Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Waterless coolnat, האם כדאי ? איפה אפשר להחליף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להתקל במוצר שנקרא WATERLESS COOLANT, כלומר נוזל קירור למנוע שלא מבוסס מים, נראה שהוא עמיד בטווח טמפרטורות אדיר, לא יוצר לחץ במערכת ועמיד לאורך שנים רבות וכמובן לא יוצר חלודה בכלל.

נשמע כמו WINWIN, למה הדבר לא רווח יותר ? איפה והאם ניתן וכדאי להחליף בארץ ? אני מדבר כמובן על רכב רגיל (בנזין פרטי), בן 10 פחות או יותר.

הנה סתם קישורים למוצרים שמצאתי באיביי :

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=waterless+coolant&_sacat=0&_from=R40

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אתה יודע מהו נוזל הקירור הטוב ביותר?? מים!! רק החיסרון שלהם הוא הטווח טמפ' וההגנה מפני קורוזיה וקויטציה.

אם אתה מחפש נוזל קירור טוב לרכב שלך תקנה נוזל קירור מקורי, אם הרכב שלך הוא תוצרת פולקסווגן קנה G12++ וסגור את העניין.

פורסם

לא שזה ממש משנה, אבל למה למים אין הגנה מפני קויטציה, לעומת נוזלים אחרים, ולמה מפריעה לנו הקויטציה, אם היא כבר מתקיימת?

חוץ מזה, יש נוזלי קירור תחליפיים מעולים. אני השתמשתי באופנועים שלי (ק.ט.מ והסקוורנה) בפרסטון ירוק, ומעולם לא נתקלתי בבעיה.

• תוכן חדש...