Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי h.u מסוג קנווד מגבר j.b.l ופתאום צצה לי תקלה מוזרה המערכת פתאום מפסיקה לעבוד ששומעים מוזיקה בהתחלה זה היה לי רק שהרכב כבוי הלכתי למתקין בדק מתחים במצבר אמר אין בעיה אמר לי אל תשמע שהרכב כבוי מוסיקה ועכשיו התחיל לי פתאום שהרכב נוסע לפעמיים הרדיו נכבה ואין מוסיקה ולא בווליום גבוה אפילו מה הבעיה יכולה להיות אודה על עזרתכם

פורסם

זה נשמע כאילו החיבורים של ה HU נעשו בצורה חובבנית ואחד מהם מתנתק באופן רנדומלי, תבדוק את החיבורים מאחורי ה HU (בעיקר את חוטי המתח לרוב אדום ושחור , ואת חוט הסוויץ , לרוב בצבע צהוב).

תעבור על המדריך הזה לפני שאתה מחיל לפרק.

SCANSPEAK

פורסם

הפאנל עצמו נכבה או שהפאנל נשאר דלוק ואין יותר סאונד ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יכול להיות שקרה לך מה שקרה לי, תשלוף את הHU החוצה ותבדוק שהחיבור של הצמת חשמל לHU מחובר כמו שצריך, יכול להיות שזה השתחרר טיפה, תבדוק גם את הכבל הצהוב והאדום בצמה שהם לא מקצרים או משהו כזה

פורסם

במידה המגבר והhu תקינים פיזית אז אין לי ספק שמדובר במגעים רופפים.

אם המערכת עובדת והרמקולים שמחוברים למגבר פתאום מתנתקים תבדוק את הכבלי מתח של המגבר אם הם מחוברים בצורה טובה, עוד אופציה זה כבל רימוט שמתנתק מהמגבר או מה hu.

במידה והמערכת מתנתקת בלי שום קשר למגבר זה מתח של הhu האדום השחור והצהוב תבדוק מגעים.

בדרך כלל מתקינים ישראלים חסרי ניסיון או לא מקצעויים בתחומם ועושים עבודות לא ברמה גבוה.

במידה וזיהת שהמגעים רופפים ואתה צריך טיפים לעבודות תחזוק תציין את זה פה, ואם לא נותנים לך מענה צור איתי קשר בפרטי.

אשר.

• תוכן חדש...