Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב- פורד פיאסטה 2000 ירוק.

לרכבים האלה יש בעיה בגג ובמכסה המנוע- הוא מתקלף ונהיה ממש מכוער.

יש לי קומפרסור, אקדח צבע מתאים, משייף (דיסק) וברצוני לצבוע את מכסה המנוע והגג לבד.

איזה סוג צבע זה? צבע שמן רגיל או משהו מיוחד למכוניות? איך אני משיג את הצבע המדוייק של הרכב? זה הצבע הירוק של הפיאסטה, אעלה תמונות מאוחר יותר, מאיפה אני משיג את קוד הצבע המדוייק על מנת לצבוע לבד?

לפי מה שאני יודע, יש לשייף את כל הצבע והלקה עד לפח, צביעת 2 ידיים של צבע יסוד, צבע הרכב ולאחר מכן שכבת לקה.

ממש בא לי לעשות את זה לבד ולא ללכת למקום צביעת רכבים, זה לא פרארי או משהו רציני שחייב שייצא כמו חדש, אני מאמין שייצא מספיק יפה מצביעה עצמאית.

ראיתי שיש את חברת טופ-קולור בתל אביב שמכינה צבעים לרכב, אבל איך אני יודע שזה בדיוק אותו גוון ולא צבע שונה, אפילו בקצת כדי שלא ייראה מוזר ושונה מהחלקים שלא ייצבעו.

לפני כמה שנים צבעתי יחד עם אבא שלי כמה רכבים ישנים ועשינו את זה עם צבע שמו רגיל, קומפרסור ואקדח צבע ויצא סבבה, אבל הצבע של הפיאבטה זה לא סתם ירוק אלא גוון מאוד ספציפי.

תודה רבה

שלומי

פורסם

אני חושב שאם אין לך טיפה ניסיון בדברים הללו יכול להיות יותר גרוע ממה שיש כרגע.

לא משייפים רכב עם דיסק, לרכב יש קוד צבע בד"כ הוא נמצא מתחת למכסה מהנוע/לעיתים בדלת הנהג בקורה

כל חברה והשיגעון שלה.

פורסם

כמו שאמרו לפניי, לא משייפים רכב עם דיסק. דיסק הוא להשחזה, המהירות סיבוב שלו מהירה מאוד מהסיבה הזאת. שיוף צבע הרכב עם דיסק יביא למצב של שריפת הצבע או הלכה וייתן תוצאה גרועה יותר מאשר יפה. אם יש לך מלטשת אקסצנטרית עגולה של 6" (פנאומטית או חשמלית), אתה צריך להשתמש בה.

לגבי צורת השימוש, זה תלוי במצב הצבע על הגג. אם עדיין נשאר צבע על הגג שלא התקלף (משמע - הפח לא חשוף), יכול להיות שלא צריך יסוד, אלא רק שיוף בנייר מאוד עדין ואז צביעה על הצבע הקיים. לך לטופ קולור ותבקש ייעוץ והדרכה לפני העבודה על הרכב.

לגבי קוד הצבע, בדרך כלל הוא נמצא במין פחית כזאת או מדבקה בדלת הנהג או הנוסע. יש מקרים שהוא נמצא בקיר-אש (החלק המקביל לדשבורד מתחת למכסה מנוע). לפי הבנתי יש בעיות עם הקודי צבע של פורד, אז גם כאן כדאי ללכת לטופ קולור ולבקש מהם לאתר לך את הקוד.

• תוכן חדש...