Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי גולף דור 4 מודל 2003,אוטומטית מנוע 2000

והבעיה אצלי שהיא שותה דלק בכמות מטורפת,והשאלה שלי זה האם שווה לי למכור את הגולף

אני נוסע בערך 1000 קילומטר בחודש ,וכל פעם שאני נכנס לתחנת דלק אני צריך להוציא לפחות 400 ש"ח על טנק מלא-מבאס! ועכשיו אני צריך גם לעשות טיפול גדול וזה גם הוצאה לא קטנה ואני מטפל רק בצ'מפיון

הרכב מאוד שמור,ואני שוקל למכור אותו ב 34000

אבל השאלה שלי היא האם זה משתלם לי בכלל ?

כי אני בלי רכב לא יסתדר,אני חייב רכב,ואם אני קונה רכב זה רק אוטומט כי אחותי לא מסתדרת עם הילוכים

ואני לא יוכל להשקיע על רכב חדש שהמינימום זה סוזוקי אלטו(שהפח שלה זה כמו מרגרינה) שמינימום אני צריך 60000 ואין לי אותם,אז נגיד ואני הולך לכיוון היד שנייה,האם שווה למכור את הגולף ולקנות משהו יותר חסכוני וקל להחזקה וכמובן שיהיה אוטו שכייף לנסוע בו(כולנו פה יודעים איזה הנאה זו לנסוע בגולף מרוב הכובד של האוטו אני מרגיש יציבות על הכביש)

מה אתם אומרים שווה למכור או לא ?

תודה רבה על העזרה :smile:

פורסם

מה הכוונה שותה בכמויות מטורפות?עשית מדידה מדוייקת של צריכת הדלק?

הנתון היחיד שנתת הוא שעולה לך 400 שח לטנק דלק,מזה כל מה שאפשר להסיק הוא גודל המיכל :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

הרכב הזה שותה 1:7-8

ובגלל זה שאנשים לא יתנו לי 34000 אני הרי לא ימכור אותו בפחות,בגלל זה אני לא יודע מה לעשות

אני רק רוצה לחסוך כסף,והשיקול זה אם למכור ולקנות משהו אחר יד שנייה או לא למכור בכלל.. ?

תודה

פורסם

אם נניח שכן תקבל על הרכב שלך 34 אש"ח (למרות שלא נראה לי), אז תוכל לקנות מיצובישי לנסר שנת 2005-7, שתהיה גם חסכונית יותר וגם אמינה יותר.

הנאה מנהיגה - לא יודע למה אתה מצפה בדיוק, אבל רכב מהנה לנהיגה בארץ עולה הון לאחזקה.

במיצובישי, אפילו שזה גם רכב כבד, סביר להניח שלא תהנה כמו בגולף, אבל זה מחיר אמינות וטיפולים זולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היו ברשותי באותו זמן גולף 2000 ומיצובישי גאלאנט 1999 (היום יש לי 2001 כי החלפתי אותו בגלל צבע מתקלף, הישנה קנה חבר טוב שלי)

החלטתי למכור את הגולף ולהשאיר את הגאלאנט.

הנסיעה עליה הרבה יותר נעימה.

צריכת הדלק 1ל- 10 בנסיעה משולבת ו 1ל-13 בבין עירוני. (ולא כמו בגולף שהיתה לי 1ל-7-8 )

הרבה יותר אמינה מהגולף מהניסיון שלי, רק אפרש העלות של הטיימינג בגולף זהה לעלות ההחזקה של הגאלנט במשך 4 שנים.

שניהם מנוע 2000, אך הגאלאנט חזקה ושקטה בהרבה.

בקיצור, הגולף אוטו מאוד מאוד מאכזב, כן גם אני קניתי אותה בגלל סיפורי "האיכות הגרמנית" שכנירא נעלמה איפה שהוא אחרי הפסקת יצור החיפושית.

מאז הלקוחות ניזונים מאגדות, ואוכלים את הצפרדע כל פעם מחדש.

בבקשה:

רכב שנת 2001, שנוסע טוב יותר, צורך פחות דלק, טיפולים זולים יותר, אמין הרבה יותר וסוחב טוב יותר.

