Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לעדכן,

אחרי ביצוע של גיבוי דרך הריקוברי (CWM) ואז ביצוע פול-וויפ אתמול בלילה למכשיר, עלה הרום CM7 מהתחלה בעצם כאילו המכשיר נרכש הרגע.

הרום ניסה לרשום אותי לשירות גוגל ובעצם פתח מקלדת בשביל למלאות פרטים - פה כבר הבנתי שלא עזר כלום כי אותם אותיות שלא עבדו קודם עדיין לא עובדות וכנראה שזה באמת הדיגיטייזר.

פשוט עשיתי ריסטור לגיבוי שביצעתי 5 דק' קודם והכל חזר לקדמותו.

אז נחזור להודעה הראשונה שלי בשרשור זה:

האפשרויות שעומדות בפניי הם:

1. לגשת לאורנג' (כבר ניגשתי, ביררתי רק לגבי האחריות) ולממש אחריות יצרן שנגמרת עוד חודש בתיקון המכשיר.

1. בעיה: כמה שאני מכיר אותם, הם ינסו להתנער, יגידו שהמכשיר פרוץ (למרות שמוטורולה שיחררה כלי רשמי לפריצת הבוטלאודר) ואי אפשר לתקן, בנוסף אני לא סומך על התיקון שלהם והם יחזירו לי אותו שבוע אחרי בטח כולו מחוק ופלוס בשבוע שהוא שם = אני ללא טלפון.

2. ללכת למעבדה פרטית (הלכתי) ולהיפרד מסכום של 350-400שקל עם תיקון של תוך כמה שעות, אחריות לחודש ושימוש בחלק לא חדש, מקורי אבל משומש מאטריקס מושבת.

3. להזמין ב30$ קיט שלם של דיגיטייזר + מברגים ושאר הכלים וללכת לפי מדריך ביוטיוב ולקוות שלא יהיו פאשלות או לחילופין לשלם להביא את החלק לאותה מעבדה ולשלם לה 150שח על "עבודה".

מה אתם הייתם עושים?

**כרגע האטריקס שלי כמעט שלא בשימוש, יש לי גלקסי ACE להשאלה לשבוע-יים עד שאני אסתדר עם שלי, איך מעבירים את כל מה שיש לי במכשיר (אנשי קשר,טלפונים,הודעות) אל הגלקסי? איך מחזירים את הכל חזרה לאטריקס התקין ומוחקים מהגלקסי כאילו לא היה כלום?

תודה,

אוהד.

פורסם

אם למכשיר יש רוט, תעשה גיבוי בעזרת Go Backup, תוכנה הרבה יותר ידידותית למשתמש מהטיטניום.

רק שים לב - אם מדובר במערכות הפעלה שונות, תעשה את הגיבוי והשחזור כשהכרטיס זיכרון בחוץ.

לגבי התוכן שיש על הsd הפנימי - פשוט תעתיק אותו כמו שהוא וזהו.

לגבי התקלה עצמה - וייפ מלא ניסית?

בנוסף, תראה אם אין cm9 או 10 למכשיר שלך, הם ידעו לנצל את שתי הליבות של המעבד, והמכשיר יעבוד יותר מהר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שתגבה, תשמור על הדאטה שלך בנפרד לכל מקרה (תמונות מסמכים מוסיקה סרטים וכו') פשוט תעתיק את התיקיות למקם אחר.

אחרי זה - יש בד"כ רומים של חברות הסלולאר בכל מיני פורומים והדרכים להתקין אותם.

מה שזה עושה - פשוט מאפס את המכשיר ונועל בחזרה את הבוט.

ואז פשוט ממש אחריות.

• תוכן חדש...