Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכישת) יונדאי I 30 החדשה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני שוקל לרכוש יונדאי I30 החדשה 2012 במבצע הקרוב.

אבל אני קצת מוטרד שאני לא רואה הרבה רכבים כאלה על הכביש

לעומת היונדאי I35 מה דעתכם בעניין והאם שווה לרכוש את הרכב הזה

אני נוסע כיום על הונדה סיוויק היברידית

אשמח לעזרתכם.

פורסם

טבעי שרכב שהגיע לפני חודשיים ארצה אתה תראה פחות מכזה שהגיע לפני שנה.

אל תשכח גם שהמסירות לא מתחילות ישר כשהדגם מגיע ולוקח ליבואן זמן להצטייד במלאים.

לי אישית יצא בשבועיים האחרונים לראות כאלה גם פרטיות וגם מליסינג.

האם שווה? תלוי מה אתה מחפש. אם אתה מחפש רכב ספורטיבי עם ביצועים מסמרי שיער, תא נוסעים של מכונית פאר ומרווח של לימוזינה אתה לא תקבל את זה אבל כמשפחתית קומפקטית במחיר ממוצע היונדאי I30 היא אחלה בחירה. אם תפרט מה חשוב לך ומה אתה מחפש ברכב יהיה קל יותר לעזור לך.

אשמח אם תכתוב אחרי שתבקר בסוכנות מה הוצע לך, גם אני שוקל לשדרג את היונדאי הישנה שלי במבצע.

בהצלחה.

פורסם
טבעי שרכב שהגיע לפני חודשיים ארצה אתה תראה פחות מכזה שהגיע לפני שנה.

אל תשכח גם שהמסירות לא מתחילות ישר כשהדגם מגיע ולוקח ליבואן זמן להצטייד במלאים.

לי אישית יצא בשבועיים האחרונים לראות כאלה גם פרטיות וגם מליסינג.

האם שווה? תלוי מה אתה מחפש. אם אתה מחפש רכב ספורטיבי עם ביצועים מסמרי שיער, תא נוסעים של מכונית פאר ומרווח של לימוזינה אתה לא תקבל את זה אבל כמשפחתית קומפקטית במחיר ממוצע היונדאי I30 היא אחלה בחירה. אם תפרט מה חשוב לך ומה אתה מחפש ברכב יהיה קל יותר לעזור לך.

אשמח אם תכתוב אחרי שתבקר בסוכנות מה הוצע לך, גם אני שוקל לשדרג את היונדאי הישנה שלי במבצע.

בהצלחה.

אני לא מחפש ספורטיביות אני מחפש סה"כ רכש שירשת אותי לצרכים שלי מהבית לעבודה

ופעם בחודש נסיעות ארוכות. אני יורד מרכב מאוד חסכוני וזה הפחד שלי שאני ירגיש משמעותית את ההבדל בצריכה.

ביררתי כבר מה הם נותנים. המבצע הוא בעיקר על מימונים ללא ריביות או הטבות באיבזור קודן חישני רוורס מרימי שמשות

ומערכת מולטימדיה.

פורסם

אין לך ממה לחשוש. אתה תרגיש הבדל משמעותי בצריכת הדלק וזה די בטוח.

השאלה היא למה לא להישאר בהיברידיות. אם היית מרוצה מההונדה שלך, למה שלא תבדוק את האפשרות לרכישה של הונדה אינסייט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין לך ממה לחשוש. אתה תרגיש הבדל משמעותי בצריכת הדלק וזה די בטוח.

השאלה היא למה לא להישאר בהיברידיות. אם היית מרוצה מההונדה שלך, למה שלא תבדוק את האפשרות לרכישה של הונדה אינסייט?

פשוט כבר נמאס לי מההונדה שלא תבין הרכב נהדר אבל הגיע הזמן להחליף.

האיינסיט יקרה מידי. וההונדה מאוד נמוכה. מישהו אמר לי שזה ירידה ברמה

ולא "יורדים מהונדה ליונדאי"

• תוכן חדש...