Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על פלאשינג על פיאט פונטו גרנדה 2008

שעברה 125 אלף, אני לפני טיפול , לפני כמה ימים פתחתי את מכסה השמן, וראיתי כמו בוצה על המכסה, מה שאומר שיש סיכוי שיש בוצה גם באגן השמן

מצד אחד אני רוצה לעשות פלאשינג ,הבנתי שזה יכול לעזור

מצד שני קראתי פה בפורום שזה יכול להזיק

מה המומחים אומרים?

פורסם
מדובר על פלאשינג על פיאט פונטו גרנדה 2008

שעברה 125 אלף, אני לפני טיפול , לפני כמה ימים פתחתי את מכסה השמן, וראיתי כמו בוצה על המכסה, מה שאומר שיש סיכוי שיש בוצה גם באגן השמן

מצד אחד אני רוצה לעשות פלאשינג ,הבנתי שזה יכול לעזור

מצד שני קראתי פה בפורום שזה יכול להזיק

מה המומחים אומרים?

פלאשינג למנוע רק מנקה הצטברות של פיח וזפת על החלקים הפנימיים של המנוע, אני לא מסכים עם אלה שאומרים שזה יכול להזיק,

אם המנוע כלכך בלוי שהזפת והלכלוך שומרים עליו שלא ימות - זה המצב. אם תבצע פלאשינג כשיש מלא שמן והמנוע חם ,ואחרי עבודה של רבע שעה עם חומר הניקוי תרוקן את אגן השמן מיד כשהוא עדיין חם תקבל ניקוי יעיל של המנוע.

פורסם

אם ראית על פקק המילוי חומר בצבע חום בהיר ("טחינה") , בדוק את צינור האוורור של מכסה השסתומים.

זו יכולה להיות התעבות של אדי מים שהפכו לתחליב. תופעה מוכרת כאשר הרכב נוסע נסיעות קצרות וצינור הנשם נסתם.

במקרה גרוע יותר זה מעיד על חדירת מים לשמן (בד"כ מאטם הראש). כדאי שבעל מקצוע יאבחן את הממצא.

פורסם

על הפקק יש כמו גרגרים שנדבקו ומעליהם שמן, הצבע הוא חום

בקשר לצינור הנשם, יש בו קצת בוצת שמן, גם בבית מצערת

הכוונה לצינור נשם אוויר זה?

http://www.hipo.co.il/files/form_uploads/20121014_085259.jpg

איפה בדיוק צינור האוורור של מכסה השסתומים, אפשר כיוון

• תוכן חדש...