Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדיקטטור הגדול של צ'ארלי צ'פלין. תמיד ראיתי פה קטע ושם קטע עד שלאחרונה יצא לי לראות אותו באורך מלא. נהניתי מכל רגע ולמרות סיפור המסגרת העצוב התסריט רצוף קטעים קורעים.

טד חביב. אשתי אהבה אותו יותר ממה שאני אהבתי.

באופן אישי אני חלש מאוד בכל מה שקשור בסרטים לכן אני נאלץ לעצור פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שכחתי את מגלה את אמריקה (אדי מרפי), סרט מטוגן the kentucky fried movie ואת uhf שנקרא בארץ תחנת שידור לקריינים מתחילים, סרט מטורף בכיכובם של ווירד אל ינקוביץ׳ ושל מייקל ריצרדס (קריימר)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לוק סטוק ושני קנים מעשנים

Snatch

RockN'Rolla

Tenacios D

The Princess Bride

Family Guy -the Movie

וכמובן כל סרטי ג'ים קארי. אייס ונטורה המומלץ ביותר.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

טרי טרי, סיימתי עכשיו לראות את Thats my boy עם אדם סנדלר, אנדי סמברג, כוכבי SNL נוספים ו.... ונילה אייס.

אני נורא אוהב את הסרטים של אדם סנדלר, את הגרועים, הקיטצ׳ים, המפגרים והלא מצליחים, אבל הפעם הוא בהחלט עשה עבודה מצויינת, הטריילר של הסרט שגרם לי להמתין הרבה זמן עם הצפייה שלו כי חשבתי שהוא מהסוג הגרוע כמו ג׳ק וג׳יל, אבל הוא לא עשה איתו חסד. הסרט מצחיק בטירוף, אמנם יש בדיחות פיפי וקקה כמו ברבים מסרטיו, אבל הפעם זה היה ממש במינון הנכון, עם הומור פיסי, גס ובקצב מעולה.

לכל מי שלא ראה, שווה צפייה.

ועוד המלצה לסרט שלו שלא נרשם כאן ומבחינתי הוא אחד מהקומדיות הטובות ביותר, The Waterboy, פשוט ענק!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הסרט פול - Paul מ-2011.

קומדיית חייזרים קורעת, עם הרבה אקשן.

http://www.youtube.com/watch?v=KdHUQtnJsyQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

הסרט הזה וכמעט כל הסרטים שסיימון פג (אותו אחד מהסרט פול שציינתי למעלה) משחק בהם, מאוד מצחיקים:

http://www.youtube.com/watch?v=A37JEYMwgRU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
מישהו יודע למה TED לא קיים עדיין ברשת באיכות נורמלית?

אני ממש ממש ממש מת לראות אותו!

סרטים משוחררים לאיטרנט באכיות טובה לאחר שהם משוחררים לDVD.

ישנם סרטים פחות טובים שמגיעים לDVD לאחר תקופה קצרה שהם הוקרנו בקולנוע ויש כאלו שאחרי מספר חודשים.

לדוגמא באטמן החדש ישוחרר לDVD רק ב3 לדצמבר למרות שיצא בקולנוע ב16 ליולי.

טד ישוחרר לDVD רק ב1 לדצמבר, לכן עד אז תצטרך לחכות או לראות אותו בקולנוע, אגב הסרט קורע מצחוק :)

• תוכן חדש...