Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' שאלות למשתמשי Valentine1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודש+ עם המכשיר, הוא מתוכנת, ואמור להיות תקין לחלוטין.

למרות זאת, בכל 3000 הק"מ שעשיתי איתו (כל הארץ צפון ודרום!) עוד לא הגעתי למצב שהוא מצפצף על יותר מ1-3 נקודות (הנורות העגולות הקטנות), עברתי ליד עשרות ניידות תנועה, האם לאף אחת מהן אין דבורה?!

ובכלל, הוא פשוט מצפצץ המון, כשזה קורה הוא מציג לי את המספר 1 על הצג (מזהה מכשיר אחד), והצפצוף ברווח גדול ומתוך כל הנורות נדלקת נורה אחת או שתיים, ואז זה נעלם וחוזר למצב U.

מה זה אומר? שהניידות רחוקות ממני ולפתע יצאו מהטווח? איך עוד לא הגעתי למצב שבו הניידת מתקרבת מעט יותר כך שהצפצוף יתחזק ויתר הנורות ידלקו.

כמו כן, לפעמים כשעוברים במקומות מסויימים כמו מחסומי חניה וכו' הוא מצפצף ללא הכרה וכל הנורות נדלקות, תקין נכון?

שאלה אחרונה, יש 2 חוגות על המכשיר, אחת פנימית ואחת חיצונית, מה ההבדל?

לא מבין את זה.

חיפשתי בפורום, וכל מה שעלה אלו מדריכים לתכנות ולא לתפעול ושימוש יום יומי.

מי מושיע אותי בהסבר קצרצר?

פורסם

די הגיוני, גם אצלי רוב הזמן הוא שקט.

אני ביטלתי התראות לייזר, אז בכלל זה פחות. היום כבר כל המצלמות עמוד הישנות (מולטנובה) כבר לא פעילות.

הדבורה נפוצה בעיקר בכבישים מהירים וריקים ובשעות שהתנועה דלילה כי הם צריכים רכב בודד בכיוון הנסיעה.

ההתראות שאתה מדבר עליהן - רוב הסיכויים שזה התראות שווא - יכול להיות ממגוון מקורות, כולל גלאי רדאר זולים של חברות אחרות.

לגבי החוגות - הפנימית קובעת ווליום ראשי, והחיצונית ווליום משני. הווליום המשני נכנס לפעולה כשיש התראה ואתה לוחץ על הכפתור.

זה מאפשר להשתיק או להחליש התראה באופן זמני (ההתראה הבאה תושמע בווליום הראשי).

אם אין לך מיגון נוסף נגד לייזר - ממליץ לך לנסוע כחוק בכל מקרה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי מיגון נוסף, כולל עמדה לטומי גאן בבגאז'.

אבל ברצינות, בנוגע להתראות האלו, הן בתדירות מאוד גבוהה, מספר התראות כל נסיעה, לכולם יש כאלה?

פורסם

אם זה קורה בנק' קבועות אז כנראה שיש משהו באותו אזור שגורם להתרעות שווא. בכל מקרה אחרי כיול כמו במדריכים שמסתובבים פה המכשיר אמור לעבוד בצורה תקינה.

פה בדרום אין הרבה מצלמות ויש שפע של דבורות ועדיין, אני נתקל לעיתים רחוקות במארבי דבורה. ישנם תקופות שעורכים "מבצעי תנועה" ואז כמות ההיתקלויות עולה אבל תוך כמה ימים זה נגמר.

כנס לאתר של וולנטיין ותמצא שם חוברת למשתמש להורדה, בנוסף יש שם מקרים ותגובות שיעזרו לך להבין אם אתה מקבל התרעות שווא או לא.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
המסך אצלך מראה U גדולה או קטנה?

קטנה

והיום שמתי לב שכל ההתראות "שווא" (אני משער) הנורות של x או של k נדלקות

פורסם

הגדר את המכשיר שוב לפי המדריך שיש ברשת, מעולם לא קיבלתי התרעות X או K, להבנתי הגדרה לפי המדריך מבטל התרעות בתדרים אלו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

המשטרה בישראל לא משתמשת בתדרים בטווחי X או K ולכן הם צריכים להיות מנוטרלים.

Ka צריך להיות מאופשר עבור הראדאר והדבורה.

בניגוד למה שנאמר למעלה, מצלמות המולטנובה לא בוטלו והן ממשיכות לצלם כמו בעבר, ידוע לי ממקור ראשון במשטרת התנועה, חלקן מנוטרלות זמנית עקב עבודות שיפוץ בכביש ת"א אשדוד למשל.

לייזר עדיף שיהיה מאופשר למרות שאם הוא מצפצף זה אומר שכבר מדדו אותך אבל לפעמים גם זה חשוב לדעת.

בלייזר יש התרעות שווא מלוחות פרסום גדולים שבנויים מנורות פלורסנט או לד (לא בטוח), לדוגמא בצומת עלית ליד הבורסה בר"ג או בצומת הכניסה לתחנת הרכבת של אוניברסיטת ת"א בשדרות רוקח.

מצב Euro חייב להיות פעיל אבל לא EuroX.

• תוכן חדש...