Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודניות לרכב, אתם בעד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת קללה שהשטן המציא! :brickwall:

הופך כל הנעת רכב "לחוויה אחרת" (עצבים, קללות, צעקות...)

היא אמורה לעצור/לעכב גנבי רכב בפועל מה שקורה היא מעקבת/עוצרת רק אותי.

טעית במספר...שכחת את הקוד...תוך כדי לחיצה אחת הספרות לא נלחצה ועברת לבאה

מה שמבטל את מה שעשית...ספרות נמחקות...פנלים ברכב לא יושבים יפה/טוב...חוטים מסתובבים ברכב...

מקשים מפסיקים להגיב...בעיות חשמל...ציפצופים מעצבנים...ועוד.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מדויק.

ניתן בהחלט לבטח כיום רכבים "ללא מיגון", או עם "מיגון יצרן" (בדר"כ אמובילייזר מקורי בלבד).

השאלה אם אתה "מתאמץ" לדרוש זאת מחברת הביטוח שלך (ולהחליף חברת ביטוח אם הם לא מסכימים) או שאתה מעדיף להתקין קודנית.

יש רכבים ויש רכבים.

באלטו כנראה לא ידרשו ממך להתקין קודנית. בגולף (סתם זורק) כן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

200,000 ק"מ ומעולם לא קיללתי את הקודנית, או אפילו התעמקתי בה יותר מדי, היא פשוט שם :shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקודנית יכולה לעזור במקרה בו הגנב משיג את המפתחות

("דאבל"-פריצה לדירה ולקיחת המפתח לרכב).

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

שאלה: באילו מקומות בעולם נתקלתם בקודנית?

תשובה: רק בישראל

מסקנה: אנחנו הרבה יותר חכמים מכולם והצלחנו למגר את תופעת גניבת המכוניות לאפס בזכות הפיתוח המתקדם הזה שלאף מדינה אחרת יש.

פורסם

אנשים אני חושב אתם ממש מגזימים, הקודן אצלי מגיע מגיע מהיצרן כך שהוא "מוטמע" כחלק מהפאנל ומשולב ממש יפה, אני מודה שנכון לעכשיו הרכב ניצל רק מציפורני אחי 8) .

פורסם

האמת שהקודנית מונעת את המקרים של פריצה לבית ונזק לחלון/דלת בשביל גניבת מפתחות. וגם יכולים לגנוב עוד דברים על הדרך. מה גם שכל בחור יכול להחליט לגנוב רכב בשיטה הפשוטה של לפרוץ לבית ולקחת את המפתח, ככה רק "גנב רכבים יעודי" יכול לגנוב.

אישית אני גם מחכה למשאבת דלק והנורות לפני הסטרטר, ככה שגם ככה אני מתניע "לאט" יחסית אז הקודנית לא ממש מציקה.

• תוכן חדש...