת

ניקוי דווקא כן יכול לעזור במקרים מסויימים. יש להוציא את המתג מהקונסולה בה הוא מותקן, ואפילו לפרק את המתג עצמו פירוק משני (יש כאלה שזה ניתן !) עד שאתה "מגיע" למגעים של המתג (יש "מגע" להעלאת החלון ויש שני להורדה) ואז לנסות לקרצף עם אלכוהול את המגעים (תתפלא כמה פיח / לכלוך אתה יכול להוריד משם). כ"כ - ניתן תמיד להחליף מתג. סביר להניח שהחלפה תפתור את הבעייה אבל מן הסתם זה יהיה יותר יקר.

alfa 156 2.5.

פורסם

בעיה מוכרת בכל סוגי הרכבים.

לרוב פירוק של המתג ו"שטיפה" בספריי מגעים פותרת את הבעיה.

לפני שהולכים לבדוק את חיווט החשמל בדלת, בדוק עם חבר שמתעסק ומבין עניין בתחום, את הקונקטור שמתחבר לתוך המתג, נסה לדמות את המעבר החשמלי להעלאת והורדת החלונות ישירות מהקונקטור, במידה ועולה ויורד חלק, זה המתג תקול, או מלוכלך (מרבית הסיכויים).

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
כנס לחנות ממכר רכיבי אלקטרוניקה ורכוש ספריי מגעים.

התז לתוך המתג ובצע אח"כ מספר רב של לחיצות.

המטרה לנקות שכבת קורוזיה מבודדת (דווקא קורה מחוסר הפעלה תדיר למתג)

****************************הערת ההנהלה:**************************************

אין לעשות זאת בדרך הזו.

ההמלצה אינה ראויה ומסוכנת, ועלולה להביא לשריפה.

תיקון מפסקי חשמל, יש לבצע רק לאחר פירוק המתגים מהרכב, ניקוי וטיפול בחומרים שאינם דליקים, וייבוש מלא טרם ההרכבה מחדש וההתקנה ברכב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...