Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך DVD בגג הרכב, מסוכן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, ב-א-מ-ת...

מה השלב הבא, איסור נהיגה לכוסיות?

חובת הולכי רגל ללבוש בגדים צנועים ובצבעים "שקטים" בלבד?

איסור תנועה ברכבים מושכי תשומת לב?

אם אתה לא מסוגל להמנע מלהסתכל על משהו שמסיח את הדעת תוך כדי נהיגה לך למשרד הרישוי ותחזיר את הרשיון...

כוסיות זה אחד הגורמים לתאונות, לא פעם הייתי כבר קרוב לתאונה מחוסר תשומת לב...

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

עוד לא הבנתם,אהה?

כל העניין במסך האחורי הוא בשביל שהילדים המעצבנים שיושבים במושב האחורי לא יפריעו לנהג בזמן הנהיגה כ"ו לגבי הנוסעים במושב האחורי שלא יתשעממו במהלך הנסיעה...

זה לא היה ברור?

:shock:

<------Go fast

Go far------->

פורסם

יש דבר שמסיח הרבה יותר ממסך הדיוידי, הפרסומות שמוקרנות על מסכי ענק, הן דבר הרבה יותר מסוכן. אם ממסכי הדיוידי אתה יכול עוד להתחמק, מהשלטים הענקיים זה קשה הרבה יותר. אם כבר אז אותם צריך לבטל.

אני מסכים לחלוטין עם FALOU, לא יכול להתרכז בנהיגה, אל תנהג.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
נו, ב-א-מ-ת...

מה השלב הבא, איסור נהיגה לכוסיות?

חובת הולכי רגל ללבוש בגדים צנועים ובצבעים "שקטים" בלבד?

איסור תנועה ברכבים מושכי תשומת לב?

אם אתה לא מסוגל להמנע מלהסתכל על משהו שמסיח את הדעת תוך כדי נהיגה לך למשרד הרישוי ותחזיר את הרשיון...

:mm_yeah: :mm_yeah: כמה שזה נשמע עצוב, אתה צודק לחלוטין.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אוהב את השרשורים ההזויים האלו

א. מסך שיורד מהתקרה נמצא בד"כ במרכז הרכב ומחליף את המנורה המרכזית, הוא מיועד ליושבים מאחור, 99% מההתקנות שראיתי למסכים כאלו היו כדי שהילדים יראו טלויזיה בשקט מאחורה ולא יפריעו

ב. אם אתה נוהג מאחורי רכב שכזה ואתה אומ שזה מסוכן כי זה מושך את תשומת הלב אז זאת בעיה שלך ואתה סתם חסר אחריות, בכל נסיעה שאני עושה יש 101 דברים מסקרנים ומעניינים אבל תשומת ליבי נתונה כולה לכביש, אם אסתכל על איזו בימ או בחורה ואעשה תאונה או סתם אאבד את הריכוז בכביש מן הסתם אני לא אכנס לפוום וארשום הודעה ש"בחורות במדרכה ממול, מסוכן"

haters will hate

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח שגם אתם לא תסיטו מבטכם. אני בתור נהג אחראי ניסיתי להמנע מלצפות במסך. אבל, עקב קיומו באותו הרכב שנסע לפניי, הפריע לי באותה מידה כמו שפנס ערפל אחורי היה מפריע אם הוא היה דולק.

עכשיו הבנתם למה אני חותר ?

לא מנסה להתגונן, אבל אין אחד שלא היה מעיף מבט אפילו לרגע במסך כדי לראות איזה תוכנית/סרט משודר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני עברתי את הימים בהם הייתי רוכב על האופנוע ומסתכל תוך כדי נסיעה לשמיים בתקווה לא לראות עננים ואז בום אני עף מעל איזה אוטו שהחליט לעצור ולתת זכות קדימה להולכי רגל

היום אני מרוכז בכביש כי תאונות עולות כסף. ובזבזתי כבר יותר מידי

haters will hate

פורסם

הלוואי ותאונות היו עולות "רק" כסף.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני אוהב את השרשורים ההזויים האלו

אם אתה נוהג מאחורי רכב שכזה ואתה אומר שזה מסוכן כי זה מושך את תשומת הלב אז זאת בעיה שלך ואתה סתם חסר אחריות

:mm_yeah:

פורסם

יום חמישי הזה, בירידה מהמחלף לכיוון עזריאלי, פקק... למה זה? כי איזה קופיף עם 206 פתוחה, באמצע הסיבוב, עומד ורואה סרט ב DVD שבאוטו...

חבל שלא באה איזה משאית ו"אספה" אותו...

שאלה: נכון שבטבע יש "הכחדה טיבעית"?

ככה צריך גם עם הנהגים האילו... שתאסוף אותם איזו משאית... הכחדה טיבעית...

אני האחרון שיבכה עליהם!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...