Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הבייבי :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני לא מייעץ ללכת ולנסות להחזיר את הרכב, לא לבד ולא עם חברים, אלה לנסות לארב את המשטרה בעניין...

מאוד מוזר לי התשובה המטומטת שקיבלת מהמשטרה.... אם לא ניסיתי לדבר עם מישהו אחר אז כנראה באמת אתה מעדיף לקבל את המחירון של הרכב ולעבור הלאה...

Scooby WRX

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב שיש ''חבר'' שהיה מעז לעשות כזאת מתיחה...אלא אם כן הוא ממש סדיסטי.

מרגיז מאוד שהמשטרה לא מוכנה לנסות ליצור מגע עם הגנבים והיא מוותרת כל כך בקלות על גניבות רכב.

לממל''ז מכוניות הם יודעים אבל לרדוף אחרי הפושעים האמיתיים הם מפחדים...מכעיס מאוד!

פורסם
חברת הפלאפונים יכולה למסור פרטים כאלה רק בהוראת משטרה\בית משפט.

ואם זו היתה מתיחה של חבר,אני אישית הייתי שובר לחבר הזה את הידיים והרגליים (לא בהכרח בסדר הזה).

אז להשיג את האישורים האלה מהמשטרה...

כשאמרתי מתיחה של חבר..

התכוונתי שהוא רק התקשר.. לא שהוא זה שבאמת גנב..

אלא רק עשה טלפון כאילו הוא הגנב..

חבר.. מכר.. :) כמו שישהו כבר אמר.. אני לא מכיר חבר שישעה דבר כזה..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

מנסיון,המשטרה לא ממהרת להתערב בעניינים כאלה וגם לא מבקשת כל כך מהר שבית משפט יוציא צו לחברה הסללורית לתת מידע,ובגדול,היא די דוגלת במקרים האלה בשיטה של "אל תערב אותנו,נסה לסגור את זה לבד".

כך היה עם המקרה שלי שציינתי,המשטרה פשוט אמרו לי חד וחלק "תנסה לסגור את זה עם הקשרים שיש לך בתחום" אבל בד בבד הדגישו לי "דיר באלק שתעשה משהו שייסבך אותך איתנו".

בקיצור לא מועילים בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחי את הכסף של האוטו אתה מקבל מהביטוח אבל אתה מקבל מחיר של אוטו ערום (בלי כל התוספות ששמת) תקבע עם הבן ז--ה אבל שיביא לך רק את התוספות ששמת באוטו שניתנים לפירוק, לא קיטים וכדומה.

כי לא שווה לך לקבל את האוטו בחזרה לך תדע מה עבר עליו בימים שהיה אצל האפס הזה.

ואז תודיע למשטרה, תקבעו במקום שיש רק דרך אחת להגיע אליו ושישימו מחסומים או משהו בדרך (המשטרה כמובן).

"תפתה" אותו במחיר תגיד "כן" לכל מה שהוא אומר ומציע תמשוך אותו אלייך, ושיהיה סיוע משטרתי.

לא חברים ולא לבד.

ואפשר לבלוש אחרי הפושעים (חברה פרטית) עושים הכי טוב

וכמובן משתתף בצערך, וכמו שאמרו קנה רכב פחות מנקר עיינים, תשקיע את הכסף בשיפור המנוע.

אף אחד לא ידע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כמו שאמרו קנה רכב פחות מנקר עיינים, תשקיע את הכסף בשיפור המנוע.

אף אחד לא ידע.

ומה הלאה?

כל החיים להיות תקוע על איזה גרוטאה מכוערת?

אני ממש לא תומך בטענות האלה של ''לקנות רכב פחות מנקר עיניים''.

גנבו את הרכב, זה קורה. אותו דבר יכול לקרות אם הייתה לו סובארו או ניבה או כל אוטו אחר. כמעט ולא קיים רכב שלא יגנבו! אני גם בספק אם גנבו את האוטו בגלל שהיה לו קיט חיצוני כזה או אחר.

הדבר היחיד שניתן לעשות במקרה זה הוא להמשיך הלאה, לקנות אוטו חדש, להתקין בו אזעקה טובה וזהו... כנראה שאין מה לעשות אלא אם כן הגנב יאותר איכשהו.

פורסם

דייהו - האופן שבו אתה מתאר את הדברים בהודעה האחרונה שלך לא מגיעים ולו לחצי במציאות.

במציאות המשטרה בקושי ענו לו בטלפון ועכשיו אתה רוצה שיעשו לו מחסומים וכל מיני?

לא כדאי להתעסק עם כל מיני קיטים וספוילרים למינהם בפירוק כי לך תדע מי עומד מהצד השני, והוא לא כ"כ נדיב. עסקאות כאלה הם חד צדדיות - "או שאתה נותן את הכסף, או שאין רכב"

האנשים האלה לא מעוננים להכנס למשחקים - הם לא מהססים לתקוף ברגע שמישהו חושב עליהם.

אנחנו יכולים לשבת שעות ולדבר על כל מיני איתורנים למינהם ועלוקות או השד יודע מה - אבל אני דוגל בשיטה של אמצעי הגנה פיזים לרכב: נועל מוט-הילוכים, נועל הגה כזה שמתיישב על הדש בורד והוא מאורך ככה שאי אפשר

להזיז את ההגה ולברוח אם האוטו.

עדיף למצוא רכב עם חלון שבור וכמה שריטות והשחטות של הגנב המסכן וה"מתסוכל" מאשר לאבד את הרכב. ככה אני חושב.

פורסם
מנסיון,המשטרה לא ממהרת להתערב בעניינים כאלה וגם לא מבקשת כל כך מהר שבית משפט יוציא צו לחברה הסללורית לתת מידע,ובגדול,היא די דוגלת במקרים האלה בשיטה של "אל תערב אותנו,נסה לסגור את זה לבד".

כך היה עם המקרה שלי שציינתי,המשטרה פשוט אמרו לי חד וחלק "תנסה לסגור את זה עם הקשרים שיש לך בתחום" אבל בד בבד הדגישו לי "דיר באלק שתעשה משהו שייסבך אותך איתנו".

בקיצור לא מועילים בכלל.

אני מאוד מקווה שזה לא באמת כזה חמור, מה לגבי אלה שאין להם ביטוח מקיף? הלך האוטו זהו? המשטרה לא מוכנה לנדב איזו ניידת שנמצאת באזור למצוא את הרכב בזמן אמת?

או לפעול בצורות אחרות כמו לאתר פלאפונים שאולי נשכחו ברכב.....

אני לא מדבר על הטווח הארוך, אלא על הדקות שלאחר הגניבה.

גם לא הגיוני שהמשטרה "תחליק" על פשע כזה. עשרות אלפי שקלים נתונים כאן, נותנים לגנבים לברוח עם הרכב וזהו?

אני מעדיף להאמין שזה לא כ"כ חמור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...