Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שהכותרת מרמזת, אני עומד בפני החלטה של בחירת רכב ליסינג חדש.

נכון להיום, אני נהג יחיד ברכב ולכן רכב משפחתי מלא (כדוגמת מאזדה 3, יונדאי I35 וכד') פחות קורץ לי, אם כי חשוב לי שהרכב יהיה פרקטי ומרווח מספיק (בהתחשב בכך שההתחייבות לחברת הליסינג היא לשלוש שנים, ומי יודע מה יהיה? :wink: ).

התקציב הוא עד 125 אלף ש"ח +/-.

אני מתלבט בין היונדאי I30 החדשה לבין היונדאי Veloster.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

תודה,

לירן.

פורסם

מדובר בליסינג פרטי? לא ידעתי שיש וולוסטר בליסינג.

מה חשוב לך ברכב מעבר לזה שיהיה פרקטי? לוולוסטר יש דלת שלישית בצד ימין מאחורה. האם זה עונה להגדרה של שימושי?

פורסם
מדובר בליסינג פרטי? לא ידעתי שיש וולוסטר בליסינג.

מה חשוב לך ברכב מעבר לזה שיהיה פרקטי? לוולוסטר יש דלת שלישית בצד ימין מאחורה. האם זה עונה להגדרה של שימושי?

מדובר בליסינג תפעולי, ואכן יש אותה (גם אני הופתעתי כששמעתי).

אני אוסיף שמדובר ביונדאי I30 מדגם 1.6GDi Inspire. וביונדאי Veloster מדגם 1.6DCT Inspire.

אני חושש מעט לגבי הגיר הרובוטי ב-Veloster, שמעתי/קראתי על לא מעט מקרים שבהם בעלי Veloster שמעו רעשים מוזרים כתוצאה מהחלפה "לקויה" בין ההילוכים, בעיקר בתחילת הנסיעה, בהחלפה שבין ההילוך הראשון להילוך הלשני.

פורסם

לירן שלום,

אני בחנתי לעומק את הולוסטר ובבעלותי כיום I30 מהדגם היוצא (עדיין לא החלפתי רכב).

לגבי תיבת ההילוכים בולוסטר - לדעתי היא טובה מתקדמת וחוסכת דלק. רוב היצרנים עוברים לכיוון זה (או גיר רציף) ולכן זה רק יתרון של הולוסטר לעומת האיי30.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן בשתי המכוניות (רצוי נסיעות רצופות) ולהחליט לבד.

לדעתי האישית היתרון של הולוסטר הוא עיצוב (אם אתה אוהב אותו) והאיי30 נוחה יותר לשימוש יומיומי. המתלים של הולוסטר קשים והצמיגים רחבים ובשימוש יומיומי זה פחות נח.

בכל מקרה שתיהן בחירות טובות.

בהצלחה

ירון

פורסם

זה ממש תלוי בצרכים שלך.

אם יש שני ילדים, אז ולוסטר תהיה פחות פרקטית, וכיוצ"ב.

אם מדובר על זוג או זוג+1, אז הוולוסטר יכולה להתאים, ופה נכנס השיקול האישי - תחושה נוקשה וספורטיבית יותר, או תחושה רכה ומשפחתית יותר.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...