Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הבייבי :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח, הרבה יותר מסוכן לעצור רכב ככה סתם מאשר לתת לגנבים להשתולל עם הרכב הגנוב ולנסוע במהירויות מטורפות כדי שלא יתפסו...

צודק... אין לי מה לומר...

איתי.

לא נראה לי שגנבי הרכב מתפרעים בכביש אחרי זה עם הרכב הגנוב, לעומת זאת לעצור מכונית באמצע כביש מהיר, זו סכנת נפשות

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיב לכולם בבת אחת

דבר ראשון מת הארכב נגנב? אתמול ראיתי הונדה סיויק לבנה נהוגה על ידיי בדואים שהיא משופרת חיצונית בחצאיות וספוילר ולא יודע מה עוד.

יש אפשרות להתקין קודן ללא איתראן ב250 ש''ח אם אני לא טועה וגם החברות ביטוח מאשרות את זה.

לאבא שלי נגנב הרכב לפני שנה בערך ומצאו אותו ליד תל שבע בעזרת האיתראן ללא הרבה נזק (משקפיי אירוקה נגנבו וזהו)

בקשר לזה שהרכב נגנב לצורכיי מפקדים בכירים ברשות הפלסטינאית אז לפני כמה שנים הייתה לנו שברולט שגם נגנבה וכיוון שלא הצליחו להכניסה לרשות הפלסטינאית אז היא פורקה לגמריי ואחרי חודש נמצא רק המנוע השוטרים טענו שהיא הייתה מיועדת לדמות בכירה שם.

גם לדוד שלי קרה אותו מקרה רק עם יגואר ולה היה איתוראן והיא נשרפה לגמריי.

זהו בינתיים.

פורסם

ועוד הגנב התקשר אלי היום וביקש כסף עבור האוטו.

ומה המשטרה אומרת? שאם אני רוצה, אז לנסוע לשלם לו או לוותר עם הרכב.

פשוט בזיון, רק לעצור על מהירות הם יודעים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לדעתי יש לך פה אפשרות לתפוס את הגנב!!

אם הוא התקשר זה אומר שהרכב לא הלך ישר לפירוק

נסה לארגן משהו עם המשטרה שאתה תקבע עם הגנב על מקום למסירת הכסף או משהו כזה (נשמע הזוי, אבל גם זה שהוא התקשר וביקש כסף על האוטו זה מוזר)

וזה שיש שוטרים דפוקים במשטרה זה ידוע.... תתקשר ותבקש לדבר עם מישהו אחר.... מה זה התשובה המטומטמת הזאת שנתנו לך?!?

אולי עכשיו אתה חושב שעדיף שגנבו תרכב ותקבל תכסף מהביטוח, אבל תחשוב גם על רעיון לתפוס את הגנב ולמכור את האוטו אחרי זה ביותר יקר ממה שתקבל...

בכל מקרה אני לא הייתי מוותר... אפילו ללכת על הפרנציפ

Scooby WRX

פורסם

סיפור מדהים.

משתתף בכעסך. המשטרה כנראה עושה רק מה שקל או מה שמצטלם יפה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

לא ממליץ לך בכלל להיפגש איתם...

מניסיון של אנשים קרובים אליי זה לא עובד.

הם לוקחים את הכסף ושוחטים את האוטו.

וחוץ מזה זה מסוכן מ-א-ו-ד.

אדם.

פורסם

איזה פרנציפ ואיזה עמייאת. גנבים לא הולכים לבד אף פעם.

איך הוא יתפוס אותו? עם חוטי תפירה והרבה רצון טוב?

רד מהאוטו, תקבל את הכסף מהביטוח ותלך על משהו פוחת מנקר עיניים. שיהיה בהצלחה.

פורסם

תכל'ס,עם כל הרצון להחזיר את המכונית,וכמובן הרצון העז לראות מי הבן ז**ה שמחזיק את הרכב, לא שווה את הסיכון שחס וחלילה המפגש הזה יסתיים רע,ממש רע.

