Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי עם אישתי והסתכלתי בlinked in על המנהלים בחברה שלי ממנהלים רגילים, בכירים, דיירקטורים וכו'.

מעט מאוד מהם בעלי תואר בתחום המכירות/ניהול/ כלכלה או בתחום שמתקשר לעבודה שלהם.

מה אני מנסה להגיד: מה שתלמד רוב הסיכוים לא יהיה מה שתעבוד בו אלא אם תבחר ללמוד מקצוע כמו מהנדס כלשהו לדוגמה, וגם זה לא מבטיח לך כלום.

אם יש לך כיוון לעתיד שאומר שאתה רוצה בעוד 5 שנים להיות משהו ספיציפי, אז תלמד בכיוון.

אם לא, תלמד מה שהכי מעניין אותך אבל שאתה גם יכול לראות את עצמך עובד בזה.

אם לא איכפת לך במה תעבוד, תלמד מה שאתה הכי אוהב ושאתה רוצה ללמוד עוד עליו.

אם מה שאתה הכי אוהב זה העבודה שלך או תחום הפיתוח שלך אז זכית :-)

בכל מקרה, מה שלא תעשה, אל תלמד משהו כי יש בתחום כסף. בלי הנאה אין הנעה! ואתה לא תהיה טוב במה שתעסוק בו וסתם תהיה ממורמר.

במקרה שלי זה יצא הפוך, התחלתי לעבוד במכירות, ואחרי ארבע שנים החלטתי לעשות את התואר שלי פה באירלנד בתחום שבעצם אני עובד בו כדאי לאפשר לעצמי אופק קידום כמו שצריך וגם כי אני רוצה ללמוד וזה מעניין אותי. מעניינים אותי גם אלף דברים אחרים אז למדתי מכונאות אופנועים שנתיים אבל כסף אני לא יראה מזה כרגע (עדיין אחלה לנשמה).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אל תוותר, ואני מקווה שתהנה מהתהליך כי בהחלט אפשר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני מציע שתסיים קודם את השלמת בחינות הבגרות והמבחן הפסיכומטרי.

רק אז תוכל לבדוק בצורה אמיתית האם אתה יכול להתקבל ללימודים גבוהים במקצועות עליהם אתה מדבר.

יש מקומות העוסקים בהכוונה ללימודים באופן מקצועי, הם יוכלו להמליץ לך על כוון בהתאם ליכולותיך ולאישיות שלך.

גם את השלב הזה אני מציע לך לבצע רק לאחר שיהיו בידיך ציוני בגרות ופסיכומטרי.

• תוכן חדש...