Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול קטן לשבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל בבעיה: מזג האויר המשתפר מעודד לטיול- משהו לא מאוד רחוק מן המרכז ולא הליכה ממושכת מדי.

אבל, כל עוד לא החלה עונת הפריחה, נראה לי שההיצע מוגבל והכל יבש. האם יש רעיונות בטווח של נניח, עד 100 קילומטר מן המרכז ורצוי פחות?

אגב,לגן הבאהי בחיפה יש להגיע עם קבוצה או שהן מתקבצות במקום?

הסטף נראה לי שזו לא העונה, רמות מנשה גם כן, אולי בית גוברין?

תודה מראש.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 10 ימים לקחתי את המשפחה למסלול המעגלי של הארבל. הגענו יחסית מוקדם (09:30), המסלול לא קשה מדי אם אין ילדים צעירים שיתקשו לטפס בסולמות ולהאחז בכבלים - ההמלצה לא לצרף ילדים בני פחות מ-12 בהחלט נכונה. המסלול מוגדר ל-2.5-3 שעות, אנחנו עשינו אותו בחצי מזמן זה, כולל הטיפוס למצודת הארבל. לטעמי - מומלץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בפארק אוטופיה, נחמד מאוד אבל קטן.

אם אתה הולך אני ממליץ להתקשר ולשאול מה שלום הפרפרים, כשאני הגעתי לא היו בכלל וזאת אחת האטרקציות העיקריות שהם מתפארים בה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

למה טיול קטן אם אפשר לעשות טיול גדול ומהנה?.

בתקופה הזאת ובמזג אוויר הזה אין כמו עמק הירדן, קבל דוגמאות לבילוי.

רוב רוי-על גדות הירדן שייט קייאקים.

מרכבות הירדן-טיול כרכרות לילדים בפרט.

קיבוץ כנרת-טיולי אופניים.

ואם לא -אז סתם טבילות נחמדות בירדן או בכנרת.

רוצה עוד?-כנס לאתר של מועצה איזורית עמק הירדן לאייקון של תיירות.

תהנה.

פורסם

[פנדוב - לא ציינת באיזה אוכלוסיה מדובר.

לגבי גני הבהאים - מתברר כי אין צורך להזמין מקומות מראש, וצריך להביא בחשבון שמדובר בטיול חד כיווני, כלומר מתחילים ברח' פנורמה ומסיימים במושבה הגרמנית (ככר אונסקו) - וצריך לדאוג לתחבורה חזרה לנקודת המוצא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה במקום, ספריאל. אנשים בוגרים פלוס אנשים בני שש.

תודה על התגובות עד כה, אשמח לתגובות נוספות.

יוסי, המקומות שהזכרת רחוקים לי ליום אחד, אך אם כבר הזכרת טבילה קטנה בכנרת, הנה שאלה: בעבר הרחוק רוב החופים היו פתווחים באופן חופשי לטבילה קצרה. איפה כיום? כמדומני הרוב בתשלום.[מעדיף טובלים -הולכים מלהשתקע].

כאמור, מעדיף קרוב יותר למרכז.

פורסם

אנשים בני 6 - ממליץ על יום בילוי בחיפה והסביבה, אפילו יומיים-שלושה: מוזיאונים מתאימים הם המדעטק (בניין הטכניון ההיסטורי בהדר), מוזיאון חיל הים ושכנו - המוזיאון הימי (סמוכים למחלף אלנבי בכניסה הדרומית לעיר). יש עוד כמה מוזיאונים שפחות ידברו לילדים. מבחינת טיולים בחוץ - טיול בגני הבהאים, פרק הגשרים התלויים בנשר, תצפיות מפנורמה ומהאוניברסיטה, שמורות חי-בר כרמל, חורשת הארבעים ואיזור שויצריה הקטנה, ובשביל האשה - שוק הדרוזים בדליית אל כרמל. מספיק בשביל למלא סופשבוע ארוך.

יש גם כמה דרכים יפות - 721, 7212, הקטע הדרומי של 672 והכבישים האהובים עלי - 6953/6954 שבהם אני מרגיש כאילו אני באירופה.