אז אלא אם כן יש לך מספר חברים שנראים כל אחד כמו מקרר SIDE BY SIDE ויכולים לשמור לך על הגב במפגש כזה,ורצוי חמושים (ברשיון כמובן ולצורך הרתעה בלבד למקרה שעניינים יתחממו,ותיהיה בטוח שעניינים יתחממו),עם כל הכאב על גנבת הרכב אני אישית הייתי מוותר על הרכב,ובפעם הבאה שהגנב היה מתקשר אליי הייתי אומר לו שמעניין לי את הביצה שהוא גנב לי את הרכב,ושיהנה איתה,אתה תהנה מכספי הביטוח.

אני אישית חמוש ברשיון,ולמרות היותי חמוש ובאמתחתי כבר מספר קורסים וכו' של לחימה ברמות שונות, הייתי שוקל בכובד ראש אם להכנס למפגש כזה,כי זה מסוג הדברים שמראש אתה יכול להריח שזה לא עומד להסתיים טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תלך על זה אם הרכב יקר לך,גם לי יש הונדה סיוויק דומה (לא כולל הקיט) ויש לי סימפטיה גדולה אלייך,רוב הסיכויים שהרכב שלך נגנב על ידי עבריינים מקומיים,ולא על ידי בני דודים מהשטחים,כי אם זה היה מהשטחים מזמן הרכב היה מפורק זה לא הסטייל שלהם.

קבע איתו מקום מפגש,ואני בטוח שהמשטרה תעזור לך אם תעשה קצת "בלאגן" ותהפוך שולחנות,מקסימום תארגן כמה חבר'ה שיתלוו אליך ותתפסו את הבחור.

זה תלוי בך הכסף מהביטוח או הרכב.

בכל מקרה אני מאחל לך שהכל יגמר לטובה.

תתעודד.

איציק.

פורסם
תלך על זה אם הרכב יקר לך,גם לי יש הונדה סיוויק דומה (לא כולל הקיט) ויש לי סימפטיה גדולה אלייך,רוב הסיכויים שהרכב שלך נגנב על ידי עבריינים מקומיים,ולא על ידי בני דודים מהשטחים,כי אם זה היה מהשטחים מזמן הרכב היה מפורק זה לא הסטייל שלהם.

QUOTE]

ידידי או שאתה מתאבד שיעי או שאתה חיי בעולם וורוד שכולו טוב.

לפי מה שאתה כותב,הרכב שלו נגנב ע"י מספר שוחרי שלום שכל מטרתם זה למנוע אלימות עולמית ושימוש בנשק להשמדה המונית.

מי שגנב לו את הרכב הוא ע-ב-ר-י-י-ן, ואם היה לאותו עבריין מספיק ביצים כדי להתקשר ולנסות ליזום מפגש כדי להחזיר את המכונית תמורת תשלום,תיהיה בטוח שאותו עבריין לא יגיע למפגש כזה בידיים ריקות (סכין במקרה ה"טוב" תנחש לבד מה במקרה הפחות טוב,ומעבר לזה הוא בטוח שלא יגיע לבד,וידאג שבאיזור המפגש ימתינו לו עוד מספר חברים,ותנחש מה ? גם הם לא יהיו עם ידיים ריקות),ותיהיה בטוח גם שאותו גנב לא יהסס להשתמש במה שהוא יביא אם וכאשר העניינים יתחממו.

אז תפסיק לנסות להיות רמבו ולצאת במשפטים פלצניים בסגנון "אם הרכב חשוב לך,לך על זה!",כי יכול להיות מצד אחד שהם ייפגשו והכל יסתיים "טוב" והבחור יישלם איזה 5000 שקל תמורת הרכב,ומהצד השני יכול להיות שהמפגש הזה יסתיים בבית חולים (מכות ייבשות\דקירה\כדור בריאה וכו' וכו'), או לחילופין בתא המעצר (והטיעון "דקרתי אותו\יריתי בו\תלשתי לו יד\ בגלל שהוא גנב לי את הרכב,לא יעזור במשפט).

אז שוב,תשקול את כל העניין בכובד ראש,ועצה שלי,לך בכיוון של וויתור על הרכב,כפרה על הרכב,הוא לא שווה אפילו שריטה עלייך.

