Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני חושב על שינוי המידות ב- 306XSI שלי.

מצוי: 195/55/15

רצוי: 205/45/16

מבדיקה במחשבון המידות עולה כי יהיה הבדל של 0.8% כך שזאת למעשה המידה הכי קרובה למקור.

הייתי מעוניין לקבל רשמים מכאלה שכבר עשו כאלה החלפות ברכבם (עדיף בעלי 306) לגבי התנהגות, האצות, בלימות, תצרוכת דלק חדשה, סיבובים, תחושת נהג/הגה וכדומה.

נא לא להיכנס לנושאים אישור ברישיון כי לא זה הנושא הנדון ונא לענות לעניין.

תודה,

ירון

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

שינוי כזה ישפיע על הרבה גברים כגון : האצה או לטוב או לרע, (בלימה: מצד אחד בבלימת חרום האוטו ישאר יותר יציב ויגרר פחות בנעילת גלגלים ומצד שני בבלימה רגילה יקח לאוטו יותר זמן לעצור) אחיזה טובה יותר ,תצרוכת דלק גדולה יותר ,היגוי יתר יתכן ופחות נוחות בנסיעה !!

בקיצור שווה !! לך על זה

JDM :twisted:

פורסם
שינוי כזה ישפיע על הרבה גברים כגון : האצה או לטוב או לרע, (בלימה: מצד אחד בבלימת חרום האוטו ישאר יותר יציב ויגרר פחות בנעילת גלגלים ומצד שני בבלימה רגילה יקח לאוטו יותר זמן לעצור) אחיזה טובה יותר ,תצרוכת דלק גדולה יותר ,היגוי יתר יתכן ופחות נוחות בנסיעה !!

בקיצור שווה !! לך על זה

בקיצור שווה??:roll: :roll:

נתת חסרונות משמעותיםם מאוד!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על 205/40/16 אבל קשה לשיג צמיגים במידה הזו

אז מה שאני ממליץ לך 215/40/16 שזו כבר מידה שיש לרוב בחברות

וזה יהיה הרבה יותר קרוב למקור

חוצמזה רק שתדע שהחישובים שיוצאים במחשבון לא כאלו מדוייקים כי צמיגים עם חתך גבוהה שוקעים יותר עם המישקל של האוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...