Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלבת שלי נגנבים הטלפונים בסיטונאות (סתם הגזמתי עכשיו), אני מחפש סלולרי עם מסך מגע, מה דעצכם (דעתכם והצעתכם) על אלה ?, ואם יש אחר שמומלץ במחירים של עד 500 ש'ח אשמח לדעת.

Samsung Mini Touch S3370E

או

Samsung S3370

תודה.

פורסם

1. בת כמה הילדה, ומה דרגת הלחץ החברתי לטלפון משוכלל?

2. באיזה רשת היא מנויה?

3. האם היא זקוקה לאמצעי תקשורת או לצעצוע רב שימושי?

אם מדובר בטלפון לשיחות קצרות בלבד - המלצתי היא לנוקיה מסדרה 2XXX (אפשר אפילו 1616 ודומיו) שעולים פחות מ-200 ש"ח, אבל פועלים רק בדור השני (סלקום, אורנג', גולן, הום-סלולר, יופון).

אם מדובר בצורך במכשיר מדיה וכו' או ברשת פלאפון\הוט\רמי-לוי יש צורך במכשיר דור 3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תןדה.

אנחנו מנויים באורנג', כן היא צריכה דור 3 אבל מהפשוטים-רצוי מסך מגע.

המכשירים שציינתי נראים לי, אבל אני לא יודע מה איכותם, יש לנו מכשירים של סמסונג מהמשוכללים והם עושים הרבה בעיות-וזאת הסיבה שאני קצת חושש מהסמסונג.

פורסם

לתת לה נוקיה 3310, ולהגיד לה שלא מחליפים את הטלפון עד שזה לא נהרס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה איש רשע, איך זה יהרס, בתור אחד עם נוקיה צבועני, אבל לא מהמשוכללים [ה-פיצ'ר בו זה פנס]

הוא שרד קירות אחרי שהוא נזרק בעצבים, מדרגות, נפילות ברכיבה, וגם דריכה ממני.

אל תעשה לה את זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני הצלחתי להרוס חלק מהמסך של נוקיה 3100 בהפלה מגובה של 2 מטר :lol: מסתבר שאפשר להרוס נוקיה!

במסגרת התקציב יש בזאפ כל מיני סמארטפונים פשוטים,

SE XPERIA X10 MINI, יש לי ניסיון עם המכשיר הזה, רכשתי אותו מהאיביי בסביבות 350-400₪, בשביל שיהיה לי לטירונות מכשיר סביר אך פשוט יותר מהSGS II שברשותי. אחלה של מכשיר בסך הכול, קטן מאוד, אבל ביצועים סבירים, מצלמה טובה.

HUAWEI U8180 - לא הכי מוכר, אבל יכול להיות סמאטרפון זול וטוב.

סמסונג גלקסי I5500/POCKET S/Y S5360 - פשוטים ובסיסיים, הPOCKET דווקא בעל מפרט חומרתי יחסית חזק, אבל קטן בערך כמו הX10 MINI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המכשירים שציינתי נראים לי, אבל אני לא יודע מה איכותם,

מדובר במכשירים פשוטים וזולים, כמעט ,חד פעמיים". מצד שני - מדובר בנוקיה, שאין לה מתחרים בתחום המכשירים הפשוטים, שפשוט אינם מתקלקלים עד שהסוללה נגמרת. לי יש 3100 שנרכש בשנת 2004 ועדיים תקין עם הסוללה המקורית, אבל, כמובן, זרוק במגירה ומשמש רק לסים זר בחו"ל (וגם לזה כבר יש תחליף, 6120C בן 5).

לפני כמה שנים הייתי ממליץ גם על V3 של מוטורולה, אבל זמנו עבר.

יתרונם של המכשירים שציינתי הוא בפשטותם ומחירם, אפשר לקנות חבילה במחיר אנדרואיד בסיסי אחד. חסרונם - הם פשוטים מאוד, ובגיל מסויים זה הופך לבעיה חברתית. קצת מקביל לנושא הרכב היוקרתי שהוזכר בשרשור מקביל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים ומחזק.

זו הזדמנות מצויינת לחנך את ביתך לשמירה על חפציה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אפשר לקנות חבילה במחיר אנדרואיד בסיסי אחד

לא בדיוק נכון. מכשירי אנדרואיד יש גם מאוד זולים, לדוגמא זה:

http://dx.com/p/808-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-resistive-screen-quad-band-wi-fi-and-dual-sim-black-154365?item=76

אני בטוח שאם תחפור עמוק יותר, תמצא עוד יותר זול.