פורסם

בעונה הזו הכי טוב לטייל במחשב... בטבע קצת חום וצהוב כי לא היה מספיק גשם.

אוקיי. אם יש מזג אויר נעים אז כל שיטוט טוב ויפה.

אפשר לחשוב על הרי ירושלים: לאכול בוקר ב'בר בהר' (אם המבוגרים רוצים גם פינוק, ויש לילדים איפה להתרוצץ בשעה פלוס מינוס של הארוחה, כי הם מסיימים בחמש דקות), אפשר לעבור במערת הנטיפים=מערת אבשלום, באיזור יש הרבה שבילי שטטות יפים וקלים ליד מצפורי יערנים, הר הטייסים,עם מתקני נופש פעיל למען הזאטוטים. יש גם חברי פורום שמתאמנים על הכביש אבל לזכותם זה מוקדם בבוקר... אפשר לנסות את המנזר בבית ג'ימאל שהוא מיוחד ויפה ובחצר מאחור יש תצפית יפה לכיוון איזור החוף. בהרי יהודה אפשר למצוא הרבה פינות.

במערות בית גוברין הייתי ממליץ לבקר בסוף החורף, שאז הכל ירוק ופורח ונראה טוב יותר.

פרטים אפשר למצוא באתר אי ירוק של קק"ל, טיולי או לגגל ולמצוא הרבה הכוונות.

קצר וקרוב יכול להיות היער המוזיקלי בצד המזרחי של יער בן שמן לכיוון מודיעין: מעניין לדור הצעיר, מתקני "מוזיקה" בטבע, מתקני פעילות ואפשר לשוטט או לרכב באופניים בין העצים והגבעות. הכניסה לשם בנקודה לא הכי ברורה בכביש למודיעין, כדי לחזור יש מעבר מתחת הכביש שיוצא לכיוון מערב.

תהנו !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קיסריה. היינו שם בשבוע שעבר בשבת עם הילד (5) והתינוקת (0.9).

יפה, מסודר, נקי, ואפילו יש חוף ים כמעט פרטי !!!

מעניין שם לילדים בהיפודרום וגם בסביבתו, יש מדשאה גדולה, יש פסיפסים יפים, יש מסעדות, ויש אחלה (אבל ממש אחלה) גלידה.

גם אכלנו צהריים ב"מסעדת" החוף שם, ושרדנו :-) והיינו רק בחצי הצפוני, בכלל לא הגענו לחלק הדרומי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שאלה במקום, ספריאל. אנשים בוגרים פלוס אנשים בני שש.

תודה על התגובות עד כה, אשמח לתגובות נוספות.

יוסי, המקומות שהזכרת רחוקים לי ליום אחד, אך אם כבר הזכרת טבילה קטנה בכנרת, הנה שאלה: בעבר הרחוק רוב החופים היו פתווחים באופן חופשי לטבילה קצרה. איפה כיום? כמדומני הרוב בתשלום.[מעדיף טובלים -הולכים מלהשתקע].

כאמור, מעדיף קרוב יותר למרכז.

גם היום החופים פתוחים לטבילה חופשית, אבל בכניסה רגלית. הייתי לפני כמה חודשים בחוף דוגית, והם רצו לגבות ממני 50 שקל לרכב. השארתי את הרכב בחוץ, הלכתי 5 דקות והגעתי בדיוק לאותו החוף רק בחינם :-)

פורסם

בית גוברין, המקום בו המורה שלי הצטלמה בעירום, לשם אני לא ילך זה בטוח אבל הגנים הבאהים ממש מקום יפה ומיוחד.

אחר כך גם יש פלאפל טוב הזקנים או מישל מה שאתה אוהב.

אגב אם אתה בטיולי סוסים ליד קיסרה, יש חווה עשינו שם טיול המשפחה על קו החוף של קיסריה אין ספק שווה את ההשקעה של ה 90 ש"ח לאדם ארבעים דקות, ואני עוד תימני אז אם אני אומר שזה שווה אז זה שווה :wink:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...