במחיר של 14000 שקל. (אני לא מוכר, רק נותן לך נתונים על מה שאני שילמתי)

וזה רק דוגמא, יש עוד המון רכבים טובים שתקבל בהם יותר ממה שאתה מקבל עכשיו ועוד בפחות כסף.

אל תפחד למכור, אחרי זה לא תבין למה לא עשית את זה הרבה לפני.

בהצלחה

פלג_

P1070918.JPG

P1070883.JPG

פורסם

נפתחו בעבר הרבה שרשורים מהסוג הזה. המסקנה בכולם הייתה שאין טעם לבצע את המהלך מכיוון שההחלפה תחסוך מעט מאוד כסף אם בכלל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

א. בשביל כמות הק"מ המועטה שאתה נוסע זה לא שווה להתחשבן על דלק.

גם אם יהיה לך רכב שיותר חסכוני ב-20%, תחשוב שזה אומר שתחסוך גג 80 ש"ח בחודש.

זו הוצאה זניחה ביחס לטיפולים וביטוח.

ב. מוסך מורשה שוחט. אני ממליץ לך לטפל אצל רון, האומנם הוא לא זול כמו איזה ערבי מהשטחים, אבל הוא עדיין יותר זול (ומנסיוני מקצועי) מהמורשים.

פורסם

איך הגעת לנתון של 1 ל7?

אני עם גולף מודל 2001 אוטומט מנוע 2.0 ומדדתי 1 ל11.5 עד 1 ל12 בתוך העיר.

ממליץ לך בחום לעשות בדיקת 4 גזים, יש לרכבים האלה נטיה להרוס את הממיר קטליטי או החיישן חמצן ולגרום לצריכת הדלק ולזיהום האוויר לעלות המון.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תעבור פה על השירשורים ותבין שהנתון שלך הוא הלא הגיוני.

זאת צריכת דלק ממצועת של לא מעט אנשים עם הרכב הזה.

גם אני בזמנו חשבתי זאת בעיה ברכב, לאחר לא מעט זמן ובדיקות (כולל בדיקת גזים) הבנתי שאין תקלה והנתון קרוב לנתונים דומים שקיבלו אחרים.

ובוסף לזה אני נוסע מאוד רגוע.

פורסם

נדב, כאשר הרכב עומד בפקק הטורבו שלו לא עובד, לכן מנוע לא מקבל יותר אויר ובהתאם יותר דלק. כלומר בפקק הרכב שלך אמור לצרוך לא הרבה יותר מגולף 1.8, האקסטרא דלק הוא על משקל גדול יותר ומזגן חזק יותר. כמו כן מנוע 1.8 הרבה יותר מתקדם ממנוע 2.0.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

^^^^^^^

לפחות לפי מה שאנשים טוענים, מנוע 2000 על פאסאט מאותו שנתון עושה יותר ק"מ לליטר והוא חלש יותר.

אז אני כבר מבולבל - איך נפח מנוע יותר גדול, עם הספק יותר נמוך, עושה יותר ק"מ לליטר על אותו דגם רכב?

פורסם

בדיוק כמו הגאלאנט שאצלי.

היא מנוע 2000 כמו הגולף.

ויש לה 136 כ"ס לעומת 110 כ"ס בגולף, והיא חסכונית יותר.

יש לי בנוסף לאנד קרוזר 2002 מנוע 3 ליטר דיזל 163 כ"ס, שעושה 1ל-9.5 משולב.

אז למה לאנד קרוזר 1999 (שזה בדיוק אותו מרכב) מנוע 3 ליטר דיזל 125 כ"ס, עושה 1ל-7-7.5 משולב.

בדגם של 2002 מערכת ההזקרה הוחלפה למערכת מסילה משותפת, ובנוסך לזה גם הורכב אינטרקולר.

יש נתונים נוספים מלבד נפח המנוע שיש להם השפעות על צריכת הדלק.

המנוע של הגולף ידוע בתור מנוע "טיפש", מיושן ולא מנוצל.

את זה אני ידעתי רק אחרי הקניה.

פורסם

אז אני כבר מבולבל - איך נפח מנוע יותר גדול, עם הספק יותר נמוך, עושה יותר ק"מ לליטר על אותו דגם רכב?

כי אצלך טורבו. טורבו מאפשר להכניס יותר אויר לאותו נפח. יותר אויר מצריך יותר דלק והנה צריכה גדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...