אנדרואיד זה לא רק סמסונג גלקסי ושות'.

זה גם יתרון וגם חיסרון של אנדרואיד - מבחר עצום של מכשירים שמריצים אותו.

אגב, עוד רעיון - לקנות סטוק של 3310, ובמקרה שהיא תחליט להרוס את המכשיר בכח, אז כל פעם לתת לה אחד חלופי במקום. או להשתמש בהם לחלקים ובכל פעם להרכיב אחד שעובד (הם פשוטים לתיקון כמו AK47).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, עוד רעיון - לקנות סטוק של 3310, ובמקרה שהיא תחליט להרוס את המכשיר בכח, אז כל פעם לתת לה אחד חלופי במקום.

או... ואני יודע שזה ישמע מהפכני... פשוט לא לתת לה יותר טלפון סלולרי.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

נוקיה 3310? הלו - זה לא פורום אספנות!!

המכשירים שהצעתי הם מכשירים עכשויים, אם כי פשוטים, מחירם סביב 150-200 ש"ח ליחידה.

לגבי מכשירים סיניים זולים - לפני כשנה קניתי לבני הצעיר ZTE Blade - עלה 75 אירו, החזיק מעמד חצי שנה. יתכן שהיה מדובר ב"לימון" אבל זה ניסיוני המר - כך שאני לא בטוח שהחואווי ב-75 אירו הוא באמת מציאה כל כך גדולה.

אליק-בליק - אני לא יודע מה צרכי התקשורת של יוסיסופר ובתו אבל אחרי איזה ארוע שהיה לי עם אחד הבנים לפני הרבה שנים הגעתי למסקנה הברורה שילד צריך טלפון סלולרי מרגע שאפשר לסמוך עליו, אצל הבן הצעיר זה קרה כאשר היה בכתה ב'.

פורסם

אם כבר שמים 75$ על מכשיר,

עדיף להתאמץ קצת יותר.

אני קיבלתי X10 MINI חדש באיביי, עם כרטיס זכרון 2GB, כל הערכה המקורית (מכשיר, מטען, כבל USB, אוזניות). עם תוכנת אנדרואיד 2.1, אמנם מעט ישנה, אבל כללה עברית מקורית של היצרן!

אז כן, ביחס לSGS II שיש לי, הוא נפילת רמה רצינית, אבל בשביל לבוא בטירונות להתקשר למשפחה וחברים ולהגיד שהכול בסדר, להתחבר לפייסבוק בערב לראות אם יש משהו מעניין ולהצטלם עם החבר'ה זה ממש מספיק.

וכן, הוא גם מריץ משחקים, זו לא אותה חוויה של משחקים שיש בSGS II, אבל זה נחמד כדי להעביר את הזמן.

גם מוזיקה בדרך ברכבת היה אפשר לשמוע בכיף ולהנות. בלי בעיות. זוג אוזניות טובות ויצאנו לדרך. שומעים טוב. מעבד סאונד נחמד.

וכל התענוג כמה עלה לי? קצת פחות מ100$.

אחריי הטירונות מכרתי אותו, ב350₪. כמעט לא הפסדתי כלום ונהנתי ממנו בסך הכול.

הפאק היחיד בטלפון הזה, הוא העובדה שאין אפשרות להחליף לו סוללה באופן עצמאי (היא מובנית, כמו באייפון למשל) והוא לא ממש חסכוני בסוללה למרות המסך הקטן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

טירונות זה באמת סיפור אחר - את הבנים שלי ציידתי ב3100 ו-V3 לצורך העניין. השיקול פשוט מאוד: צריך מכשיר עמיד עם חיי סולל ארוכים ושלא יהיה נוצץ לעיני הגנבים. המכשירים האמורים עומדים בקריטרונים אלה, וכך גם המכשירים מסרות 1XXX ו-2XXX (דור שני) המודרניים.

פורסם

בטירונות איתי רוב האנשים המשיכו לקורס, ככה שבנינו כבר אמון.

חוץ מזה, כולם עם גלקסי, אייפון, HTCים מתקדמים וכו', אז לא גונבים אחד לשני.

אולי היינו עושים קצת צחוקים ו"גונבים" לכמה דקות, אבל לא יותר.

זה תלוי באנשים.

• תוכן חדש...