Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הבייבי :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, חשבתי על התקן ג'יפיאס נסתר באוטו למקרה של גנבה.. למה בעצם לא עושים את זה? בימינו הדיוק הוא עניין של 10-15 מטר..

אני אישית נגד האיתוראן/GPS ושאר הירקות האלה.

חייבו אותי להתקין במאזדה 6 איתוראן.

אם הייתי יכול הייתי פשוט מפרק/חותך אותו כדי שבמקרה גנבה לא ימצאו את הרכב.

כמו שכבר רשמו לפני, החברה מוצאת את הרכב לאחר ששחטו לו את הצורה והגנבים המסריחים האלה ישבו לי בכסאות והתעללו ברכב נפשית-ואז אני מקבל רכב פגום!!! הרוס בצורה ממש מבאסת.

ככה לפחות אם גונבים את הרכב ללא איתוראן אז יש ביטוח- מבחינתי עדיף לקבל את מלוא המחירון.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קוראים לזה "עלוקות".

אני מכיר רכב שחוץ מהאיתורן עצמו יש עוד 3 עלוקות שכדי להוציא אותן, את הנשמה של הרכב אתה צריך לפרק.

אבל, מה שיפה, זה שאם כל הכבוד לאיתורן יש משהו שהם יכולים לעשות שהם לא עושים וזה ניתוק הצתה... בלחיצת כפתור הם יכולים פשוט לנטרל את הרכב מידית... אבל, משום מה הם לא עושים את זה בתירוץ של "צריך הוראה ישירה מהמשטרה בשביל לנתק את הרכב שלך" (שאתה התקנת את האיתורן ואתה רוצה לכבות את הרכב שלך)

איתי.

מן הסתם בגלל הסכנה שבדבר....
פורסם
הייתי בחדר כושר באיזור התעשייה בכפר סבא וכשיצאתי, לא היה רכב.

הנה תמונה למזכרת.

מי שרואה את הרכב, מוזמן להתקשר למשטרה...

הנה לינק לאלבום התמונות של הרכב www.fizban24.pic.co.il

אפשר לדעת איזה רמת מיגון היתה לך? (אימובילייזר, קודנית, עלוקה)

ובאיזה דרך אתה חושב שגנבו את הרכב? (יכול להיות שגנבו לך את המפתחות במלתחות של המכון כושר?)

פורסם
אפשר לדעת איזה רמת מיגון היתה לך? (אימובילייזר, קודנית, עלוקה)

ובאיזה דרך אתה חושב שגנבו את הרכב? (יכול להיות שגנבו לך את המפתחות במלתחות של המכון כושר?)

היה קודן מסוג עורב (אימובילייזר כפול) של ביטוח ישיר. ללא עלוקות. המפתחות עדיין אצלי למזכרת.

היה שברי זכוכית על המדרכה אבל אני לא בטוח שהם לא היו שם קודם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היה קודן מסוג עורב (אימובילייזר כפול) של ביטוח ישיר. ללא עלוקות. המפתחות עדיין אצלי למזכרת.

היה שברי זכוכית על המדרכה אבל אני לא בטוח שהם לא היו שם קודם.

עלוקות זה הניתוקים שמשדרים בגלי רדיו, נכון?

פורסם

מצטער לשמוע...

הייתי בודק גם את האופציה בנוגע לזה שבזמנו היה איזה ערבי שהתקשר אליך ודיבר על זה שגנבת לו את הקיט וכו'. אומנם הסיכויים קטנים אבל אולי זה קשור לאותו אחד, לך תדע.

פורסם
מצטער לשמוע...

הייתי בודק גם את האופציה בנוגע לזה שבזמנו היה איזה ערבי שהתקשר אליך ודיבר על זה שגנבת לו את הקיט וכו'. אומנם הסיכויים קטנים אבל אולי זה קשור לאותו אחד, לך תדע.

הוצאת לי את המילים מהפה. ממש מוזר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אין לך לב תגיד לי?!

אני מצטער:? לא התכוונתי שזה ישמע ככה, אבל זה מה שפחות או יותר עושים עם רכבים גנובים היום....

9 איקסים, אכלת במקרה אצל סעיד? :-P ואל תתפלא שהמשטרות הגיעו מכל עבר בצומת סביון

יש תחנת משטרה בצומת סביון, בדיוק מול הכניסה לאור יהודה, אחח החרקות שאני מעביר שם...

בקשר לנודניק, לא הבנתי איך לא הצלחתם להפסיק אותו, למה השלט לא פעל?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כואב לשמוע.

אני חושב שזה מעלה סוגייה חדשה שבעלי המשופרות צריכים לחשוב עליה.

אם אתה מחזיק רכב משופר חיצונית (ואני לא מתכוון רק לספויילר בודד) והרכב באמת חשוב לך - תשקול אחזקה של רכב זול ליום-יום.

הרי זה ידוע שהגנבים אוהבים הונדה, ואם יש לה מראה חיצוני טוב שנראה טוב אז היא בכלל מועדת לפורענות.

מה כן אתה גם החנת/גר באיזור שידוע שגנבי רכב יהודים וערבים רבים מסתובבים בו בגלל קרבתו לשטחים.

אז בוא נגיד ככה - ההונדה שלך הייתה נגנבת במוקדם או מאוחר.