נ.ב

אני מודע לכמה זה כואב שגונבים לך משהו יקר שהשקעת בו,אני גם חוויתי משהו דומה לפני כחצי שנה,גנבו לי מכונית על שלט שהייתי מתחרה איתה,מכונית ששווה מעל 8500 שקל שהשקעתי בה המון כסף,עצבים וזמן,והיא היתה חדשה לחלוטין,ובאינסטינקט הראשוני התחלתי להריץ קשרים כדי לאתר את הגנב,ואפילו הצלחתי לאתר וכבר הייתי מוכן לנסוע אליו ל"ביקור בית",אבל הכרחתי את עצמי בכוח לא ללכת אליו כדי לא להסתבך עם המשטרה,אז אמרתי לעצמי כפרה על מה שגנוב,ואיחלתי לו מכל הלב שבכסף שיקבל על המכונית ישלם לתרופות וטיפולי הקרנה לו לילדיו ולנכדיו.........

ההבדל היחיד ביני לבינך הוא שאתה יכול להתנחם בזה שהמכונית מבוטחת ותקבל את שוויה,אני לא קיבלתי שקל.......

אז כמו שידידי כאן בהודעה שאחרי אומר (GS 500) אומר,צריך לדעת לפעמים מתי לוותר,ועכשיו נראה לי שיהיה זמן טוב.

פורסם

עדן צודק חבל להיפגע בשביל אוטו אחרי הכל זה חתיכת פח שלא תשנה לך הרסבה בחיים למרות שלכל אחד יש סוג של אהבה לאוטו שלו ולא משנה איזה אוטו זה צריך לדעת מתי לוותר והייתי אומר שעכשיו תוותר.

"עדיף חבר פורום מוצלח מאשר חבר פורום נרצח"

פורסם
עדן צודק חבל להיפגע בשביל אוטו אחרי הכל זה חתיכת פח שלא תשנה לך הרסבה בחיים למרות שלכל אחד יש סוג של אהבה לאוטו שלו ולא משנה איזה אוטו זה צריך לדעת מתי לוותר והייתי אומר שעכשיו תוותר.

"עדיף חבר פורום מוצלח מאשר חבר פורום נרצח"

תודה על הטיפים חבר'ה. אמרתי לו כבר בהתחלה שאני לא מעוניין. הוא נשמע קצת מאוכזב.

ברגע שאני אסגור הכל עם הביטוח, אני אתחיל לחפש לי רכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אגב,משהו מעניין,היה לך איזשהו מסמך מזהה,פלאפון ששכחת ברכב,דף עם פרטים שלך ?

במידה ולא,צריכה מיד לקפוץ השאלה-----> איך הוא הגיע למספר פלאפון שלך ?..........

במידה ולא היה ברכב שום מסמך מזהה שלך,אני הייתי מייעץ לך לשבת בשקט,ולהכין רשימה של כל מי שאתה מכיר (אני לא יודע בן כמה אתה,אז תסנן את מה שרלוונטי אלייך) חבר'ה מהתיכון\צבא\עבודה\סביבת מגורים\שכנים\חדר כושר,ועוד מקומות שנהגת להגיע אליהם בקביעות עם הרכב,ואז תסנן לך את כל מי שנראה לך שיש לו קשרים "קרמינליים" שיכול להיות ששם לך עין על הרכב, וידע פחות או יותר על מקומות שאתה מגיע בקביעות וכו'.

לך תדע,אולי תגלה משהו שיישפוך אור על העניין......

פורסם

או שתיקח בחשבון שזה יכול ליהיות מתחיה של חבר..

ודבר עם החברה של הפלאפון שלך

אולי הם יוכלו לתת לך מידע אודות הבחור שהתקשר אליך.. (אפילו אם הוא מספר חסוי...)

תראה מה אתה יכול לעשות בעיניין

hope for the best, expect the worse.

פורסם

חברת הפלאפונים יכולה למסור פרטים כאלה רק בהוראת משטרה\בית משפט.

ואם זו היתה מתיחה של חבר,אני אישית הייתי שובר לחבר הזה את הידיים והרגליים (לא בהכרח בסדר הזה).

• תוכן חדש...