ב"ה ברכב בהונדה הבאה שלך - שקול אחזקה של רכב קטן וחסכוני (106,סוויפט או כל אקזמפלר אחר) לשימוש יומיומי.

אני לא רוצה לחשוב מה עושים לרכב שלך ברגעים אלה, אבל זה לא רחוק ממה שMcyossi תיאר.

או שלחלופין אם הרכב נועד לאצולה של רמאללה - הבכירים משלמים שם 2000-3000 שקל לגנבים ומקבלים רכב מפואר/ספורטיבי.

שיהיה בהצלחה עם הרכב הבא.

פורסם
אני עצוב, אבל אני אתגבר. אני חושב שלמדתי לקח, בלי שיפורי יופי שמושכים תשומת לב (גם של שוטרים וגם של גנבים).

:mm_yeah:

עצוב לשמוע. משתתף בצערך, מי יתן וכל אותם גנבי מכוניות וסמלים יכרתו להם את הידיים. :mad:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
:mm_yeah:

עצוב לשמוע. משתתף בצערך, מי יתן וכל אותם גנבי מכוניות וסמלים יכרתו להם את הידיים. :mad:

פליקס.

הההההאאאאאמממממןןןןןןן (בקול של כומר P=)

המשך יום נעים!

פורסם
מן הסתם בגלל הסכנה שבדבר....

בטח, הרבה יותר מסוכן לעצור רכב ככה סתם מאשר לתת לגנבים להשתולל עם הרכב הגנוב ולנסוע במהירויות מטורפות כדי שלא יתפסו...

צודק... אין לי מה לומר...

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כואב לשמוע.

אני חושב שזה מעלה סוגייה חדשה שבעלי המשופרות צריכים לחשוב עליה.

אם אתה מחזיק רכב משופר חיצונית (ואני לא מתכוון רק לספויילר בודד) והרכב באמת חשוב לך - תשקול אחזקה של רכב זול ליום-יום.

הרי זה ידוע שהגנבים אוהבים הונדה, ואם יש לה מראה חיצוני טוב שנראה טוב אז היא בכלל מועדת לפורענות.

מה כן אתה גם החנת/גר באיזור שידוע שגנבי רכב יהודים וערבים רבים מסתובבים בו בגלל קרבתו לשטחים.

אז בוא נגיד ככה - ההונדה שלך הייתה נגנבת במוקדם או מאוחר.

ב"ה ברכב בהונדה הבאה שלך - שקול אחזקה של רכב קטן וחסכוני (106,סוויפט או כל אקזמפלר אחר) לשימוש יומיומי.

אני לא רוצה לחשוב מה עושים לרכב שלך ברגעים אלה, אבל זה לא רחוק ממה שMcyossi תיאר.

או שלחלופין אם הרכב נועד לאצולה של רמאללה - הבכירים משלמים שם 2000-3000 שקל לגנבים ומקבלים רכב מפואר/ספורטיבי.

שיהיה בהצלחה עם הרכב הבא.

אם היה לי כסף להחזיק 2 רכבים, היייתי קונה בימר. :)

ההונדה שלי לא מפוארת ולא ספורטיבית. כולה הונדה משפחתית, פשוט רציתי שתהיה יפה יותר מסתם הונדה סיויק אי איקס רגילה.

את הרומן שלי עם הונדה סיימתי כנראה.

תודה בכל מקרה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני מצטער:? לא התכוונתי שזה ישמע ככה, אבל זה מה שפחות או יותר עושים עם רכבים גנובים היום....

9 איקסים, אכלת במקרה אצל סעיד? :-P ואל תתפלא שהמשטרות הגיעו מכל עבר בצומת סביון

יש תחנת משטרה בצומת סביון, בדיוק מול הכניסה לאור יהודה, אחח החארקות שאני מעביר שם

בקשר לנודניק, לא הבנתי איך לא הצלחתם להפסיק אותו, למה השלט לא פעל?

סתם שאלה לא הכי קשורה בעולם, אתה עושה חארקות מול תחנת משטרה עם סובארו די אל 86 ? :shock: כאילו למה איך מהההההה ? אתה לא חושב שבגלל השטויות האלו אחרי זה נטפלים לנהג שטיפה זרק את האוטו בסיבוב ובקע צליל איכות מהצמיגים שלו ? מה גם שמה...זה הופך אותך לגבר ? :?

בטח, הרבה יותר מסוכן לעצור רכב ככה סתם מאשר לתת לגנבים להשתולל עם הרכב הגנוב ולנסוע במהירויות מטורפות כדי שלא יתפסו...

צודק... אין לי מה לומר...

איתי.

זה לא קשור בכלל, זה אולי פחות מסוכן לציבור לכבות לו את האוטו באמצע הנסיעה, אבל אם הם יעשו את זה וכתוצאה מזה הגנב יהרג, נראה אותם נותנים את הדין בנושא....הריי לא יתכן שדין גנב רכב הוא מוות ועוד ללא משפט הוגן...אלא ע"י שיפוט+ביצוע של חברת איתוראן\פויינטר

בקיצור הבעיה זה חוקיות הנושא, והם לא יקחו את האחריות, הסיבה שהם אמרו שהמשטרה צריכה לאשר, זה כי אם המשטרה תאשר האחריות עליה : אבל לא נראה לי...

• תוכן חדש...